Ben onu hıc yaptıramadim işte zihnimde hazır olamadım o kontrole kesin çok kasılıp kapatirdim kendimi doktorum da bu korkumu anlayınca doğumda herhangi bir komplikasyon oluşmasın diye sezeryan planlaması yaptı, çok rahatsız edici bi duygu olduğunu biliyorum acı hissedenler de cokk
O çatı muayenesini ben de kara kara düşündüm nasıl yaptırcam diye doktorum çok tecrübeli bi bayandı derin nefes al ve bırakma dedi hızlıca baktı korktuğum gibi olmadı ama tabi rahatsız oldum
O çatı muayenesini ben de kara kara düşündüm nasıl yaptırcam diye doktorum çok tecrübeli bi bayandı derin nefes al ve bırakma dedi hızlıca baktı korktuğum gibi olmadı ama tabi rahatsız oldum
Belki bende ufak bı cesaretle yapardım her gece düşünür dururdum bazen rüyama girerdi falan artık olan oldu, bundan sonra imkansız normal benim için, inşallah senin 2. De her şey normale göre gelişir canım
İşte insan hıc bilmeyince☺ bende sezeryandan hıc pişman olmadım , kimseye ol demen ama korkular fobiler eğer normali zorlaştıracaksa ki hazırbulunusluk çok önemli riske atmaya gerek yok sezeryan olunur ben hemen de ayağa kalktım yürüdüm göbeğim de diyet sporla gitti
Belki bende ufak bı cesaretle yapardım her gece düşünür dururdum bazen rüyama girerdi falan artık olan oldu, bundan sonra imkansız normal benim için, inşallah senin 2. De her şey normale göre gelişir canım
Aldığın kiloya göre değişir de, bende ilkinde çabuk agirlasmistim bulantı kusma şişkinlik problemleri olmadığı için sürekli yiyordum ama yani nolursa olsun az kg de alsan hamilelik sanindan ağırlık oluyor
Aldığın kiloya göre değişir de, bende ilkinde çabuk agirlasmistim bulantı kusma şişkinlik problemleri olmadığı için sürekli yiyordum ama yani nolursa olsun az kg de alsan hamilelik sanindan ağırlık oluyor
Kuzum ben daha kilo almadım. Doğrusu aldım ama ilk aylarda verdiğimi aldım. Şimdi ilk hamile kaldığım kilodayım. Ama karnım falan sanki içi gaz dolu gibi şişmiş gibi. Yürürken sanki kucağımda bşey taşır gibiyim. Ve hep nefes nefeseyim
Bende ilk doğumum da 37. Hafta da çatı muayenesinde normal doğum yapamayacağımı Anladım. Çok kasıldım doktorum da bunu görünce normal doğum sıkıntılı olabilir istersen sezeryan günü belirleyelim dedi iyi ki de direk sezeryana karar vermişiz. Epidural oldu.Doğumum da sonrası da çok rahattı.
Kuzum ben daha kilo almadım. Doğrusu aldım ama ilk aylarda verdiğimi aldım. Şimdi ilk hamile kaldığım kilodayım. Ama karnım falan sanki içi gaz dolu gibi şişmiş gibi. Yürürken sanki kucağımda bşey taşır gibiyim. Ve hep nefes nefeseyim
Hii o Duygu bende de var bugünlerde kuzu oturmuş gibi değil mi icine onyuzbinmilyon baloncuk yutmuş gibi normal böyle ağırlık hissetmen rahim de baskı yapıyor büyüdükçe ahh ama o nefes alamama hissi bende son aylarda belirgindi
Hii o Duygu bende de var bugünlerde kuzu oturmuş gibi değil mi icine onyuzbinmilyon baloncuk yutmuş gibi normal böyle ağırlık hissetmen rahim de baskı yapıyor büyüdükçe ahh ama o nefes alamama hissi bende son aylarda belirgindi
Ay Allahım bu gebeliği ballandıra ballandıra anlatanlar. Tekrardan o günlere dönmek istiyorum diyenler ne yaşadı acaba ben hiç rahat değilim hemen doğurmak istiyorum
Ay Allahım bu gebeliği ballandıra ballandıra anlatanlar. Tekrardan o günlere dönmek istiyorum diyenler ne yaşadı acaba ben hiç rahat değilim hemen doğurmak istiyorum
Gerçekten var öyle coook kolay geçiren, ben ilk hamilelikte saecde son 2 ay cokk zorlandım bu kez de öyle olacak sandım yanıldım , her şey çok zor ama el mahkum cekicez
Sorunun muhattabi ben değilim ama mesela bende ilk gece değil bikac gün sonra ilişkiye girdim vajinismus değilim ama dışarıdan oraya müdahale edilmesi o his beni irrite ediyor , hala yavaş olur mesela bizim de ilişkimiz başlangıçta yani çok normal böyle hissetmen
Evet çok zor olurdu. Hamile kalmama bile şaşırdık yani nasıl oldu diye. Normal doğum için Cesaretliydim aslında Yaparım diyordum ama çatı muayeneSin de yine korkum oluştu Ve olmadı maalesef.
Bende buyüzden doğuramamıştım sebep aynı :) çatı muayenesinde doktorum anlamıştı ve neden bana daha önce bu durumundan bahsetmedin demişti. Yinede ısrarla normal denedim ama açıklığımı kontrol ettiremediğim için sancılarım sırasında ebe sezeryan olmalısın asla kontrol edemiyorum seni sen hazır değilsin demişti ama 6 7 saattirde sancı çekiyordum.. Oyüzden normalden sezeryana dönüp doktoruma haber vermiştik..
Sorunun muhattabi ben değilim ama mesela bende ilk gece değil bikac gün sonra ilişkiye girdim vajinismus değilim ama dışarıdan oraya müdahale edilmesi o his beni irrite ediyor , hala yavaş olur mesela bizim de ilişkimiz başlangıçta yani çok normal böyle hissetmen
Aynen bende bacaklarımı açıp oturamaM bile böyle ilginç bi fobim oluştu. Evlenmeden önce Gayet normal geliyordu aslında. Üç Ay uğraştık bizde valla Sonrasında da yine öyle çok rahat ilişkiler olmadı yani hala da çoğu zaman öyle.
Gerçekten var öyle coook kolay geçiren, ben ilk hamilelikte saecde son 2 ay cokk zorlandım bu kez de öyle olacak sandım yanıldım , her şey çok zor ama el mahkum cekicez