2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bilge ismi çok güzel, ben oğluma koysam mı diye düşünüyorum eşim sıcak bakmıyor:)

Aaa aynı zamanda erkek ismidemi:), unisex isimlerine eşim hiç sıcak bakmıyo benimde ilk oğlumdada kayra demiştim unisex diye istememişti.ozaman bilgeyi de istemez kesin:))

Aynen yaa bugun 6 buçukta uyandi uyutmaya çalışıyorum azcik bende uyurum diye asla uyumuyo cok yorgunum evi bile toplamadım öylece oturdum kaldim

6. Ayda hissedersin canım bugün benimkide kıpır kıpır kac gundur hiç bisey hissetmiyodum bugun nolduysa tatlıda yemiyorum ki ona kıpırdasın karnımın içini biri gidikliyo sanki

Hareketlenmeye başlar canım yakında hissedersin kıpırtılarını
İlk defa cuma günü hissettim canım biraz eğildim rahatsız oldu heralde dinlenirken sağlam hareketlendi. c.tesi hissettim, bugünde az önce artık yvaş yavaş kıpırdanıyor.

Bu nasıl bir doktor ya isimle, kiloyla dalga geçemez kimse. Hepimiz zorunluluktan gidip nelere katlanıyoruz.Sen sıkma tatlı canını sonuçta kendi doktorun değilmiş İnşallah daha da yolun düşmez

Detayliultrason randevusunu alamadim bi turlu doktor randevularini acmamis hala 2 haftadir alamıyorum 3kasima alicam neyse daha var elbet acar heralde

Cikolatakistim kaç haftalık son bende geçen hafta 17 de su az dedi su Ve havuç suyu iç gel dedi şimdi doktordan geldim suyum artmış çok şükür ben birde deveci armutu yedim hergün duyumda 5 litre içtim inşallah seninde düzelir cnm

Kizlar ben 20.haftadaym ama hala hissetmiyorum bebeginxhareketlerini. Tatli yedim yan yattm bekledm ama yok sadece bir iki kere pit pit etti icim ama okdr cok kafama takmaya basladm hani 20. Haftadanhissedecektik

ilk gebeliğimde 19+ lardaydı ve sadece içimde bir sinek var gibiydi , bu gebelikte su an 19+ da baya kıpırtı hissediyorum , eli ayagı oynuyor , bence bu ikinci gebelik olmasdından çok bebeğin pozisyonu ile alakalı mesela doktor randevumun oldugu gunden onceki gun hiç kıprıdamadı dedim ki kesin su an popo dönük ve gercekten de doktor yuzunu asla göremedi , baya dürttü etti yok popo dönüktü hep , bence stres yapmayın , keyfini çıkarın gebeliğinizin,öpüyorum sizi

6. Ayda hissedersin canım bugün benimkide kıpır kıpır kac gundur hiç bisey hissetmiyodum bugun nolduysa tatlıda yemiyorum ki ona kıpırdasın karnımın içini biri gidikliyo sanki
Maşallah kuzum benimkide 2 3 gündür bir oynak ki mest ediyor valla ❤ zaman ilerledikçe hareketleniyorlar sanırım. Şu sert tekmeleri merakla bekliyorum bende

çok kötü muamele etmiş , bana da doktorum ilkinde çok kilo almışşsın bunda dikkat et , yağ dokusu bebeği görmeye engel olabilir demişti ama güzelce söyledi ,kırmadan etmeden

Kizlar kundak icin ne dusunuyorsunuz? Bebek baslarda kendini anne karninda hissetsin ve daha rahat uyusun diye kundak yapmayi onerenlerde var, sagliksiz diye dusunenlerde? Sizin fikriniz nedir?

Yarım kundak, yani battaniye ya da muslin ile sarmak iyi oluyor ilk zamanlar kendi kendini uyandırmasını engelliyor hem kendini güvende hissediyormuş anne karnında gibi

kuyrukluyildiz önemli olan bebeğin sağlığı cnm onunla ilgili bir sıkıntı olsa kiloyla ilgili söyledikleri hic aklında kalmazdı doktorun. Zaten kilo muhabbeti hiç bitmiyor. Ben üniversite okurken cok zayıftım. 170 boyum 53 kiloydum. İnsanlar anneme bu kız hasta mi niye böyle zayif diye sormaya başladılar. Evlendim tüp bebek sürecinde cok kilo aldim ooo evlilik yaramış cok kilo almışsın hamile misin yoksa her gittiğim yerde bunu demeye başladılar. Kisaca insanların konuşması hic bitmez takmamayı öğrenmemiz lazım. Ayrica hangi üslupla söylerse söylesin kimsenin kimsenin kilosuna laf etmeye hakkı yok.

Bende 2 kasımda detayliya gireceğim çok heyecanlı o geçse sıradaki heyecan oluyo dediğin gibi bitmez olsun sağlıklı olsun minisler yeterki
Kızlar meraba.. Cinsiyet kesinleşti bizimde. Kızımız olcak sağlıkla inşallah tabi:)
Bilge ismini düşünüyorum ama sizce nası
Bilge ismini çok beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…