2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok o moda giremiyorum yaa gerci iştahımda yok olsa mecbur alcam ama mide bulantım geçmedi daha bi çiğköfte beni mahvediyo her gün yiyesim var kac gundur canım nasıl istiyo zor tutuyorum kendimi
Ay hamileliğin başlarında çiğköfte aşkım neydi öyle nerdeyse hergun alıyorduk icim dışım çiğköfte olmuştu ama yemek istiyordum bir de lahmacun öyle oldu

Yok o moda giremiyorum yaa gerci iştahımda yok olsa mecbur alcam ama mide bulantım geçmedi daha bi çiğköfte beni mahvediyo her gün yiyesim var kac gundur canım nasıl istiyo zor tutuyorum kendimi
Ben bugün yaptım o kaçamağı ama hamilekte ilk kez yedim

Cok guzel bir isim bence

Kızlar doktor kontrolüm vardı bugün oğlumu gördüm çok şükür AFP testi mi ne yaptırdı bir de haftaya cıkacakmış sonuç bebegin idrar kesesinde genişleme var erkek bebeklerde olur genelde dedi ama önemsiz büyük ihtimal geçer yine de takip edelim dedi inşallah geçer

Ay hamileliğin başlarında çiğköfte aşkım neydi öyle nerdeyse hergun alıyorduk icim dışım çiğköfte olmuştu ama yemek istiyordum bir de lahmacun öyle oldu
Oo ikisinide cok severim bende oyle haftada 3 kere felan yiyodum ve mide yanmasından kivraniyodum şimdi 2 haftadır yemiyorum galiba

Bizimde yanında isim olacak canım.
Iki isim aslinda hiç sevmiyorum ama ilk oğlumada eşimin babasının ismiyl3 beraber bi isim koyduk babasının ismini kullanmıyoruz yine öyle olcak sadece meteyi kullaniriz ama ben tek çocuğum ve babamın ismini koyacak baska kimse yok koymak istiyorum o yuzden

Metehan bende düşünüyorum ama başına babamin adını koymak istiyorum o yuzden oyle cok tuhaf oluyo tek isim olsa metehan daha güzel meteden

Ya ben iki isimli olduğumdan sanırım hep tek isim odaklıyım. Kendi adıma her ortamda başka şekilde anıldım. Kah ikisi söylendi kah 2. Kah 1.ci:)) ama başkalarında seviyorum. Kendimde sıkıldım. O sebepten ilkinde tek koyduk bundada öyle olur

Yağız bence çok güzel yiğite de uygun dediğin gibi. Bende kardeş isimlerinin uyumlu olmasına bayılıyorum

Benimde iki oğlum olucak birine kendi babamın birine eşimin babasının adını koyup yanlarinada bı isim koymayı düşünüyoruz ama isim konusu çok zormuş

Aynen yine öyle alsam yeter zaten doğumdan sonra eve geldigimde 10 kilo gitmişti yine öyle olur umarim ay yok bu kilo takintimi atlatmam lazım benim
On kilo nasıl gidiyor canım. Normal doğum olunca mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…