2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin de baya varmis canim neyse sen hissetmeye basladin allahtan takip edersin bebisini... valla ben hissedemedigim icin de gecmiyo gunler..
Aynen kuzum eğer hareketlenmeye başlamasa çok zor olacaktı. Gerçekten bi nebze insana sabıretme gücü geliyor bu defa da niye kıpırdamadı stresi oluyor ama daha erken haftalar sürekli hareket edecek diye de birşey yok diyorum kendime.. Hareketli olunca hissedilmiyor zaten anca yatınca oturunca falan. Senin de yakındır hissettim diye yazacaksın buraya eminimm.❤

Maşallah kuzum hep sağlıkla ilerlesin inşallah

Maşallah canım çok güzel haberler bunlar Doktorun da iyimiş ne güzel denk gelmiş. Beyaz nokta bana söylendi ama burada arkadaşlar çok güzel bilgiler paylaştı, içim rahatladı. Seninde için rahat olsun, sağlıklıymış bak bebeğin

merhaba bayanlar. Şehir hastanesinden bir türlü uygun zamana randevu denk getiremedim. Randevusuz gitsem sizce sıra alabilir miyim? perinotoloji 1 ay sonraya sıra veriyormuş bu gidişle geç kalacağım. Doktor yeşil alan açmadan perinotolojiye sıra alınmıyormuş.

Orada da aynı şekilde olur mu bilmiyorum ama bende devlet hastanesinden detaylı için sıra aldım telefonla arayıp söyledim direk verdiler çünkü internetten almaya kalkınca önce kadın doğuma gitmek gerektiği yazıyordu. Arayınca direk perinatolojiden alabildim

Öğretmen kizceler nasıl geçti İlk gün , benim yorucuydu yani İlk ünitelerin son haftasiydi bugün son tekrarı yaptım haftaya artık 2.uniteye de geçerim de bizim derste online kalkmış yarım saatte ne yapılırsa, ya kelimeleri önceden vericem yazıp hazırlıklı gelecekler yoksa ders yazmaya gider hafta biter..
Bir de ben 4 ve 3 leri aynı güne koyunca saatleri çakısti tekrar yaptım program ama bu kez bı gün full 4, Bir gün 3 ler olacak artık aynı şeyleri art arda tekrardan covid olmasa bile boğaz patlar

Evet cnm sayende bende bilgilendim ve korkmadım. Hatta eşime de bahsetmiştim. Panik olmadık. Sen de korkma cnm. Kuzularımız sağlıklı çok şükür

Aaa bilgeden önce ipek diyodum bende. İpek inci bilge tercihlerim ama bugün bilgeye odaklandım. Eşim bugün istersen agustin Jennifer filan koy karışmıcam diye bi triplendi nedense. İstediğimi koycam oyüzden
Ay ne gıcıklar ya ben ilkine karışmadim isim koyarken 2 isim sundu bende şu olsun dedim . Bunda ne dersem beğenmiyor. Bende ipek inci kibar güzel isimler söylüyorum mirin kırın ediyor.

Atart Hergün 50 km yol gidicem okulum ilçede çünkübugün 6 saat dersim vardı. Eve geldim 2 saat de zoomdan yaptım. şuan başım çatlıyor. İlk gün diye mi ağır geldi bilmiyorum. Yolda beni mahvediyor Rabbim yardımcımız olsun

Teşekkür ederim cevabın için. Yarın bende arayayım şansımı denerim inşAllah hallolur

Yaptıgi kaka çise göre değişir, yenidoğan günde 10 kadar değişmesi normal ,1 no çok uzun kullanılmıyor öyle hatırlıyorum çabuk büyüyüp 2 no geçiliyor
O zaman ilk etap için bunu 1 paket alsam 1 pakette 2 numara mı alsam kii

Yaaa çok zor senin branş ne, Allah yardımcımız olsun Valla 6 hafta sonra hemen izin

O zaman ilk etap için bunu 1 paket alsam 1 pakette 2 numara mı alsam kii

Bence mantıklı yani ortalama günde 8 desen 1 aya yakın gider duruma göre hazırda 2 de olur, baktın popisler küçük daha o zaman beze hiçbir şey olmaz 1 alırsın yine
Senin de baya varmis canim neyse sen hissetmeye basladin allahtan takip edersin bebisini... valla ben hissedemedigim icin de gecmiyo gunler..

Bence mantıklı yani ortalama günde 8 desen 1 aya yakın gider duruma göre hazırda 2 de olur, baktın popisler küçük daha o zaman beze hiçbir şey olmaz 1 alırsın yine
0 al falan diyenlerde olmuştu o da cok küçük değil mi başta bir paket 0 bir paket 1 alırım diyordum vazgeçtim öyleyse 1 ve 2 numara alayım sonra duruma göre ya 1 alır devam ederim yada 2den devam ederim

0 al falan diyenlerde olmuştu o da cok küçük değil mi başta bir paket 0 bir paket 1 alırım diyordum vazgeçtim öyleyse 1 ve 2 numara alayım sonra duruma göre ya 1 alır devam ederim yada 2den devam ederim
Bence öyle yap canım yani ben 0 aldığımı hatırlamıyorum hıc 3250 doğmuştu kızım,0 daha düşük kilolarla doğanlar için olabilir ne şekilde alırsan al beze ziyan olmaz

Marsade bende hissedemiyorum daha yani emin değilim çok mu küçükler çok mu güçsüzler bilemiyorum. Bir de mide bulantısı devam ettiğinden ilkindeki gibi her şeyi de yiyemiyorum , yarın gidicem Dr a bende, senin ilk gebelik mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…