20 haftada 3 kilo aldım bendeBu arada bu vakte kadar totalde kaç kilo aldınız kızlar
18+2 yim.59 olmuşum 2 kilo aldım:)Bu arada bu vakte kadar totalde kaç kilo aldınız kızlar
Kızlarrrr selam
Kızıma doğa mı bilge mi sizce:)
DoğaKızlarrrr selam
Kızıma doğa mı bilge mi sizce:)
Benmki 17+6 dunden once gttim dinlediler garipKaç haftalık hamilesin Canım bende şimdi sağlık ocağından geldim kalbini dinleyelim dedim 25 haftadan önce olmuyor dedi
Ne guzel ya nasil bisiyki tekme ne hissediyosun o an ne zaman basladi hissetmelsr kacinci haftada cok sevindim cnm tetanoz beni yine mahvetti donemiyorum asiyi yaptirdigim kolumun tarafina biri koluma dokunsa hopluyorum oyle hassaslasti .Sabah sağlık ocağına gittim, Ekg çekildim, kan verdim, tansiyonuma bakıldı, varis sorunum vardı onlar muayene edildi ve tetanoz aşımı vuruldum.Aşımı yarın olacaktım ama yarın işim çıktı o yüzden bugün vuruldum.
Bebişin kalbini çok zor duyduk tam hemşire hissediyor musun bebeği dediği an bi tekme geldigüldük ikimizde gördüm dedi. O andan sonra birdaha durmadı bir sağdan vuruyor bir soldan dönüp duruyor yakalayamadım o yüzden kalbini maşallah ne hareketli dedi ❤ Bende şaşırdım akşamları daha hareketli olurdu aslında. Zar zor dinledik biraz kalbini bugünlük benden bu kadar
Benmde dundsn önce hemsire yer degistiriyo tam yakalıyorum donuyoe dedi sagdaydi sola.gecti hatta ama en son yakaladik 1 dk filan ayni ritimi sesini duymak bile yetiyor kalplerinin Allahim uzun yillar saglikla attirsin kalplerini ❤Korkmadım değil bana da koridorda aşı yapar mı ki acaba diyeEvet evet ya çok şükür duydum. Randevuya kadar idare eder Hatta başta benim kalp sesim mi bebeğin mi emin olamadı nabzımı tuttu sonradan duyduk kan sonuçları yarın çıkarmış varis için hemen kalp damar cerrahina randevu al ilerleyen zamanlarda sorun olur dedi. Tansiyonum normal çıktı. Kasık bölgeni basenlerini yağla artık gerilmeye başlarsın dedi hergün peynir süt yumurta ye ihmal etme ara öğünlerde ceviz falan at ağzına dedi birde
Süpermiş ya bebege bakmasiKızlar tiroidim çok düşük çıkınca doktor radyoloji uzmanına gönderdi boynumun ultrasonu çekildi. Kapısında doçent yazıyordu radyoloji uzmanının. Bende dedim ki iki dk bebeğede bakabilir misinizbaktı kalbini dinletti. Suyu falan iyi dedi. Omurgasını kafasını gösterdi
Aa ayni gun randevumuz benimde 4kssim oglen 13 30 senin kacBende 4 kasımda detaylıya gideceklerdenim
Aa senindemi 4kasim sansa bak maskacaraninda o günmüşAa aynı gün gideceğiz saat kaçta senin detaylı?Bugün kalbini dinledik bebişin ama detaylıya gidince görmeyeli 35 gün falan olacak şaka gibi
Ben ozelle burayi takipte zorlaniyoeum kafam karisiyor yeni goruyorum daha burdaki yazismalari sayfalari geri donup incelemesem hep kacacak kusura bakma cmm gec oluyo cevaplarOh cümbür cemaatsenin kaçtaydı kuzum
Bende ilkinde 7 gun agridi simdide yatamiyorum o tarafa ya yine mahvetti aman bosver aggrimasin mahvediyoya yuzuztu yatmamaya calisoyorum sirt ustude uzun sure yatmayin diyolar sag kola asi yaptırdım dönemiyorum butun gece sol taraf bayiyo napsam bilmemYaaa ben dun asi oldum ya kolum hic agrimiyo, acimiyor daburda o kadar cok sey okudum ki acaba bana yanlis asi mi yaptilar bunlar diye dusunmeden edemiyorum suanda
Bende bugün aşı oldum yarın kayınvalidemler gelecek yemeğe. Ağrısı başladı kolumun inşallah geçenki gibi olmaz diye dua ediyorum yoksa yarın çekeceğim var
Ne illet bi aşı bu ya sag tarafa vuruldum dönemiyorum dokununca hoplatiyo o kdr hassas benide öldürdüYaaa ben dun asi oldum ya kolum hic agrimiyo, acimiyor daburda o kadar cok sey okudum ki acaba bana yanlis asi mi yaptilar bunlar diye dusunmeden edemiyorum suanda
