2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde kahve lekeri önemsemiyor doktorlar . Dediği gibi yorma kendini yat dinlen . Su her şeye şifa
Birazda kabızlık yaşıyorum belki o da etkilemiştir diye düşünüyorum

Hayirli olsun canim

Yaaa yani ben bu alttan muayene olayına bile dayanamıyorum benim ilki mecburi sezeryandi kafası tersti cunku yukarıdaydı ama sanciyla felan belki döner diye beklettiler durmadan alttan baktılar açılma var mı diye bi kere çağırdı en son gitmedim bende kaçtım sonra ultrasonda baktılar suyum kalmamış sezeryana almışlardı

senin doğumun nasıldı. ilk kez doğuracaklara cesaret verin çok kafama taktım bu konuyu. sürekli normal doğum hikayeleri okuyorum Youtube dan video izliyorum
Bence doğum videosu hiç izleme ben doğurmama rağmen hiç izlemedim gerek de yok bence herkesin doğumu farklı oluyo gereksiz yere strese girmeye gerek yok, ben hep normal istemiştim zaten doktor da çatı muayenesi yaptığında çatın normal doğuma gayet müsait normali bekleyelim dedi. 40 hafta doldu ben hala doğurmadım ne sancı vardı ne bişey deli gibi yürüyüş yapıyodum merdiven inip çıktım sıcak suya oturdum hurma yedim korunmasız ilişki de kasılma sağlıyomuş onu da yaptık son gün artık ağladım galiba doğuramıcam diye o akşam leke geldi banyo yaptım ilerleyen saatlerde adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyodu karnım kasılıyodu sancı mı anlayamadım, gece yattım uyuyamadım sancı gibi ama değil gibi de tuvalete gidince kan geldi hastaneye gittik gece 2bucukta ebe iyiki yolda doğurmamışsın 7cm açılmışsın dedi 4te 9cm açılmıştım doktor geldi ıkınmada sorun yaşadım baya yorucu oldu o aşamalar 4:40ta doğdu kızım

Kuzum bu açılma dedikleri olayı biz kendimiz anlayamıyor muyuz. İçte olan hissedilmeyen bişey mi

Ben de doktorun eli orda olunca ıkınamadım sonra diz çöküp öyle ıkındım anca indi bebek 0 noktasına son ana kadar yukardaydı ya

Kuzum bu açılma dedikleri olayı biz kendimiz anlayamıyor muyuz. İçte olan hissedilmeyen bişey mi
Valla kuzum ben anlayamadım ya doğumdan once birkac gün sanki alttan bebek çıkıvercek gibi oluyordu demek o ara yavaştan açılıyomuşum zaten sancı kasılma derken her yerin uyuşuyo orası da uyuştuğundan ne açılmayı anladım ne de bebek çıkarken öyle çok acı verdi. Bebek çıkarken zaten uyuşuk olduğundan büyük abdestimi yapar gibi oldu. Ay kusura bakmayın çok açık yazdım ama korkmayın diye yazıyorum

Yok hani evdeyken açılmış dedin ya o zaman hissetmedin mi

Evet kuzum mesaj attım. Sebep söylemedi dinlen dedi bol su iç bide ilişki yasak dedi. Kırmızı hale gelirse gel dedi
Canım korkma telaş yapma ama kalkma dinlen ayaklarının altına yastık koy bol su iç dediği gibi. . Valla söylemesi ayıp biz ilişkiyi en son yumurtlama gördüğümde yani 7 temmuzda mı neydi yapmıstık. Korkuoz bebeğe bşy olur die Allah korusun.

Canım kusura bakma ama oraya dikiş falan atıyorlar mı doğumdan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…