2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bazı ınsanlar gercekten konusmayı bılmıyor ınsanı sogutuyorlar.neyse en azından bebık iyiymiş

Gunaydinn kizlarr sanrm ilkkez oglumu hissettim simdi uyandim sol tarafa dogru yatiyordum elimi karnima kasiklarima koyayim dedim o sirada parmaklarimin oldugu tarafa tik tik iki tane sanki icerden biri kapi calisyomus gibi dokunuş hissettim gaz filan guruldama yada kalp atisi degildi eminim iki minik pitpit oldu acaba o mudur

Çok şükür kuzum sağ sağlim bebeğine ilgili güzel haber alarak bu aşamayı da geçtin hep böyle ilerlesin inşallah. Doktor çok sinir bozucuymuş ya seninle öyle konuşmaya hakkı yokki. Çok sinirlendim valla tavrına. Sen takılma üzülme dedikleri için.

Kizlar kundak icin ne dusunuyorsunuz? Bebek baslarda kendini anne karninda hissetsin ve daha rahat uyusun diye kundak yapmayi onerenlerde var, sagliksiz diye dusunenlerde? Sizin fikriniz nedir?
Sımsıkı bir kundak değil ama yarım kundak şeklinde yapacağım ben. Bebeği yattığı yerden alması da daha kolay bebek uyurken onun içinde daha kolay. Kundak olmasa hep kendini korkutup uyanıyorlar ☹

Kızlar kalçamın sağ tarafında bir ağrı oluyor özellikle ayakta kalınca yürürken falan zorlanıyorum neden ki magnezyum kullanıyorum aslında ama tedirgin etti bu ağrı beni sürekli oluyor
Bahsettiğinin aynısı sol kalçama oluyor hatta kuyruk sokumuma vuruyor sonrada. Ama ben magnezyum kullanmıyorum şuan. Belki sana yetersiz geliyordur kullandığın

Ayrıntılı ultrason haftası ultrason görüntüsünde tespit edilen tarihe göre mi yoksa son adet tarihine göre mi belirleniyor acaba? Benim son adet tarihine göre 19. Haftadayım ama ultrasona göre 20.hafta. 22'de ayrıntılıya gitmek istiyorum ama hesabı bilemedim. Bu cumartesi kontrolüm var doktora da sorucam ama randevuyu önden almak iyi olurdu

Bende 176 91 den 71 e indim gecen yil doyet sporla 76 ile hamile kaldim 80 oldum . Banada diyolar saakin kilo alma sakin alma sakin alma her doktor sakin alma diyo boyumuz iyi sukur ama kiloda fazla ya boyumuza gore sanrm ondan bu kdr takiyolar dogru üslup lari hep yanlis dsn dan soluyolar herdeyi vicdansiz kaba yaratiklar onlar bakma cnm dikkat edip saglikli beslenince zaten almayiz doğumdada gider zatn almamissinda bosver takma sen onu zaten iyi gidiyomussun sanki sen bilmiyorsun bunlari banada pihti atma riskim var diye saatli bombasin dedi doktorun biri basina heran hersey gelebilir ölebilirsin dedi bana

Bahsettiğinin aynısı sol kalçama oluyor hatta kuyruk sokumuma vuruyor sonrada. Ama ben magnezyum kullanmıyorum şuan. Belki sana yetersiz geliyordur kullandığın
Bilmiyorum ki canım yetersiz mı geliyor acaba kontrole gittiğimde soracagim nasıl rahatsız edici birşey garip garip şeyler yaşıyoruz daha neler gelecek başımıza

Gunaydinn kizlarr sanrm ilkkez oglumu hissettim simdi uyandim sol tarafa dogru yatiyordum elimi karnima kasiklarima koyayim dedim o sirada parmaklarimin oldugu tarafa tik tik iki tane sanki icerden biri kapi calisyomus gibi dokunuş hissettim gaz filan guruldama yada kalp atisi degildi eminim iki minik pitpit oldu acaba o mudur
Hisseden kizlarr bi el atinn cok mersk ettim

Ben de hissedemiyorum arada kıpırtı oluyo ama bebek mi başka bişey mi çözemiyorum. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
Kendime okdr soz verdjm kafama takmicam boyle seyleri her hamilelik farklidif diye. Ama dun esimde geldi dinledi meraklandi fln benide tribe soktu. Normalde gobek kismim yaglidir yani zayif biri degilm artik ona verioyorum cnku gecen hafta bebek iyiydi ultrasonda gordm. Neyse beklicem bir hafta daha veriyorum kendime

aranizda bunu kullanan varmi doktor bana 3.ay yazmisti decavit ve gyno ferro sanolla birlikte o zmndan beri kulllaniyorum

Hayır sanki bilmiyoruz demi kilolu olduğumuzu. Zaten hormonlardan duygular tavan biri birşey dese hemen ağlayasim geliyor. Güzellikle söylense başım üstüne. İnan sevinemedim de bir kaç gün sonra kendi doktoruma sonuçları göstereceğim o ne diyecek

Boşver takma kafana bebislerimiz iyi olsun dogumda ve sonra veririz ins boyumuz yeter bziim hih bakma onlara

Bilmiyorum ki canım yetersiz mı geliyor acaba kontrole gittiğimde soracagim nasıl rahatsız edici birşey garip garip şeyler yaşıyoruz daha neler gelecek başımıza
Sor muhakkak bende randevuyu iple çekiyorum ama çekmekle bitmez 4 kasımda detaylıya gideceğim kendi doktoruma da 16 kasım gibi gideceğim o zamana kadar durabilir miyim bilemiyorum bence son aylarda ağrılardan çok çekeceğiz gibi geldi şimdiden zorluyor çünkü

Unvani ne olursa olsun hadsiz ve terbiyesiz insanlardan hoslanmiyorum.. sen kimsin ki benim ismimle kilomla dalga geciyorsun belki baska bi saglik problemim var da aldim o kiloyu biliyor musun gecmisini, hayir!! Tatli tatli soylemek varken bu herkesin is guzarligi valla beni cileden cikariyor.. hic canini sikma arkadasim, Allahin izniyle saglikla gelecek bebegin insallah ki sen zaten dikkat de ediyormussun..

İnşallah ben ve bütün anne adayları sağlıcakla alır evlatlarini kucaklarına zaten hepimiz duygusaliz su dönemlerde birazcık daha anlayış ve ilgi bekliyoruz. O yüzden insanlar özele gidiyorlar insanca muamele görmek için. Ne diyeyim Allah'ım düşürmesin bu tür insanların eline.

Kızlar meraba.. Cinsiyet kesinleşti bizimde. Kızımız olcak sağlıkla inşallah tabi:)
Bilge ismini düşünüyorum ama sizce nası

Tabi kesin değil daha çok değişebilir kesin fikrim değil şuan isimlere bakarken aa bilge neden olmasın dedim okadar her fikre açığım:)

Bilge ismi çok güzel, ben oğluma koysam mı diye düşünüyorum eşim sıcak bakmıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…