2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne guzel ya nasil bisiyki tekme ne hissediyosun o an ne zaman basladi hissetmelsr kacinci haftada cok sevindim cnm tetanoz beni yine mahvetti donemiyorum asiyi yaptirdigim kolumun tarafina biri koluma dokunsa hopluyorum oyle hassaslasti .

Benmde dundsn önce hemsire yer degistiriyo tam yakalıyorum donuyoe dedi sagdaydi sola.gecti hatta ama en son yakaladik 1 dk filan ayni ritimi sesini duymak bile yetiyor kalplerinin Allahim uzun yillar saglikla attirsin kalplerini ❤

Süpermiş ya bebege bakmasi

Aa aynı gün gideceğiz saat kaçta senin detaylı? Bugün kalbini dinledik bebişin ama detaylıya gidince görmeyeli 35 gün falan olacak şaka gibi
Aa senindemi 4kasim sansa bak maskacaraninda o günmüş 13 30 da benimde cnm benmde 30 gun filan olucak aynen gormeyeli o zamana kdr nasl.bekliycez bilmem gelsin 4kasimm senin kacta saat

V
Yaaa ben dun asi oldum ya kolum hic agrimiyo, acimiyor da burda o kadar cok sey okudum ki acaba bana yanlis asi mi yaptilar bunlar diye dusunmeden edemiyorum suanda
Bende ilkinde 7 gun agridi simdide yatamiyorum o tarafa ya yine mahvetti aman bosver aggrimasin mahvediyoya yuzuztu yatmamaya calisoyorum sirt ustude uzun sure yatmayin diyolar sag kola asi yaptırdım dönemiyorum butun gece sol taraf bayiyo napsam bilmem

Bende bugün aşı oldum yarın kayınvalidemler gelecek yemeğe. Ağrısı başladı kolumun inşallah geçenki gibi olmaz diye dua ediyorum yoksa yarın çekeceğim var
Yaaa ben dun asi oldum ya kolum hic agrimiyo, acimiyor da burda o kadar cok sey okudum ki acaba bana yanlis asi mi yaptilar bunlar diye dusunmeden edemiyorum suanda
Ne illet bi aşı bu ya sag tarafa vuruldum dönemiyorum dokununca hoplatiyo o kdr hassas benide öldürdü

Dinlen bol.bol cinsiyeti ogrendin sonunda sevindim cnm hayirli olsun minik kziinn

Özele para yetişmiyor tahlilleri dışarıda yaptırsam onada olmaz diyorlar gidemiyorum ya
Ya bende özele gidiyorum ama doktorum tahlil isteyeceği zaman her seferinde devlette de yaptırabilirsin istersen diyor. Doktordan doktora yada hastaneden hastaneye fark ediyor demekki.

Bende bunsefer doktora gitmeden tartıldım evdekiyle nekadar fark var diye 1 kilo tam. Ona göre hesaplamamı yapıyorum artık:)
Aslında evdeki doktorla aynı tartıyordu ama pili değişince sapıttı benim hesap biraz şaşıyor o yüzden ya gerçekten kilo verdim yine. Ya da evdeki tartı azıcık eksik gösteriyor. Kontrole gidince anlayacağım artık

Ne guzel ya nasil bisiyki tekme ne hissediyosun o an ne zaman basladi hissetmelsr kacinci haftada cok sevindim cnm tetanoz beni yine mahvetti donemiyorum asiyi yaptirdigim kolumun tarafina biri koluma dokunsa hopluyorum oyle hassaslasti .
Kuzum gerçekten bunu hangi kelime ile doğru tanımlarım bilemiyorum ilk hareketlerini 17. Haftada hissetmeye başladım ama emin değildim 18. Haftada emin oldum artık Başlarda kıpırtı gibiydi sonra kayıyor gibi olmaya başladı şimdi artık döndüğünü falan çok net anlıyorum elimle de çok net hissediyorum tekme atınca falan. Tekmeyi nasıl tarif edeceğimi inan bilemedim ama artık daha güçlü bundan eminim. Bazen hiç yerinde durmuyor ordan oraya dolanıp duruyor Aşırı hareketlenme durumu 3 gündür falan başladı Baktı randevu tarihim çok uzak annemi merakta bırakmayayım tepikleyip durayım dedi benim kız

Bu arada malesef benim de ağrım var ama yapacak birşey yok sabredeceğiz geçecek kuzum inşallah.

Benmde dundsn önce hemsire yer degistiriyo tam yakalıyorum donuyoe dedi sagdaydi sola.gecti hatta ama en son yakaladik 1 dk filan ayni ritimi sesini duymak bile yetiyor kalplerinin Allahim uzun yillar saglikla attirsin kalplerini ❤
Ya işte o dolanmalari falan gözle gördük bizde. Karnım dalgalanıyor gezindikçe çünkü amiin canım maşallah kuzulara sağlıkla gelsinler inşallah.

Aa senindemi 4kasim sansa bak maskacaraninda o günmüş 13 30 da benimde cnm benmde 30 gun filan olucak aynen gormeyeli o zamana kdr nasl.bekliycez bilmem gelsin 4kasimm senin kacta saat
Evet kuzum 4 kasımda baya güzel haberler alacağız inşallah
Benim saat 11.00 de Allah'tan erkene verdiler

Sanırım hastahaneden hastahaneye değişiyor kontrollere devlette gittim ama Allah nasip ederse doğumu özelde yapıcam niyetim öyle ama bakalım Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…