2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence geç değil canım ama yarın randevunu beklemeden tlfla sor bence ona göre git yaptır.

Özele para yetişmiyor tahlilleri dışarıda yaptırsam onada olmaz diyorlar gidemiyorum ya
Ben tup bebekle hamile kaldim acikcasi zaten o basli basina bi masraf, yasim 34 olunca saglikla kucagimiza alalim diye ayni doktorumda devam ettim. Tahliller falan cok tutuyor dogru diyorsun ama oze saglik sigortam var bi kismini karsiliyor bir de istanbulda devlet hastanesine gitmeyi hic gozum yemez suanda bu arada ben bazi tahlillerimi anlasmali yerlerde yaptirdim doktorum problem etmedi.

Eger uzmanligi varsa o konuda da bence yapabilir diye dusunuyorum..

Benim aci yok canim, sadece elimi degince evet bisi olmus diyorum ama uzerine yatamamak falan trzi bisi olmadi.. insallah senin de hemen gecer.

Doktor tetanozdan hic bahsetmedi ben kendim soracagim haftya randuvumda sizce gecmi kaldim? 20. Haftadaym. Yaptirmak ile yaptirmamak arasinda kaldm
Benimki de dememisti canim, ben saglik ocagina gidince mesaj attim sordum yaptirabilirsin dedi. Sen de sor bi tarihi var mi bilmiyorum ama

17+1olduk şükür 64le hamile kalmıstım şuan tok karna 64.50 oluyorum. öncesinde vermiştim çünkü 3 kilo. Yani hamile kaldgım kilodayım şuan. Ama şişmiş gibi görünüyorum görünüşte

Bende bugün 17+1 im 1.5 kilo aldım ama iştahım yoktu şimdi düzelmeye başladım alrıım diye düşünüyorum

Ohooo bak biraz daha devam edersen fırça çekerim kız ben 67 ile hamile kaldım
Ben kilo konusunda cok takıntılıyım bakma hamilelikte cok kilo alırsam diye cok korkuyorum psikolojik olarak iştahım kesiliyo galiba cunku hamile değilken yemekten sonra yerdim mutlaka şimdi asla yemiyorum hep meyve yiyorum yada salatalık havuç

Bende 69.8 ile bugün tartıldım 70.1 idim
Çok iyi bence bende 58le başladım henüz bi kıpırdama yok 60la bitirebilir miyim acaba
Sabah su bile içmeden ve büyük tuvaletenizi yaptıktan sonra tartılın o doğruymuş
Bide ben her gün ac karnına limonlu su içiyorum hem c vitamini almak icin hemde çok güzel bulanti kesiyo

Ben hamilelikten önce içerdim her sabah limonlu ılık su, ama hamilelikte zararlı olur belki ne bileyim tansiyon falan düşündüm içmiyordum, ben de mi başlasam geri:)

Kızlar bana doktor enfeksiyon için antibiyotik vermişti kaşıntı yaptı bırak dedi bıraktım 3 gün oldu hala kaşıntı devam ediyor uyuz olmuş gibi kaşınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…