normal doğum nasıl bir şey ben çok korkuyorum ama çokta istiyorum
@Mascara benim de ilk doğum çok komik belki ama alttan açılma kontrolu korkum fobim yüzünden olmadı normal ne sancidan korktum ne o andan saecde doğum a yakın elle cm açılmasi yapıyorlar ya o artık kabus olmuştu doktorum da kaygımı korkumu görünce riske atmadı ama evet bende sadece merak olarak kaldı sezeryanim olası problemlerini çok yaşamadım o yüzden keşke de demedim, senin de üzerine gidebileceğin kadar cesaretin olursa normal düşün derim
Doktorun seni tanıyıp sana göre karar vermesi ve yönlendirmesi çok önemli gerçekten.Aslinda can acıtan bisey degil benim 3 kere kontrol edildi sabah yatış yaptığımda oglen ve sonuncu dogum basladi kafa görünüyorkendini kasmamak gerek... ben çatala oturmaktan nefret eden insanim evlendikten sonra ilk muayenede bayilcaktim o derece ben yaptım diyorum oo herkes yapar doktor cok onemli bencerabbim.hayirli doktorlarla karsilastirsin.
Bende ilk hamileliğimde çok rahattım ne kusma ne bulantı hiç bişey yoktu. Saatlerce sokakta gezsem yorulmazdım. Ona güvenerek ikinciyi yaptım Ama bunda resmen tersini yaşıyorum Hala bulantı kusma devam. Gezmeyi bırak ayakta duracak gücüm yok. Belki sende ikinci de rahat olursunAy Allahım bu gebeliği ballandıra ballandıra anlatanlar. Tekrardan o günlere dönmek istiyorum diyenler ne yaşadı acababen hiç rahat değilim hemen doğurmak istiyorum
Aynen o daha güvenilir ben de taşınabilir hard disklerden almayı düşünüyorum ama düşünüyorum inşallah bir ara alacağımYok en iyisi google fotoğraflar bilgisayarada güvenmiyorum ben bide flaşta oglumun bebeklik videoları var bilgisayara guvenemedik 2 flaşa attik
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum ama normal doğurmayı çok isterim. Tüp bebekle hamileyim ve tedaviyle hamile kaldığımı bilenlerden birkaç kişi seni riske atmazlar sezaryen yaparlar dediler ne alaka dedim yani risk iki doğum şeklinde de var tüp bebek olması sezaryen olacağım anlamına gelmez dedim doktorlar genelde öyle yapıyor tüp bebek olunca dediler, eğer doktorum böyle düşünürse bende doktor değişirim dedim çünkü sadece tüp bebek oluşu bence sezaryen sebebi değil, takmıyor gibi yaptım ama bu laflar içime oturdu.Doğum şeklinin çokta bi önemi yok aslında. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Aynen canım 2 yillik evliyim hala yavas oluyor ben de vajinismus degilim ama ilk basta zorlanıyorum, o yüzden normal dogumdan catı muayenesinden falan korkuyorumSorunun muhattabi ben değilim ama mesela bende ilk gece değil bikac gün sonra ilişkiye girdim vajinismus değilim ama dışarıdan oraya müdahale edilmesi o his beni irrite ediyor , hala yavaş olur mesela bizim de ilişkimiz başlangıçta yani çok normal böyle hissetmen
aynen ben de yaptiramam catı muayenesi ya. İliskinin ilk bası hala zor oluyo benim icin. Vajinismus degildim ama zorlanırdım en baslarda da. Zamanla azaldi ama geçmedi ilk bastaki zorluk. Bu yüzden mesela düskün de degilimdir canım istemez pek. Dogumdan sonra rahat edersin diyolardi bu gidisle normal de doguramamEvet çok zor olurdu. Hamile kalmama bile şaşırdık yani nasıl oldu diye. Normal doğum için Cesaretliydim aslında Yaparım diyordum ama çatı muayeneSin de yine korkum oluştu Ve olmadı maalesef.