Nasıl beslendinya ne gzl hic almamissin ben 76 ile.kLdim 80 oldum yaBende 69.8 ilebugün tartıldım 70.1 idim
Dinlen bol.bol cinsiyeti ogrendin sonunda sevindim cnm hayirli olsun minik kziinnSelamın aleyküm kızlar bugün acillik oldum tansiyonum 15e 10 çıktı hâlâ başım dönüyor nedenini bulamadılar gidene kadar 13e 8 oldu düştü 1 haftadır başım dönüyor elim ayağım titriyor baya kötüyümbu kadar şeyin arasında en güzel haberim bebeğimin kız olduğunu öğrendim morel oldu bana
Ya bende özele gidiyorum ama doktorum tahlil isteyeceği zaman her seferinde devlette de yaptırabilirsin istersen diyor. Doktordan doktora yada hastaneden hastaneye fark ediyor demekki.Özele para yetişmiyor tahlilleri dışarıda yaptırsam onada olmaz diyorlar gidemiyorum ya
Aslında evdeki doktorla aynı tartıyordu ama pili değişince sapıttıBende bunsefer doktora gitmeden tartıldım evdekiyle nekadar fark var diye 1 kilo tam. Ona göre hesaplamamı yapıyorum artık:)
Kuzum gerçekten bunu hangi kelime ile doğru tanımlarım bilemiyorum ilk hareketlerini 17. Haftada hissetmeye başladım ama emin değildim 18. Haftada emin oldum artıkNe guzel ya nasil bisiyki tekme ne hissediyosun o an ne zaman basladi hissetmelsr kacinci haftada cok sevindim cnm tetanoz beni yine mahvetti donemiyorum asiyi yaptirdigim kolumun tarafina biri koluma dokunsa hopluyorum oyle hassaslasti .
Ya işte o dolanmalari falan gözle gördük bizde. Karnım dalgalanıyor gezindikçe çünküBenmde dundsn önce hemsire yer degistiriyo tam yakalıyorum donuyoe dedi sagdaydi sola.gecti hatta ama en son yakaladik 1 dk filan ayni ritimi sesini duymak bile yetiyor kalplerinin Allahim uzun yillar saglikla attirsin kalplerini ❤
Evet kuzum 4 kasımda baya güzel haberler alacağız inşallahAa senindemi 4kasim sansa bak maskacaraninda o günmüş13 30 da benimde cnm benmde 30 gun filan olucak aynen gormeyeli o zamana kdr nasl.bekliycez bilmem gelsin 4kasimm senin kacta saat
Çok teşekkür ederim kardeşim dileniyorum zaten başka yapabileceğim birşey yokDinlen bol.bol cinsiyeti ogrendin sonunda sevindim cnm hayirli olsun minik kziinn
Sanırım hastahaneden hastahaneye değişiyor kontrollere devlette gittim ama Allah nasip ederse doğumu özelde yapıcam niyetim öyle ama bakalım Allah kerimYa bende özele gidiyorum ama doktorum tahlil isteyeceği zaman her seferinde devlette de yaptırabilirsin istersen diyor. Doktordan doktora yada hastaneden hastaneye fark ediyor demekki.
Aslında evdeki doktorla aynı tartıyordu ama pili değişince sapıttıbenim hesap biraz şaşıyor o yüzden ya gerçekten kilo verdim yine. Ya da evdeki tartı azıcık eksik gösteriyor. Kontrole gidince anlayacağım artık
Kuzum gerçekten bunu hangi kelime ile doğru tanımlarım bilemiyorum ilk hareketlerini 17. Haftada hissetmeye başladım ama emin değildim 18. Haftada emin oldum artıkBaşlarda kıpırtı gibiydi sonra kayıyor gibi olmaya başladı şimdi artık döndüğünü falan çok net anlıyorum elimle de çok net hissediyorum tekme atınca falan. Tekmeyi nasıl tarif edeceğimi inan bilemedim ama artık daha güçlü bundan eminim. Bazen hiç yerinde durmuyor ordan oraya dolanıp duruyor Aşırı hareketlenme durumu 3 gündür falan başladı Baktı randevu tarihim çok uzak annemi merakta bırakmayayım tepikleyip durayım dedi benim kız
Bu arada malesef benim de ağrım var ama yapacak birşey yoksabredeceğiz geçecek kuzum inşallah.
Ya işte o dolanmalari falan gözle gördük bizde. Karnım dalgalanıyor gezindikçe çünküamiin canım maşallah kuzulara sağlıkla gelsinler inşallah. ❤
Evet kuzum 4 kasımda baya güzel haberler alacağız inşallah❤
Benim saat 11.00 de Allah'tan erkene verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?