2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiiinn
Zaten olay o koltuğa çıkıp oturmakta bence, onu aşınca vajinal kontrolde hiçbirşey yokki çok basit. Çay çerez kalır tabii. Çatı kontrolü bambaşkaymış. Onun da üstesinden geleceğime inanıyorum çünkü dediğin gibi herkesin hikayesi farklı oluyor herkesin yaşadığı kendine özgü. Hep bu mantık ile kendimi telkin ediyorum

Rabbim hepimize sağlıklı bir doğum nasip etsin herşeyden önce.

Evet aslında tüp bebek tedavisi görmüş birisi daha kolay normal doğum yapabilir. Ama kıymetli bebek olduğu için çoğu doktor riske atmak istemez. Herşey normal giderken durumun normal doğuma müsaitse zannetmiyorum ki doktor illa sezeryan yapalım desin.

İlk hamileligimde kv dem çok moralimi bozardi iki de bir arayıp hissettin mi hissettin mi hee ağır kanlı çocuk hee bazı çocuk tembel olur deyip duruyordu ilk hamileligini yaşayan insana hiç söylenecek laf değil bunlar bunda da çok erken hissetmeye başladım

Aminn sen anlatınca içim yine bı garip oldu Yok anam bacım dünyada Bir kadın kalsa çatala cikamayip açmayan ha o ben olurdum işte
Ben de ilk evlendiğimde vajinusmustum ve atlatmam birkaç ayı buldu . Bilmem ne egzersizleri vardı pegel mi regel mi mümkün değildi . Düşünün . Yavaş yavaş atlattık derken bı sefer normal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı öğrenince o çatala kuzu kuzu yattım . 5 tüp bebek denemesi 1 kürtaj Kürtaj sonrası kesilmeyen kanamalar 1 rahim filmi ..Kaç kere yattım o çatala sayısını hatırlamıyorum bile . Hele o spekulumu gördü mü titrerdim ama çarem yoktu.. İnsanın başına gelince en yapamam dediği şeyleri bile öyle yapıyor ki ..Bugünümüze binlerce şükür . Yazarken yaşadım resmen o günleri tekrar .. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yeter ki ..

İnşallah en büyük temennimm çünkü gözüm fazlası ile korktu

Kizlar sizce iliskiye zor giren biri normal dogurabilir mi? Ben 2 yili geçti evliyim hala ilk anları zorlanırım. Catı muayenesi fln da yaptıramam kesin
Kuzum bence bu vücutla ilgili. O yüzden bunu düşünüp kasma kendini

Ne zor şeyler yaşamışsın sende ama minik mucizene kavuşmuşsun çok şükür. Sağlıkla da kucağına alırsın inşallah kötü günlerin hatırası bile kalmaz.

Benim yengem de sayısız aşılama 13 tüp bebek denemesi ama maalesef olmadı sadece bi tanesinde beş aylık doğum yaptı. Bi çok tüp bebek sürecin de her aşamasında yanındaydım ve ne zor stresli bi süreç olduğunu biliyorum o yüzden tanımadığım birinin bile tüp bebek tuttu tüp bebekle bebek sahibi oldum deyince çok seviniyorum. Allah tamamına erdirsin inşallah

İşte canım doğum anında komplikasyon oldu mu şüphe etmeden sezeryan kabul edilebilir benim her şey normal ilerlediği için kolay oldu çatım da genişmiş, bi de kızlar çatı muayenesinde derin nefes alıp tutun doktorcuğum bana öyle demişti o yüzden çok acımadı belki de geniş olduğundan bilemiyorum

Haklısın ben idigine vidigine her şeyi araştırdım , doktorum aslında hıc sezeryan yapmayan normal doğum destekçisi bı adamdı ben istisna oldum catimi kontrol ettiremedim bile
Olsun kuzum vardır bir hayır

O kesi olayı korkutuyor benide. Madem kesilip biçilecez ne gerek var diye düşünüyorum. Kesi olayı olmasa keşke hiç. Ama ilk doğumda gerek oluyormuş
Şimdi banada herkes normal yap diyo aradan 5 sene gecmis oluyo ilk doğumun üstünden bende diyorum alt tarafi mi kestireyim bide ne gerek var yani sonuçta olmuşum sezeryan bide normalin tadına bakmak istemem açıkçası hem cok çabukta toparladım ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyilesiyosn

Gerçekten var öyle coook kolay geçiren, ben ilk hamilelikte saecde son 2 ay cokk zorlandım bu kez de öyle olacak sandım yanıldım , her şey çok zor ama el mahkum cekicez
Bendeee ilk hamileligim o kadar rahattı ki ne.bulanti ne kusma son ay sırtım ağrıyodu sadece o kadar bu beni mahvetti

Buda kolay olur inşallah canım masallah

Burada aynı süreçten geçtiğim bir arkadaşım doktorunun tüp bebek olduğu için sezaryen yapacağını yazmıştı haklısın doktor kıymetli bebek gözüyle bakıyor galiba bana seni sezaryen yapar diyenler de bunu söyledi ama o kısmı yazmak istememiştim çünkü bu laf bana garip geliyor evet süreç çok zordu zor elde ettik ama nebileyim her doğuma girecek olan annenin bebeği kıymetli ben Allahtan tam kafa dengim bir doktora denk gelmişim diyorum.

Kuzum sadece elle muayene ediliyo 2 sn sürdü sen bişey anlamadıysan senin de çatın geniştir, ben çatala oturdum doktor yanaşınca tedirgin olduğumu kasıldığımı gördü rahat ol derin nefes al ve tut dedi o ara hemen bitti

Benim elle edildiğim muayeneden farklıymış bu dün baktım da. Fakat transfer olurken inanılmaz bir baskı oluyor hem full idrara sıkışık hem spekulum takılı hem aynı anda kasıktan ultrason o geldi aklıma ona direndim buna da direnirim kasmazsam acımaz diye düşünüyorum bende. Umarım seninki gibi kolay geçer zamanı gelince

Ya özellikle idrara sıkışıkken ultrasonla bastırmıyorlar mı Bi de ondan sonra hemen tuvalete girme demişlerdi ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…