2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kafam iyice karıştı ben Coraspin de kullanıyordum 10. Haftada filan kesmişti neye göre yapılıyor bu işler anlamadım deneme yanılma sanırım biz de bu durumda denek muamelesi görünüyoruz
Ben tüp bebek tedavisine başlayınca başladık hem iğne hem hap sonra 10. Haftada iğneyi kesti ama ihtimale karşı hapa devam dedi. Test yapılmadığı için tedbir amaçlı kullanıyoruz sanırım

Benim yegenim ankarada yasiyor ve anaokuluna basladi.. dua ederek gonderiyoruz.. allah hepimizi korusun

Kızlar merhaba bir haftadır idrarımda yanma ve renginde koyulaşma vardı doktora gittim antibiyotik ve fitil verdi ama bu fitil beni korkutuyor 2 kez koydum henüz onu da tam koyamadim sanki korkudan iteleyemiyorum bir şey olacak diye aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu ?

Canım benim de yapılan rutin testte idrarda lökosit çıktı yalnızca antibiyotik kullanıyorum fitil hakkında bi fikrim yok maalesef senin enfeksiyon degerlerin kaç çıktı sadece antibiyotik care olmaz mı acaba

Bnmki kiz ve 140 uzerinde kalp stis hizi, goguslerde buyudu baya olabilir bnce

Bende 4 gundr yapiorum korkma cnm bisi olmaz ole olsa doktor vermezdi. Asil tedavi etmezsen sorun

eşim pazar günü bile işe gitti. instagramdan gördüm herkes geziyor. bende çektim perdeleri oturuyorum karanlık odada sinirlerim bozuldu ağlıyorum sinirimden. yapayalnızım
Bnde dun agladim cok yalnzm diye esim gec gelio bazen isten tum gun yapayalnizm

Kizlar bgn gazetede okudum korona virus hamilelerde orta duzeyde gecip iyilesmesi normal bunyeden daha uzun suruyomus ortalama 2 ay civari

Ben tüp bebek tedavisine başlayınca başladık hem iğne hem hap sonra 10. Haftada iğneyi kesti ama ihtimale karşı hapa devam dedi. Test yapılmadığı için tedbir amaçlı kullanıyoruz sanırım
Tedbir amaçlı kullansa devam edelim dese anlarım ama bırak demesi strese soktu beni Allah korusun

Kizlar kundak icin ne dusunuyorsunuz? Bebek baslarda kendini anne karninda hissetsin ve daha rahat uyusun diye kundak yapmayi onerenlerde var, sagliksiz diye dusunenlerde? Sizin fikriniz nedir?

Kizlar kundak icin ne dusunuyorsunuz? Bebek baslarda kendini anne karninda hissetsin ve daha rahat uyusun diye kundak yapmayi onerenlerde var, sagliksiz diye dusunenlerde? Sizin fikriniz nedir?
Bebeğin eli kolu kendini uyandırıyor korkuyor zaten o yüzden çok sıkmadan yarım kundak deniyor o iyi oluyor. Eskiler çocuğu dürüm gibi sımsıkı satıyormuş o zararlı

Bebeğin eli kolu kendini uyandırıyor korkuyor zaten o yüzden çok sıkmadan yarım kundak deniyor o iyi oluyor. Eskiler çocuğu dürüm gibi sımsıkı satıyormuş o zararlı
e bebekte hazır kundaklar var fermuarlı onlar nasıl olur acaba

şimdi baktım belden yukarısı daha sıkı sarılmalı aşağısı daha serbest bırakılmalıymış.

şurda faydalı bilgiler var

e bebekte hazır kundaklar var fermuarlı onlar nasıl olur acaba
Olur canım pahaliysa ama gerek yok muslin örtü ya da bir arkadaş mermersahi den bahsediyordu pamuklu bir bez metre işi satılıyor onlarla falan olur hevesin varsa bir tane al fermuarlidan ama yetmez zaten kusuyorlar çünkü

Eskiler hele ki köyde olanlar altına Bi de toprak koyuyorlardı. Sımsıkı sararlardı. Ama kışın çok iyi oluyordu.

Eskiler hele ki köyde olanlar altına Bi de toprak koyuyorlardı. Sımsıkı sararlardı. Ama kışın çok iyi oluyordu.
Evet yaa topragida ısıtıp koyarlarmis ne gaz sancısı olurmuş ne pisik. Oglum kolikti benim o zaman demişlerdi köyden toprak getirinde altına serin diye ama ben cesaret edememistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…