Bazı ınsanlar gercekten konusmayı bılmıyorHayırlısıyla çıktım kızlar darısı başınıza inşallah
Şükür şimdilik herşey yolunda. Ama Dr bana takmış durumda muayene de sürekli yağdan kilondan göremiyorum deyip durdu. Görebildiğim kadarıyla haftasıyla uyumlu organlarin da herhangi bir problem izlemedim dedi. Ama kilon olduğu için ileriki aylarda anomoli olmayacağının garantisi yok eksik doğabilir dedi. Teşekkür ederim dedim çıktım. Yani Dr olması böyle konuşmasını gerektirmez ki herşeyin bir söyleme üslubu olur. Cinsiyet kız denildi dedim doğrudur o zaman dedi. Kadının hep bir alaycı tavrı vardi. İsmimle bile dalga geçti. İnşallah tekrar aynı insana işim düşmez.Bu arada 175 boy 90 kiloyum evet fazlayim ama hamile kaldığım kilo daha çoktu ve henüz hiç almadım
Aynen iyi olduğuna bile sevinemedim ki.Bazı ınsanlar gercekten konusmayı bılmıyorınsanı sogutuyorlar.neyse en azından bebık iyiymiş
Çok şükür kuzum sağ sağlim bebeğine ilgili güzel haber alarak bu aşamayı da geçtin hep böyle ilerlesin inşallah.Hayırlısıyla çıktım kızlar darısı başınıza inşallah
Şükür şimdilik herşey yolunda. Ama Dr bana takmış durumda muayene de sürekli yağdan kilondan göremiyorum deyip durdu. Görebildiğim kadarıyla haftasıyla uyumlu organlarin da herhangi bir problem izlemedim dedi. Ama kilon olduğu için ileriki aylarda anomoli olmayacağının garantisi yok eksik doğabilir dedi. Teşekkür ederim dedim çıktım. Yani Dr olması böyle konuşmasını gerektirmez ki herşeyin bir söyleme üslubu olur. Cinsiyet kız denildi dedim doğrudur o zaman dedi. Kadının hep bir alaycı tavrı vardi. İsmimle bile dalga geçti. İnşallah tekrar aynı insana işim düşmez.Bu arada 175 boy 90 kiloyum evet fazlayim ama hamile kaldığım kilo daha çoktu ve henüz hiç almadım
Sımsıkı bir kundak değil ama yarım kundak şeklinde yapacağım ben. Bebeği yattığı yerden alması da daha kolay bebek uyurken onun içinde daha kolay. Kundak olmasa hep kendini korkutup uyanıyorlar ☹Kizlar kundak icin ne dusunuyorsunuz? Bebek baslarda kendini anne karninda hissetsin ve daha rahat uyusun diye kundak yapmayi onerenlerde var, sagliksiz diye dusunenlerde? Sizin fikriniz nedir?
Bahsettiğinin aynısı sol kalçama oluyor hatta kuyruk sokumuma vuruyor sonrada. Ama ben magnezyum kullanmıyorum şuan. Belki sana yetersiz geliyordur kullandığınKızlar kalçamın sağ tarafında bir ağrı oluyor özellikle ayakta kalınca yürürken falan zorlanıyorum neden ki magnezyum kullanıyorum aslında ama tedirgin etti bu ağrı beni sürekli oluyor
Bende 176 91 den 71 e indim gecen yil doyet sporla 76 ile hamile kaldim 80 oldum . Banada diyolar saakin kilo alma sakin alma sakin alma her doktor sakin alma diyo boyumuz iyi sukur ama kiloda fazla ya boyumuza gore sanrm ondan bu kdr takiyolar dogru üslup lari hep yanlis dsn dan soluyolar herdeyi vicdansiz kaba yaratiklar onlar bakma cnm dikkat edip saglikli beslenince zaten almayiz doğumdada gider zatn almamissinda bosver takma sen onu zaten iyi gidiyomussun sanki sen bilmiyorsun bunlari banada pihti atma riskim var diye saatli bombasin dedi doktorun biri basina heran hersey gelebilir ölebilirsin dedi banaHayırlısıyla çıktım kızlar darısı başınıza inşallah
Bilmiyorum ki canım yetersiz mı geliyor acaba kontrole gittiğimde soracagim nasıl rahatsız edici birşey garip garip şeyler yaşıyoruz daha neler gelecek başımızaBahsettiğinin aynısı sol kalçama oluyor hatta kuyruk sokumuma vuruyor sonrada. Ama ben magnezyum kullanmıyorum şuan. Belki sana yetersiz geliyordur kullandığın
Dr bana 20.haftadan sonra hissedersin dedi. Hatta okadar takıntılı oldgumu gördü netten bakıp yada tanıdıklarının bnm bu haftalarda hareket ediyordu dediklerine inanma kafanı takma sakın die de uyardı. Ben şuan Doktorcuğumu dinliom.
