2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim iki tane hamile arkadaşım atlattı bir hafta ya sürdü ya sürmedi
Ne kullandılar hamilelere sadece c ve d vit. Veriyorlarmış öyle mi ya normalde grip olduktan sonra benim hemen ciğerlerime iner ben korkuyorum valla. Allah korktuklarimizi yasatmasin

Bebeğin eli kolu kendini uyandırıyor korkuyor zaten o yüzden çok sıkmadan yarım kundak deniyor o iyi oluyor. Eskiler çocuğu dürüm gibi sımsıkı satıyormuş o zararlı
Evet ben de oyle okudum ama bazilari da elleri kollari da serbest olmali diyor.. eminim tek bir dogrusu yok ama merak ettim:)

Kizlar kundak icin ne dusunuyorsunuz? Bebek baslarda kendini anne karninda hissetsin ve daha rahat uyusun diye kundak yapmayi onerenlerde var, sagliksiz diye dusunenlerde? Sizin fikriniz nedir?
İlk 3 ay için ben de yarım kundak yapmayı düşünüyorum okuduğum kitaplardan yola çıkarak aklıma yattı.e-bebekteki kundakların da fiyatları makul 1-2 tane de onlardan alabilirim

Oğlumda 3 ay kundak yaptık hemide sımsıkı zararlıymıs fln dedim de sizler de öyle büyüdünuz nereniz eksik dedi aile büyükleri 2. de şunu yapmam bunu yapmam dediğim o kadar şey var ki . Yarım kundak yaparım özellikle gece uyurken rahat oluyor ama hazır kundaklarin ebatları çok küçükmuş bende biraz baktım da

Ay 26 ve 3 çocuk:) ne güzel. Ben o yaştayken daha çocul yapcak adam bulamamıştım :))))

kızlar yediklerim yemek borumda bekliyor sanki. şimdiye kadar hiç mide bulantısı yaşamadım. şimdi çıkardım çıkaracam gibi hissediyorum. çok kötü bir hismiş ya

kızlar yediklerim yemek borumda bekliyor sanki. şimdiye kadar hiç mide bulantısı yaşamadım. şimdi çıkardım çıkaracam gibi hissediyorum. çok kötü bir hismiş ya
Yedigin bseymi dokunduki araa olablr belki bende bi iki kez oldu evet cidden zormus Surekli bulanti yasayanlara allah yardim etsin zor

Şimdiye kadar tahminde mi yapmadı canım

Kızlar sizde benim gibi kilo veriyor musunuz mide bulantılarım ve az yemelerim var 10 günde 5,5 kilo vermişim
Sorma 4 kilp aldim bende sistim yine valla acayip vermissin mide bulantim hiç olmadine kdrlikti senin cnm ins biran once kutlrtulursun bulantidan . Ama kkorkacak bsy yok bwbwk zaten vitamin aliyor vermenden dolayi bi zarar gelmez iyidir

Yedigin bseymi dokunduki araa olablr belki bende bi iki kez oldu evet cidden zormus Surekli bulanti yasayanlara allah yardim etsin zor
bu aralar sık oluyor su içsem ağzıma geliyor sanki hamilelik reflüsü mü acaba bu. yanma yok ama

Kizlar bgn gazetede okudum korona virus hamilelerde orta duzeyde gecip iyilesmesi normal bunyeden daha uzun suruyomus ortalama 2 ay civari
Ben de korona oldum ama öyle ağır geçmedi nezle gibi geçiyo.. tedavisi de yokmuş ilaç felan verilmiyor

Sindiremeyecegin agir bisi yediysen o da yapabilir yatarken kalin yastikla yat iyi gelecektir. Eger rahatsiz etmiyorsa maden suyu da iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…