2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hamilelikten önce içerdim her sabah limonlu ılık su, ama hamilelikte zararlı olur belki ne bileyim tansiyon falan düşündüm içmiyordum, ben de mi başlasam geri:)
Bende kanin pıhtılaşmasını engelliyo diye korkmuştum ama doktora sordum kanama düşük riski yoksa iç bisey olmaz demişti oyle bi sorunun yoksa iç canım valla bulantiya cok iyi geliyo ben bazen akşamları da içiyorum

Kızım olsaydi Ada koycaktim bende oğlumun adi Arda uyumlu olsun diye ama buda erkek
Benim oğlum da kardeşinin adını koymayı kendine hak görüyor ve istediği isim Şevket kendi adı emir. bebeğim adını ben de demir olsun istiyorum. babamız sesiz sessiz bekliyor henüz netleşen bişiy yok

yaaaa Şevket ney bu çocuğa yaprak dökümü nümü izlettin
Nasıl beslendinya ne gzl hic almamissin ben 76 ile.kLdim 80 oldum ya
kuzu ilk 4 ay kustum ya ondan kaynaklı o
Ayrıntı ultrasonda vajinal muayene yada ultrasonda oluyomu bilen varmi
bana yapmadılar ama sanırım Eezoooo bugün yaptırmış ona bakmışlar vajinal. Şaşırdım.
Doktor tetanozdan hic bahsetmedi ben kendim soracagim haftya randuvumda sizce gecmi kaldim? 20. Haftadaym. Yaptirmak ile yaptirmamak arasinda kaldm
kuzum ben gittim sağlık ocağına önceden ilk dozu vurulduğum için 2.dozu erteledi. Yani 22.haftada falan vurulcam. Sen hiç vurulmuş muydun hayatında.
Ay yok 2 kilo ile bitirme yaaa bebiş küçüçük olur o zaman

Kuzum ben hamilelik öncesi takıyordum ama hamileyken hiç takmıyorum tabiki çok almamak hoşuma gidiyor ama alırsam da amaaann modundayım

Biliyorum hizli oldugunu ama isteyerek almadim zaten.. dikkat etmeye calisiyorum.. sagol tavsiyen icin
Yaaaa verirsin sonra yaaa bebişim sağlıklı olsun da. Hep derler ya bebğin arkasında dolanmaktan erirsin sonra diye. Canım benimmm senin bebişte yaramaz olursa hepten gider kilolarrrr

Yaaaa verirsin sonra yaaa bebişim sağlıklı olsun da. Hep derler ya bebğin arkasında dolanmaktan erirsin sonra diye. Canım benimmm senin bebişte yaramaz olursa hepten gider kilolarrrr
Kilo almayi cok onemsemiyorum canim tek onemsedigim sey bebegin saligi zaten.. kilo alicam vucudum catlicak diye dusunseydim, bebek yapmaz, hic tup bebek tedavisine baslamazdim zaten:) Bunyefen bunyeye degisebilen bisi kilo, oldum olasi hep hizli kilo alan bir insanim.. ee dusuk riskiyle ilk 3 ay yatip sifir hareketle, sadece peynir ekmek, patates yiyebildigim icin bulantilar sebebiyle dogal olarak alindi o kilolar:) bebeklerimiz iyi olsun gerisi gercekten bombos

ben detaylı ultrason için araştırma yapıyorum, sizlere de bilgi olsun..
Emsey hospital- Oya Pekin 620 tl
Sonomed: Meliha Çebi- 902 tl
Koşuyolu Görüntüleme Merkezi- 320 tl (galiba?!)

doktor kaşeli kağıtla gidince özel sağlık sigortası varsa ona göre indirim oluyormuş son 2sinde, ama Emseyde SGK ve özel sigorta geçmiyormuş detaylıda.

Tavsiyesi olan olursa çok memnun olurum

Bence de ya tek dert kilo olsun demi.
ama çatlaktan biraz korkmuyor değilim krem sürmeye başladım ben inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…