2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede hormonlar etkiliyor bize 12 haftaya kadar yasaktı ama garanti olsun dedik 16 hafta beklemiştik
Bi arkadasım 9 ay yaklaştırmamış sanırım bende öyle yaparım. Bi 40 günde kırkı çıkana kadar sanırım 1 sene olur. Aslında doğum için faydası var die duymustum ama korku Olumca ister istemez bşy yapamıoz.

Aynen aynen benimkide sırt üstü ve oturur pozisyondayken bacaklarımı kendime toplayınca hareketleniyor biraz sıkışıyor mu acaba öyle
Maşallah rabbim herkese nasip etsin
Bana da öyle geliyo kuzum sırt üstü yattığımda rahatsız oluyo galiba çok tepiniyo ama hareketleri de çok tatlı oluyo daha fazla rahatsız olmasın diye yan dönüyorum sonra sakinleşiyo Amin kuzum herkese nasip etsin Rabbim

Aynı şeyleri yaşıyormuşuz hep ❤ Çok tatlılar ya oy

eşim pazar günü bile işe gitti. instagramdan gördüm herkes geziyor. bende çektim perdeleri oturuyorum karanlık odada sinirlerim bozuldu ağlıyorum sinirimden. yapayalnızım
Hic kendini ve bebegini uzme.. benim esim evde ben de evdeyim az once bi 10 dakka yuruyelim dedik ana baba gunu disarisi hemen eve geldik, rahat edemedik.. gececek bu gunlerde, sen de bebisini alip cikacaksin disari ama suanda risk almiyorum diye dusun.. bak cok ciddi soyluyorum mart ayindan beri evdeyim, 2 kere disari ciktik deniz kenarinda sandalyelerimizle oturduk toplasan 5 saat baska da cikmadik.. sagligimiz yerinde olsun gerisi gececek zaten

Kanama vs olmadığı sürece doktorlar sakınca görmüyor zaten sakıncalı bir durum olsa yasaklardı doktorunuz, dediğin gibi bende doğuma faydası var diye duymuştum

ya aslında çıkamadım diye değilde yalnız kaldım dşye üzüldüm galiba

Canım bana da aynısını dedi 17.haftada gitmiştik plesanta aşağıda 24.haftaya kadar yukari çıkmasını bekliyoruz iliski ve ağır iş yasak dedi bizde transferden beri yasaklara uyuyoruz kontrol ettirmeden yapmamak gerek cok haklısın

Kizlar konu disi olucak ama ogretmen arkd. Oldugu icin soruyorm oglum 5.5 yasinda okullar acildi arkadaslarinin cogu okula gidiyor oglumda evde skiliyorm gitmek istiyorm diyor ayvalikta yasiyorm vaka yok cok sukur ama tereddut icindeym arkadaslarm gonderiyor cocuklarni ne yapsam bilemedm bana bi fikir verirmisniz senye 1. Sinf olucaz ins

Canım anasınıfı da çocuğun gelişimi için önemli 1. Sınıfa hazırlık gibi oluyo kalem tutma kesme çizme sayısal sözel bircok beceri kazanıyo hem sosyalliği artıyo ama bu süreçte riskli görüyorum ben okul öncesini tabi bu benim düşüncem çevrede vaka az diyorsunuz buna göre de değişebilir risk bilemiyorum çok zor bir karar

Aynen bende boyle dusunuyorm cok kararsizim

Merhabalar ben 10 gün önce kıpırtılarını hissediyor gibiydim yaklaşık bir haftadır yok denecek gibi hiç hareketlenme yok cuma kontrol var endişe etmemeye çalışıyorum ama içim hiç rahat değil haftam daha ufak diye teselli oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…