Ben tup bebekle hamile kaldim acikcasi zaten o basli basina bi masraf, yasim 34 olunca saglikla kucagimiza alalim diye ayni doktorumda devam ettim. Tahliller falan cok tutuyor dogru diyorsun ama oze saglik sigortam var bi kismini karsiliyor bir de istanbulda devlet hastanesine gitmeyi hic gozum yemez suanda bu arada ben bazi tahlillerimi anlasmali yerlerde yaptirdim doktorum problem etmedi.
Kızlar ayrıntılıyı benim doktor kendi yapıyomuş radyolojiye yollayamıyomuş. Bugün dedi ben kendim yapıyorum 22. haftadan 3hafta önce ara sana yer verelim akşam üstü alıyorum detaylı bakıyorum endişe etme dedi. İkili kötü çıktıya benim ayrıntılıda ters giden bişi olsa anlarmıki acaba
V
Bende ilkinde 7 gun agridi simdide yatamiyorum o tarafa ya yine mahvetti aman bosver aggrimasin mahvediyoya yuzuztu yatmamaya calisoyorum sirt ustude uzun sure yatmayin diyolar sag kola asi yaptırdım dönemiyorum butun gece sol taraf bayiyo napsam bilmem
17+1olduk şükür 64le hamile kalmıstım şuan tok karna 64.50 oluyorum. öncesinde vermiştim çünkü 3 kilo. Yani hamile kaldgım kilodayım şuan. Ama şişmiş gibi görünüyorum görünüşte
17+1olduk şükür 64le hamile kalmıstım şuan tok karna 64.50 oluyorum. öncesinde vermiştim çünkü 3 kilo. Yani hamile kaldgım kilodayım şuan. Ama şişmiş gibi görünüyorum görünüşte
Ben kilo konusunda cok takıntılıyım bakma hamilelikte cok kilo alırsam diye cok korkuyorum psikolojik olarak iştahım kesiliyo galiba cunku hamile değilken yemekten sonra yerdim mutlaka şimdi asla yemiyorum hep meyve yiyorum yada salatalık havuç
Çok iyi bence bende 58le başladım henüz bi kıpırdama yok 60la bitirebilir miyim acaba
Sabah su bile içmeden ve büyük tuvaletenizi yaptıktan sonra tartılın o doğruymuş
Bide ben her gün ac karnına limonlu su içiyorum hem c vitamini almak icin hemde çok güzel bulanti kesiyo
Çok iyi bence bende 58le başladım henüz bi kıpırdama yok 60la bitirebilir miyim acaba
Sabah su bile içmeden ve büyük tuvaletenizi yaptıktan sonra tartılın o doğruymuş
Bide ben her gün ac karnına limonlu su içiyorum hem c vitamini almak icin hemde çok güzel bulanti kesiyo
Ben hamilelikten önce içerdim her sabah limonlu ılık su, ama hamilelikte zararlı olur belki ne bileyim tansiyon falan düşündüm içmiyordum, ben de mi başlasam geri:)
Kızlar bana doktor enfeksiyon için antibiyotik vermişti kaşıntı yaptı bırak dedi bıraktım 3 gün oldu hala kaşıntı devam ediyor uyuz olmuş gibi kaşınıyorum