2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bilge ismini çok beğeniyorum
[/QUOTE]

Yaaa gerçekten mi. İşyerinde bahsettim bikaç kişiye beğenmedi ler ama sanki ben sevdim gibi çok ısındı içime:)

Kızlar meraba.. Cinsiyet kesinleşti bizimde. Kızımız olcak sağlıkla inşallah tabi:)
Bilge ismini düşünüyorum ama sizce nası
Bence güzel bir isim. Bende ipek ismini düşünüyorum eşim beğenmedi basitmiş anlamli isim değilmiş Daha iyi söylenmesi yazılması kolay bir isim dedim. Bu erkeklerde isim beğenmiyor

Cok tesekkurler mesajinz icin.evet pozisyonlada alakali olabilir veya ben ufak kipirdanmalari gaz olarak dusunuyordum belkide onun hareketleridir. Insns ister istemez endiselenio konu bebek olunca sevgiler

Kızlar merhaba bugün detaylı ultrasonumuz vardı. Yaklaşık 5 haftadır görmemiştim kızımı. Yarim saate yakın inceledi. Tek tek her organa, kemiğe vs baktı.
Sadece kalbinde beyaz nokta gördü. Korkutmadan güzelce anlattı. Açıkçası burda da arkadaş yazmıştı ve bilgilenmiştim bende. Çok önemsemedim o yüzden. 4 boyutlu fotoğraflarını verdi. Çok güzel bir duygu. Bir eli hep gözünde idi. 20+0 im son adete göre. Ama kuzum 20+5 göründü. Muhtemel doğum tarihini de sordum. 20 şubat gibi doğum olur dedi. Kontrollerimi yapan doktorun eşi perinatolog detayli ultrasonu eşi yaptı. Çok tatlı bir kadın korkutmadan tatlı tatli anlattı herşeyi. Darısı size kızlar

Super haberler bunlar Masallah

aşırı kilon yokmuş ama bel bölgende yağlanma varsa o da olur belki ama 1 hafta içinde sende hissedeceksin bence
Vucudumun en ince yeri belimdi hamile olmadan once ama 5-6 kilo aldim gobegim cikti.. o yuzden mi bilmiyorum.. doktorum da 20 yi gecirdikten sonra hissedersin dedi de.. iste insan oglu merakli

Vucudumun en ince yeri belimdi hamile olmadan once ama 5-6 kilo aldim gobegim cikti.. o yuzden mi bilmiyorum.. doktorum da 20 yi gecirdikten sonra hissedersin dedi de.. iste insan oglu merakli
gün içinde kendini dinliyor musun. bazen o kadar koşturmalı geçiyor ki günüm o zaman bende hissedemiyorum.

gün içinde kendini dinliyor musun. bazen o kadar koşturmalı geçiyor ki günüm o zaman bende hissedemiyorum.
Ayy dinlemez miyim? Dun tum gun bugun oglen hatta simdi surekli dinliyorum ya ben hic anlamiyorum ya benim oglum pek nazli pek inatci olacak

Ay ne güzel bugün benim yaşadığım tecrübeye cok iyi evladinizi sağlıklı sıhhatli alırsınız inşallah

Bence güzel bir isim. Bende ipek ismini düşünüyorum eşim beğenmedi basitmiş anlamli isim değilmiş Daha iyi söylenmesi yazılması kolay bir isim dedim. Bu erkeklerde isim beğenmiyor

Aaa bilgeden önce ipek diyodum bende. İpek inci bilge tercihlerim ama bugün bilgeye odaklandım. Eşim bugün istersen agustin Jennifer filan koy karışmıcam diye bi triplendi nedense. İstediğimi koycam oyüzden

Maşallah canım çok güzel darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…