2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek hareketini hissetme mevzu beni biraz strese soktu açıkçası arada hissediyorum ama bugun hiç hissedemedim gibi öyle olunca geriliyorum işyeri de çok stresli, 2 gündür eşimin de arkadaşlarıyla işi çıkıyor gitme demek istemiyorum gidince de yalnız kalıyorum yalnız kalınca daha cok düşünüyorum. Anlatabildim mi bilmiyorum ama bende durumlar böyle

Eki Görüntüle 2703740
Tecrübeli annelere sorum var bu paketteki bez sayısı kaç gün idare ediyor?
Canım 1 numara çok kullanılmıyor hemen 2 numaraya geçiliyor çok fazla stok yapma bence ihtiyaç oldukça alırsın bu numara bezler genelde uygun bulunuyor 4-5 ler ucuzu çok zor bulunuyordu 5 numara kampanyalı denk getirmek için sürekli takip ederdim numara büyüdükçe paketlerdeki sayı da azalıyor

Bence öyle yap canım yani ben 0 aldığımı hatırlamıyorum hıc 3250 doğmuştu kızım,0 daha düşük kilolarla doğanlar için olabilir ne şekilde alırsan al beze ziyan olmaz
Haklısın ziyan olacak birşey değil teşekkür ederim önerin için

Stok yapmayı düşünmüyorum çünkü kilosunun ne olacağı belli değil elimde küçük bezler kalma ihtimali olabilir, 1 numara ne kadar gidiyor onu merak etmiştim sanırım bir paket 1 numara bir paket 2 numara alacağım, bir arkadaşım da demişti numara büyüdükçe sayı azalıyor daha pahalıya geliyor diye bebeğin en çok masrafı beze oluyor galiba

Aminnn canim insallah

Evet ilk gebelik.. bu hafta sonuna kadar kendini tutmayi denicem, cok takmamaya calisicam bakalim insallah ben de hissederim

Resmen hamlamışım çok yoruldum

Bilge ismini çok beğeniyorum

Yaaa gerçekten mi. İşyerinde bahsettim bikaç kişiye beğenmedi ler ama sanki ben sevdim gibi çok ısındı içime:)
[/QUOTE]
Ben de çok beğeniyorum bilge ismini bir arkadaskm ne o şirin adı gibi dedi eşim tam öğretmen adı falan dedi bence guzel

Hangi sehirdesin canım İstanbul mu

Mutfak lavanom tikandu heryer pi su oldu tam temizlediim ust kattaki ev sahibimin haberi toktu bulasik makinasi acikmis heryer birdaha fos fos sular akmasinmi hslilarima kadar batti cildirdim agladim sinirdsn egil kalk silmekten kasiklarima agri girmisti tam temizledim yine kirlenince agladim bagira bagira sinirden cikip soledim onada kullanmayacak uzuldu o da geldi bakti haliyi filan kaldırdık esimds vileda geldi aklijna vileda ile sildi alt.dolabi tencerelerde pis su oldu ama yikayacak gucum kalmadi tasidik yan odaya banyo lavabosu cok alcak zaten yikanmaz banyoyada pis sulari tuvalete doktuk tabi mecbur mikrop kapmamak ixin tubalet lavabo banyo temizligidw yaptım aksam aksam . Mutfagida yerleri sildik .. heryerim agriyo cok yoruldum yarın tesisatci filan gelicek ins çözülür

250 ligi ssipars verdim bakalm. Ssgol bilgi icin bende1 paketyenidogan bez aliyim o zmn hangi marka alssakki
Gecen sene mart annesiyim dogdugundan beri sleepy kullaniyoruz biz.arada bu foruma bakip gecen sene bu zamanlar bu haftaliktim diyip eaki gunleri yad ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…