2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay o açılma var mı diye bakmaları işkence resmen ben oğlumu 39+5 sezeryanla doğum yaptım. Suyum gelmişti koştur koştur hastaneye gittik ne açılma ne sancı çıktı 10 saat suni sancı çektim ona rağmen hiç açılmam olmadı her 15 dk bir açılma olmuş mu diye baktı maşallah doktorumun da dolma gibi parmakları vardı gerisini siz düşünün dedim dayanamıyorum kendi isteğimle sezeryan oldum tabi özelde yaptığım için devlette çok zor hemen yapmıyorlar. Bunda bile ilki niye sezeryan oldu diye bin tane soru sordu.

Yok kuzum ya anlayamadım insan bilmeyince ne olduğunu da anlayamıyo ki o gece yatınca bacaklarımı kapatamamıştım ama araya yastık koydum zaten uyuyamadım gittik hastaneye
Ay bu sorunun cevabını çok merak ediyorum

Yatıyorum kuzum. Daha da fazlalaşmaz inşallah

Kuzum geçmiş olsun kötü birşey olmamasına sevindim dikkat et kendine
teşekkür ediyorum bebeğim
Benmde ilk 8 hafta oldu ama artik olmuyor dinlen sen bencede yorma kendini olabliyo lekelenme bence hamilelikte cnm yeni gördüm bende yazilanlari
inşallah kuzum. İlk defa olunca hem şaşırdım hem korktum
Nasıl bi acı ki o yaaaa. Herkes bundan dert yanıyor

Ben onu hıc yaptıramadim işte zihnimde hazır olamadım o kontrole kesin çok kasılıp kapatirdim kendimi doktorum da bu korkumu anlayınca doğumda herhangi bir komplikasyon oluşmasın diye sezeryan planlaması yaptı, çok rahatsız edici bi duygu olduğunu biliyorum acı hissedenler de cokk

Ben de doktorun eli orda olunca ıkınamadım sonra diz çöküp öyle ıkındım anca indi bebek 0 noktasına son ana kadar yukardaydı ya

Ayyy ben işte hıc cesaret edemedim yoksa normal doğuma dair hiçbir korkum yoktu

Bende ilk doğumum da 37. Hafta da çatı muayenesinde normal doğum yapamayacağımı Anladım. Çok kasıldım doktorum da bunu görünce normal doğum sıkıntılı olabilir istersen sezeryan günü belirleyelim dedi iyi ki de direk sezeryana karar vermişiz. Epidural oldu.Doğumum da sonrası da çok rahattı.

Bide benim vajinismus rahatsızlığım vardı hamile kalmış olmam bile mucizeydi bizim için. Doktora da durumu anlatınca Normal doğumun Sıkıntılı olacağını anladı.

Suyum geldiğinde Dr istersen hemen sezeryana alalım diye. Ben sandım ki hemen doğuracağım yok dedim normal istiyorum şimdiki aklım olsa hemen alın beni derdim. İşte tecrübe oldu bana da

Ay müthiş ya benim sezeryan olcagi belliydi ama sanciyla çocuk döner belki diye beklediler çatı muayenesinde doktor baktı açılması imkansız olmaz dedi doktor nasıl da acitmisti 2 kere daha bakıldı.oyle ama bi o doktor acitti valla gece geçmek bilmedi öğlene sezeryana aldılar

Olacaklardan habersiz doğuma girince daha kolay oldu doktorun ve ebenin o anda cesaretlendirmesi de çok önemli ya
Haklısın ben idigine vidigine her şeyi araştırdım , doktorum aslında hıc sezeryan yapmayan normal doğum destekçisi bı adamdı ben istisna oldum catimi kontrol ettiremedim bile

Suyum geldiğinde Dr istersen hemen sezeryana alalım diye. Ben sandım ki hemen doğuracağım yok dedim normal istiyorum şimdiki aklım olsa hemen alın beni derdim. İşte tecrübe oldu bana da
İşte insan hıc bilmeyince bende sezeryandan hıc pişman olmadım , kimseye ol demen ama korkular fobiler eğer normali zorlaştıracaksa ki hazırbulunusluk çok önemli riske atmaya gerek yok sezeryan olunur ben hemen de ayağa kalktım yürüdüm göbeğim de diyet sporla gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…