Bende hep endişelenirdim ama hamilelikte olabliyo korkma hem doktorunda soylemisteşekkür ediyorum bebeğim
inşallah kuzum. İlk defa olunca hem şaşırdım hem korktum
Nasıl bi acı ki o yaaaa. Herkes bundan dert yanıyor
İnşaAllahh canmn içi inşaAllahA
Ayyyy canım çok sevindim m, bebek iyi ya gerisini boşver elbet öğrenirsin cinsiyeti ❤❤ben de henüz bilmiyorum cinsiyeti perşembe gitcem kontrole ama yıne öyle bi evham yapıyorum ki nasıl dayancam perşembeye bilmiyorum, Allahım inşallah ben de senin gbi güzel haberlerle dönerim❤
Ayyy bende yumurtlama testi yaptım yumurtladığım gün ilişki değerlendirdim cinsiyetim henüz belli değilKızlar İnternette bşy okumustum. Ayıp olmasın ama bu cinsiyet dağılımyla ilgili. Adet bitiminden yumurtlama öncesine kadar birlkteliklerde kız bebek, yumurtlama ve ondan sonraki günlerde erkek bebek olur die duymustum. Ben yumurtlamayı Ovülasyon testyle takip yaptım ve yumurtlama zamanı değerlendirdim. Dün Dr erkek dedi. Bu tez tutan var mı
Aynen bende bacaklarımı açıp oturamaM bile böyle ilginç bi fobim oluştu. Evlenmeden önce Gayet normal geliyordu aslında. Üç Ay uğraştık bizde valla Sonrasında da yine öyle çok rahat ilişkiler olmadı yani hala da çoğu zaman öyle.
Aslinda can acıtan bisey degil benim 3 kere kontrol edildi sabah yatış yaptığımda oglen ve sonuncu dogum basladi kafa görünüyorkendini kasmamak gerek... ben çatala oturmaktan nefret eden insanim evlendikten sonra ilk muayenede bayilcaktim o derece ben yaptım diyorum oo herkes yapar doktor cok onemli bencerabbim.hayirli doktorlarla karsilastirsin.
Benim için dişçi koltuğu ve kadın doğum koltuğu işte böyle bir korkuydu sonra ne mi olduAminn sen anlatınca içim yine bı garip olduYok anam bacım dünyada Bir kadın kalsa çatala cikamayip açmayan ha o ben olurdum işte
Benim için dişçi koltuğu ve kadın doğum koltuğu işte böyle bir korkuydu sonra ne mi oldudişlerime tel taktırmam gerekti sürekli dişci kontrolleri falan
Evlendim ne mi oldu ? Evlat sahibi normal yolla olamayacağımızı öğrendik tedaviye başladık sürekli vajinal kontroltransferde hele doktor orada tek olsa iyi ama öyle değil ameliyathane insan dolu böyle böyle alıştım. Belki dişci koltuğundan hâlâ korkuyor olabilirim ama kadın doğum koltuğu ile epey haşır neşir olduk
Ben seni çizmişsin varsaydım yine deEvet buraya da Bir çift segirten göz emojisi çizeyim derdim ressam Bob amca olsaydımhıc kolay şeyler yaşamamissin ama demek mecburiyetlerimiz bizi mecburen cesaretlendiriyor Allah dağına göre kar veriyor demek ki de hâlâ sözümun arkasındayım o yapamayan kadın kesin ben olurdum
Ben seni çizmişsin varsaydım yine de
Ay bilemiyorum ki ya gerçekten yapamam sanıyordum ama insan birşeylere mecbur kalınca yapıyormuş onu öğrenmiş oldum nasıl olurki falan derken oldu bitti birçoğu. Sırada doğum var nasipseRabbim seni korkularınla karşı karşıya bırakmasın inşallah. Az önce buraya çatı muayenesi nasıl oluyor ilk doktor muayenemde elle de kontrol etti onun gibi mi yazmıştım çok masummuşum. internetten bi bakayım dedim çok afedersin doktor elinin yarısını sokuverdi biraz korkmadım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?