2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bu oğlan çok tembel ya bir türlü tam hareketlenmedi uyarıyorum karnımı çikolata yiyorum süt içiyorum ama şu an tık yok

Kizlar ben 20.haftadaym ama hala hissetmiyorum bebeginxhareketlerini. Tatli yedim yan yattm bekledm ama yok sadece bir iki kere pit pit etti icim ama okdr cok kafama takmaya basladm hani 20. Haftadanhissedecektik

Kizlar ben 20.haftadaym ama hala hissetmiyorum bebeginxhareketlerini. Tatli yedim yan yattm bekledm ama yok sadece bir iki kere pit pit etti icim ama okdr cok kafama takmaya basladm hani 20. Haftadanhissedecektik
Dr bana 20.haftadan sonra hissedersin dedi. Hatta okadar takıntılı oldgumu gördü netten bakıp yada tanıdıklarının bnm bu haftalarda hareket ediyordu dediklerine inanma kafanı takma sakın die de uyardı. Ben şuan Doktorcuğumu dinliom.

Valla ben de 19+1 im bugun daha hic hissedemedim hafta sonu resmen bir amuda kalkmadigim kaldi hissedebilmek icin surekli elim karnimda sag yat sol yat sirt ustu yat, stetoskopla bile dinledim ciiiik olmadi hissedemedim.. benim doktorum da 2 hafta sonra falan demisti.. bakalim 1 haftam var sonra umarim hafif de olsa hissederim

Evet ben de oyle okudum ama bazilari da elleri kollari da serbest olmali diyor.. eminim tek bir dogrusu yok ama merak ettim:)
Uyanıkken serbest kalacak zaten ama uyurken çok korkuyorlar kendi el hareketlerinden sen doğunca karar verirsin bebeğin durumuna gore

Merhaba. Nerde ne kadara yaptirdiniz acaba? Benim de bu hafta doktor gorusmem olacak bu konuyu bu hafta konusacagiz.

Ben işim gereği sürekli boyayla iç içeyim şükür bir sıkıntı olmadı, 4.ayımda boyadım
Hangi marka boya ile boyadınız ben de boyamayı düşünüyorum. herbatint marka boyayı kullanmıştım hamilelik öncesi

Ben de hissedemiyorum arada kıpırtı oluyo ama bebek mi başka bişey mi çözemiyorum. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.

Hayırlısıyla çıktım kızlar darısı başınıza inşallah
Şükür şimdilik herşey yolunda. Ama Dr bana takmış durumda muayene de sürekli yağdan kilondan göremiyorum deyip durdu. Görebildiğim kadarıyla haftasıyla uyumlu organlarin da herhangi bir problem izlemedim dedi. Ama kilon olduğu için ileriki aylarda anomoli olmayacağının garantisi yok eksik doğabilir dedi. Teşekkür ederim dedim çıktım. Yani Dr olması böyle konuşmasını gerektirmez ki herşeyin bir söyleme üslubu olur. Cinsiyet kız denildi dedim doğrudur o zaman dedi. Kadının hep bir alaycı tavrı vardi. İsmimle bile dalga geçti. İnşallah tekrar aynı insana işim düşmez. Bu arada 175 boy 90 kiloyum evet fazlayim ama hamile kaldığım kilo daha çoktu ve henüz hiç almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…