2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu aralar sık oluyor su içsem ağzıma geliyor sanki hamilelik reflüsü mü acaba bu. yanma yok ama
Kontrolde bi sor doktora birde uzanirken kafani yuksekde tut çok kafnla vücudun ayni hizada olmasin miden ağzına gelmesin diye hafif eğimli yatmaya çalış asitli tarz meyve yeme mandalina vs ayran ic yogurt ye mideyi rahatlatan tarz ye belki ise yarar

Benim kızım da 2015 Eylül doğumlu. Bende sınıf öğretmeniyim ve yarın başlıyoruz. Kızımı da kendi okulumun ana sınıfına götüreceğim. Aylardır evden çıkmadı parka bile gitmedik hiç çocuk görmedi ne kadar hastalık riski de olsa sosyalleşmeye ve farklı ortam görmeye ihtiyacı var. Sene ye de birinci sınıf olacak. Ana sınıfına gitmeyen çocuklar genelde 1. Sınıfta zorlanıyor. Hastalık yönünden büyük bi sıkıntı görmüyorsan gönder bence. Sınıf mevcutları çok azaltıldı zaten. Çocuklar bir biriyle temas etmeyecek ama en azından konuşup göz teması kurabilecek.

Sorma 4 kilp aldim bende sistim yine valla acayip vermissin mide bulantim hiç olmadine kdrlikti senin cnm ins biran once kutlrtulursun bulantidan . Ama kkorkacak bsy yok bwbwk zaten vitamin aliyor vermenden dolayi bi zarar gelmez iyidir
Canım senin bebeğin erkek diye soruyorum. Göğüsün çok büyüdü mü? Çok büyüyünce ve sol daha büyük olunca kız oluyormuş. Sence doğru mu? Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah.

Sagol cnm seninkinide insallah benim bebis erkek . Ama benim sol gogus daha buyuk goguslerim buyudu aslinda ama hala ayni numarayı kullaniyorum ole bsey yok malesef sag buyuk olursa erkek sol buyuk olursa kiz filan bizde baya merak ettik grupca cinsiyeti 13+4 de doktor erkek demisti 16 da net solerim demisti doktora zorla soletmistim resmen hep laf sokuyodu 16dan önce bakamam filan son gittigimde iste pozisyonu uygunsa solermisinz deyince yine 16 da solerim ama gorursem derim demisti ssonra 14+2 de gittim erkek dedi sormadan. Doktorumu degistirdim ben son gittigim doktorla devam edicem 15+5 de o da erkek dedi sanrm en erken 13 14 arasi en gec pozisyon uygun olursa 16 da öğrenirsin bence 1.5 ay daha sabret sağlıklı olsunlarda ins merak oluyor tabi Allah gonlune gore versin

Kızlar kalçamın sağ tarafında bir ağrı oluyor özellikle ayakta kalınca yürürken falan zorlanıyorum neden ki magnezyum kullanıyorum aslında ama tedirgin etti bu ağrı beni sürekli oluyor

Canım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Insan merak ediyor işte. Benim göğüslerim çok çok büyüdü. Sol daha büyük hatta. Kalp atış hızı 7+2 de 150. 140 ve üzeri kız oluyormuş. Ben de bütün bulgular kız
Allah hakkımıza hayırlısını versin inşaallah.

Kızlar kalçamın sağ tarafında bir ağrı oluyor özellikle ayakta kalınca yürürken falan zorlanıyorum neden ki magnezyum kullanıyorum aslında ama tedirgin etti bu ağrı beni sürekli oluyor
bende de ck var magnezyum kalsiyum hapına başladım. dun gece uyuyamadım okadr ağrım oldu yani

bu aralar sık oluyor su içsem ağzıma geliyor sanki hamilelik reflüsü mü acaba bu. yanma yok ama
Canım bebek saçlandıkça da olur derler ama o bu haftalarda mı oluo bilmiom ben Bayadır bulantı hazımsızlık şişkinlik çekiyorum önceden de midemde sıkıntı vardı zaten. Ama şükür Bi kaç gündür iyiyim. Geçer umarım sürekli olmaz. Ben 17e gircem inşallah daha kilo almadım maşallah öncesinde bu bulantı lar dan dolayı vermiştim yeni daha hamile kaldığım kiloya cıktım 64.

Evet yaa topragida ısıtıp koyarlarmis ne gaz sancısı olurmuş ne pisik. Oglum kolikti benim o zaman demişlerdi köyden toprak getirinde altına serin diye ama ben cesaret edememistim
Canım öyle kızgın topragı koymuyorlar. Tenini yakmayacak kadar zaten toprağın üstüne de bez seriyorlar sonra bebeği koyuyorlar. Valla köyde olsam annem koyar heralde bnm oğluşa ki hiç itiraz etmem zaten koysalarda. Çünkü ben kardeşlerimde gördüm hiç bi zararı olmadı aksine kışın hastalıktan koruyor. Ama işte şehirlerde o ıslak topragı nasıl imha edecen

Kızlar mide bulantısı için eltime Dr migrosta satılan AKMİNA die sade maden suyunu önermiş. 1 litrelik plastik turkuaz şişede olandan.. Diğer maden suları kadar gazı yokmus. Bizde dün aldık ama denemedim daha nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…