2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen sene mart annesiyim dogdugundan beri sleepy kullaniyoruz biz.arada bu foruma bakip gecen sene bu zamanlar bu haftaliktim diyip eaki gunleri yad ediyorum :)
Ne kdr guzel darısı basimiza insallah kilo aldinmi kac kilo aldin verdin dogumda gidiyomu kilo bende kilo sorunu var bsri onlsri sorayim bulmusken

2 sinede ihtiyac olucak cnm.ilk etapta 125 ml is gorur 5 6 aylik olduktan sonra ml buyur.birde bez konusu acilmis ben 1 noyu sadece 1 paket kullandim stok yapmayin derim elinizde patlar.
Ben de 1 paket almayı düşünüyorum sağolun tecrübeli annelerin fikirlerine bu noktalarda ihtiyaç oluyor

Ay canım çok kötü olmuş yaa geçmiş olsun, daha iki hafta önce benim başıma benzeri geldi üst katın borusu patlamış benim evimi su bastı ama şükür temiz şuydu durduramadik sabaha kadar devam etti şu eşimde yoktu annemle ben sabaha kadar uyumadik yerdeki suları bezle alıp sıktık, ben tabi hem yapıyorum hem ağlıyorum banyo mutfak koridar dan şakir şakir su akti sabaha kadar

Ne kdr guzel darısı basimiza insallah kilo aldinmi kac kilo aldin verdin dogumda gidiyomu kilo bende kilo sorunu var bsri onlsri sorayim bulmusken
Amin cnm :) Bulantim coktu cok kilo almadim 9 kilo almistim dogumdan sonra cok gitmedi kilom 4 kilo gitti maalesef ama 8 kiloya kadar gidenler oldu cnm

Merhaba kizlar umarim herkes cok iyidir. Burdan iki arkadaş kendi doktorlarından farklı doktora gidince değişik şeyler öğrendiler. Bende bu 16 haftalık süreçte hep ayni doktora gittim memnun olduğum için değişiklik yapma ihtiyacı hissetmedim. Ama yine etkilendim burda yazılanlardan ve bugun 14.30 a randevu aldım iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum. İnşallah hersey yolundadır

Canım bende başka Dr dan randevu alsam mı die düşünüyordum ama bilemedim Dr görür ayıp olur die.

Bugün sağlık ocağından arandım nasıl olduğumu sordular ağrılarımdan kramplarımdan bahsettim. Yarın sabahtan gel bi kan tahlili yapalım dedi hem bebeğin kalbini dinleriz dedi. Yarın gidemeyeceğim için perşembe gelsem dedim tamam dediler perşembe sabah gel, cuma günü de sonucunu almaya geldiğinde tetanoz aşını yapalım dedi.
Bu ara gitmeyi düşünüyordum zaten. Ben gitmeden onlar aradı

Kizlar ben de pek kilo almadim. 20+1 bugün. 4 buçuk kilo verdim. Yaklaşık 1 buçuk kiloyu şu 3 haftada geri aldım. Kızım dün 380 gr olmuş. Göbeğim de baya bi çıktı. Hamile olduğum çok rahat belli oluyor artık. Sanırım göbek çıkması mevzusu kilo ile ilgili değil. Bebek büyüdükçe yerini belli ediyor.

Canım tetanoz aşısını doktoruna sordun mu? Benim doktorum sağlık ocağında yaptırma ben yapacağım senin aşını dedi. Sağlık ocağında yapılanın içeriği farklı dedi. Difteri tarzı birşey dedi ama anlamadım. Bu konuyla ilgili bilgin var mı?

Hayır kuzum doktorumla bu konuyu konuşmadık ve doktoruma gitmeme daha çok var Sorsam mı bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…