2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

17-18 den itibaren başlıyoruz dedi ; ararlar yakında ya da siz kendınızı hatırlatın bızım sağlık ocagı cok ilgili
Ben memlkete gittiğimde öğrenmiştim ve devamlı acil yada hastane yatış yapıoduk kanamam oldgu için. 6 haftalık falandık.ozamn kayıtlarda görüp aramışlardı hamile görünüyorsunuz İstanbula gelince saglık ocagına uğrayın die.

Bana da öyle oldu hastaneye kan tahlılı verdım keseyı gördum işe geldım pat sağlık ocagından aradılar hamıleymıssız dıye durun dedım ben daha kendım ınanamadım hastane bildirim yapıyormus sağlık ocaklarına anında

jelibon01 erken değil mi asi icin bana 23. Haftada gel demişti sağlık ocağı bide bazıları 2 doz oluyomuş ben bi tane olmuştum ilkinde

jelibon01 erken değil mi asi icin bana 23. Haftada gel demişti sağlık ocağı bide bazıları 2 doz oluyomuş ben bi tane olmuştum ilkinde
Ben daha önce hıc vurulmadım 2 doz aşınız var dedi: hatta ben de erken degıl mı dedım genelde 20 yazıyor dedım yok dedı : bı arkadsımla aynı haftadayız onu da aramıs baska saglık ocagı, 17-18 den ıtıbaren yapıyoruz dedıler

Bende bu doz olayını anlamadım bi türlü bizimki niye 1 doz yapiyo bi soruyum bende tekrar

Çok güçsüz canım elle hissedilmiyor dışardan daha. Ama tenine yakın bir yerlerde kelebek kanadı pır pır eder gibi. Balık kayar gibi ❤
Canım kaçıncı haftada hissetmiş oldun yani ilk gebelik mi bide kusura bakma ben bu konuya çok taktım

kızlar Nil nasıl bir isim sizce. Kendi ismimle uyumlu koymak istiyorum ama kısa geliyor. 2 isimde sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…