2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi öyle olacak
Bole elimi karnima koyunca bazen hani boyle nide guruldar icerde gaz pitircigi gibi kabarcikli bisiy hissedersin biri icerde duz cizgi çekiyo gibi o cizgi hizasinda o pitirciklar kayar ole bsymi ben simdi ole bsyler hissettim arada elimi koyunca oluyor acaba o bebismi

Kuzum biliyor musun. Bebiş hareketi olunca çok net anlıyorsun. Öyle balık kayması vs ben hiç anlamadım. Ama pıtırcık olayı gaz olabilir.
bide ben hareket ederken elimi koyunca duruyor hiç hareket etmiyor ilginç bi şekidle

Sadece iki minik pit pit tekme hissettim 3 4 gun önce bidahada hissetmedim orda emindim o olduguna sen kacinci haftada hissetmeye basladin benim daha 17+6 normal.sanrm hissetmemem

Sadece iki minik pit pit tekme hissettim 3 4 gun önce bidahada hissetmedim orda emindim o olduguna sen kacinci haftada hissetmeye basladin benim daha 17+6 normal.sanrm hissetmemem
sanırım bende 17-18.haftalarda hissetmeye başlamıştım kuzum
Bende de ondan var canim denicem muhakkak
dene bakalım yağlı yağlı hissedecek misin
Mavisiguzel ekleyim kuzum.
benimde aklıma direk yaprak dökümünün gelmesi

Ben 1 buçuk yıl gebe kalamadım en son özele gittim 2 ilaç kullandırdı öyle hamile kaldım hatta ilaç bittiği hafta kaldım doktor ilk dışarıda yaptır tahlil dedi sonra burada yaptır dedi açıkçası eşim sinirlendi maddi durumumuz yok dediysekte adam pek takmadı eşimde gitmek istemiyor hak veriyorum açıkçası

10 kilo mu verdin vuhh.. Bulantımı vardı canım. 10 kilo versem muhtemelen mezardaydım şuan :))
Valla bende nasıl verdim bilemedim ama ishal olurdum sanırım ondan verdim ama gebeliğim boyunca 3 ayda verdim hepsini en son 2 hafta sanırım önce 70 gr almışım ama şuan aldım sanırım ya emin değilim

Koydurmucamı bildiğinden o toplara hiç giremiyor :)
Ne güzel işte bence bilge güzel ama kız ismi olarak düşündüysen daha güzel isimler var araştır bence biraz daha

Bak o anlattığın gibi bişeydi başlarda benimde işte bebek bence mide gurultusu gibi ama mide gurultusundan farklı bir his. Ayrıt ediliyor

Doktor tetanozdan hic bahsetmedi ben kendim soracagim haftya randuvumda sizce gecmi kaldim? 20. Haftadaym. Yaptirmak ile yaptirmamak arasinda kaldm
Kardeşim zaten 20. Haftada yapılıyor sağlık ocağında sistem açtırmadın mı onlar vuruyor bence bugün uğra bir birde duş almadan gitme 3 gün duş almayın diyorlar

Kesin bebiş böyle bir nefes al sonra ver ve dur karnının pıt pıt attığını göreceksin aslında dikkat edersen bebeğin karnında döndüğünü bile anlarsın

Hanımlar detaylı ultrason için fiyat araştıran arkadaşlara fikir olsun. Pendik cihan tıp merkezi 300 lira dedi. İnşallah 2 hafta sonra ben yaptıracağım.
Birde oğlumun adını kısmetse yağız koymak istiyorum. Abisi yigite uygun olsun diye ama arkadaşlarım yagizlar çok yaramaz oluyor dedi aklım karıştı . Çevreniz de hiç böyle bir duyum aldınız mı

Yaa ben ona inanmıyorum oğlum 3750 dogdu bende 8 kilo almıştım tabi şaka bi yana 2 kilo zaten cok az yine 64 veya 65le bitirsem yeterli

Kuzum ben hamilelik öncesi takıyordum ama hamileyken hiç takmıyorum tabiki çok almamak hoşuma gidiyor ama alırsam da amaaann modundayım
Yok o moda giremiyorum yaa gerci iştahımda yok olsa mecbur alcam ama mide bulantım geçmedi daha bi çiğköfte beni mahvediyo her gün yiyesim var kac gundur canım nasıl istiyo zor tutuyorum kendimi

Biliyorum hizli oldugunu ama isteyerek almadim zaten.. dikkat etmeye calisiyorum.. sagol tavsiyen icin
Tabiki isteyerek almamışsındır hamilelikte cok cabuk alınıyo kilo doktorun bi sorun gormuyosa cok kafana takma bide sağlıklı beslenip aldıysan hiç kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…