Valla ben de 19+1 im bugun daha hic hissedemedimhafta sonu resmen bir amuda kalkmadigim kaldi hissedebilmek icin surekli elim karnimda sag yat sol yat sirt ustu yat, stetoskopla bile dinledim ciiiik olmadi hissedemedim.. benim doktorum da 2 hafta sonra falan demisti.. bakalim 1 haftam var sonra umarim hafif de olsa hissederim
Kendime okdr soz verdjm kafama takmicam boyle seyleri her hamilelik farklidif diye. Ama dun esimde geldi dinledi meraklandi fln benide tribe soktu. Normalde gobek kismim yaglidir yani zayif biri degilm artik ona verioyorum cnku gecen hafta bebek iyiydi ultrasonda gordm. Neyse beklicem bir hafta daha veriyorum kendimeBen de hissedemiyorum arada kıpırtı oluyo ama bebek mi başka bişey mi çözemiyorum. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
Hayır sanki bilmiyoruz demi kilolu olduğumuzu. Zaten hormonlardan duygular tavan biri birşey dese hemen ağlayasim geliyor. Güzellikle söylense başım üstüne. İnan sevinemedim de bir kaç gün sonra kendi doktoruma sonuçları göstereceğim o ne diyecekBende 176 91 den 71 e indim gecen yil doyet sporla 76 ile hamile kaldim 80 oldum . Banada diyolar saakin kilo alma sakin alma sakin alma her doktor sakin alma diyo boyumuz iyi sukur ama kiloda fazla ya boyumuza gore sanrm ondan bu kdr takiyolar dogru üslup lari hep yanlis dsn dan soluyolar herdeyi vicdansiz kaba yaratiklar onlar bakma cnm dikkat edip saglikli beslenince zaten almayiz doğumdada gider zatn almamissinda bosver takma sen onu zaten iyi gidiyomussun sanki sen bilmiyorsun bunlari banada pihti atma riskim var diye saatli bombasin dedi doktorun biri basina heran hersey gelebilir ölebilirsin dedi bana
Boşver takma kafana bebislerimiz iyi olsun dogumda ve sonra veririz ins boyumuz yeter bziim hih bakma onlaraHayır sanki bilmiyoruz demi kilolu olduğumuzu. Zaten hormonlardan duygular tavan biri birşey dese hemen ağlayasim geliyor. Güzellikle söylense başım üstüne. İnan sevinemedim de bir kaç gün sonra kendi doktoruma sonuçları göstereceğim o ne diyecek
Sor muhakkak bende randevuyu iple çekiyorum ama çekmekle bitmez 4 kasımda detaylıya gideceğim kendi doktoruma da 16 kasım gibi gideceğim o zamana kadar durabilir miyim bilemiyorumBilmiyorum ki canım yetersiz mı geliyor acaba kontrole gittiğimde soracagim nasıl rahatsız edici birşey garip garip şeyler yaşıyoruz daha neler gelecek başımıza
Unvani ne olursa olsun hadsiz ve terbiyesiz insanlardan hoslanmiyorum.. sen kimsin ki benim ismimle kilomla dalga geciyorsun belki baska bi saglik problemim var da aldim o kiloyu biliyor musun gecmisini, hayir!! Tatli tatli soylemek varken bu herkesin is guzarligi valla beni cileden cikariyor.. hic canini sikma arkadasim, Allahin izniyle saglikla gelecek bebegin insallah ki sen zaten dikkat de ediyormussun..Hayırlısıyla çıktım kızlar darısı başınıza inşallah
İnşallah ben ve bütün anne adayları sağlıcakla alır evlatlarini kucaklarınaUnvani ne olursa olsun hadsiz ve terbiyesiz insanlardan hoslanmiyorum.. sen kimsin ki benim ismimle kilomla dalga geciyorsun belki baska bi saglik problemim var da aldim o kiloyu biliyor musun gecmisini, hayir!! Tatli tatli soylemek varken bu herkesin is guzarligi valla beni cileden cikariyor.. hic canini sikma arkadasim, Allahin izniyle saglikla gelecek bebegin insallah ki sen zaten dikkat de ediyormussun..
Kızlar meraba.. Cinsiyet kesinleşti bizimde. Kızımız olcak sağlıkla inşallah tabi:)
Bilge ismini düşünüyorum ama sizce nası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?