2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

O da esprılı bı dıl de demıs yanı ama sız bence sakin olun biraz :) iyi gunler

Niye yargılıyorsun ki istemeyenleri. Ben de istemiyorum mesela. Okadar aç kalmak cocuga da zarar veriyor. Mesela gazoz yada kola içmek değil. Şeker yüklemesinin vereceği zararlar korkutuyor bizi Allah korusun
Ya ben uzatmak ıstemıyorum ama bu yazdıgın mesela o kdr ac kalmak cocuga zarar verıo yazmıssın? Bu ne ? Kesın bılgı mı? Kendı fıkrın mı? Siz dusuncesızsınız mı demek ıstıosun anlamadım kı? Konunun muhatabı bu tarzda kınusunda ben de olurum herkes de olur ama uzatmayın yani dedıgım gibi herkesın kendi dusuncesi ıcınde kalsın ..

İnternetten araştırdım. Kendi düşüncemi sölicek olsam bana göre diye belirtirim. Ki açlık tokluk ölçülebilir ben öyle yapıyorum dedim. Buarada siz düşüncesiz siniz de kendiniz ortaya atıyorsunuz bakın. Uzatmak istemiyorum diyorsun ama Bnm demediğim şeyleri ortaya atıyorsun. Ben neden düşüncesiz diyeyim herkese. Ki uzatan sizsiniz konuyu saptıran da. Hala dediklerimin arkasındayım benim yazdıklarımı bidaha okuyun ve demediğim şeyleri demiş gibi lanse ettirmeyin. Ayrıca ilk yazmanızda sert dil kullanan da sizsiniz. Herkesin düşüncesi içinde kalacak madem nie şeker yüklemesi yaptırmıyorlar diyen arkadaşa da söylediniz mi acaba böyle sert Bi şekilde.

Al burdan bak oku. Ve benm demediğim yazmadgım şeyleri de yazmışım gibi lanse ettirme. Bnm veya başka birinin burda kimseye düşüncesiz demeye yada direktif vermeye hakkı yok. Bence de uzatmayın artık. Herkes burda görüo kimin ne yazdgını

Eklentiler

• Screenshot_20201113_153259_com.android.chrome.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 74
Ahaha internet dedıgın buysa ve baz kaldıgımız kısı canan karatay reisse tamam ben de yaptırmayayım yahu :) teşekkürler bu ayrıntılı muazzaam bilgi için

Ahaha internet dedıgın buysa ve baz kaldıgımız kısı canan karatay reisse tamam ben de yaptırmayayım yahu :) teşekkürler bu ayrıntılı muazzaam bilgi için
Sonucta İnternet demi. Canan Karatay da Bi hoca. Sen takmıyor olabılırsin. Ayrıca burda durmuş ne kanıtlamaya çalısıyorum ya. İster yaptır ister yaptırma ben kimseye aa neden yaptırmıyorlar yada aa neden yaptırıyorsun demedim demem de. Ben bebeğe zararlı oldgunu okudum ve yaptırmıcam. Tekrar yazayım belki gözden kaçırdığın için burda bnmle polemiğe girmiş olabılırsin.aa neden yaptırmıyorlar hiç mi kola gazoz içmediler tatlı çikolata yemediler ne var şeker yüklemesinde diyen arkadaşa yazma sebebim aynı şey deil çikolata gazozla şeker yüklemesinin ve kimse kimseyi yargılayamaz aa neden yaptırmıyorlar die. Bnm yazma sebebim buydu. Gözden kaçırıp bana bu yüzden saldırdysan açıklayım da konu uzamasın...

Canan karatay kesinlikle karşı zaten doktorum dediği bebeğe hic bir zararı yok cok aşırı derecede tatlı degil benim içtiğim limonlu gazoz gibiydi ben yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum ve yaptırdım bu konuda zaten insanlar ikiye ayrılmış durumda isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz tavsiye isteyen varsa cevabım yaptır olur

Canım zaten ben asla kimseye yaptırmayın demedim. Bnm Dr da yaptır dedi bende hocam ben aclık tokluk ölçüyorum sıkıntı yok dedim. Dr da aa tmm ozamn yapmaya gerek yok dedi. Benim burda yadırgadığım aa ne var sanki nie yaptırmıyorlar falan yazmıs arkads. Bak sen sakin Bi dille bnm tavsiyem yaptırmanız yönünde dedin ki bu tavsiye acık belli..

Canım aslında arkadaşta sert bi dille yada yargılama amaçla dememiş kızlar neden yaptırmıyorsunuz diyor bence burda bir neden mı var bilmediğim anlamında ve devamında kendi bildiğini söylüyor cola gazoz meyve suyu içmiş gibi sanki hicmi içmiyoruz diyor sanki biraz yanlış anlaşılmış gibi hissettim ben üzmeyelim birbirimizi hepimiz hassasız

Belki benim yanlış zamanıma denk gelmiştir yanlış anlamış olabılırım bilemiyorum..aynen hassasız ve bugün inan okadar moralim de bozuldu ki. Demediğim yazmadgım şeyleri demişim gibi lanse ettirilince. Bşy demiyorum...

Sızın bebek için zararlı demenız benım cevap yazmama sebep oldu sadece.. hassas konular

Sızın bebek için zararlı demenız benım cevap yazmama sebep oldu sadece.. hassas konular
Ozamn herkese direktif veriyorsun demek yerine bebeğe zararlı deil diyebilirsin. Direktif vermek demek ben kızlara sakın ha yaptırmayın bebeğe zararı var dersem öyle kalkıp direktif falan filan muhabbeti yaparsın ama demediğim yazmadgım bşy hakkında günahımı aldın.

Kız ne alcam gunahını:) benımkıler bana yeter:) ben senı kırmak ıstemedım sert dedıgım o lafındı aman neysee ya :) gercekten cok hassas konular sevmıom

Gerilmeyelim hanımlar.. Güzrl şeylerden bahsedelim kimler benim hastaneden çıkış eşyalarını hazırlamaya başladı daha bebek için hiç bişiy almadım ama alınır dimi nasılsa

Eklentiler

• IMG_20201113_165200.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 62
Malesef eşim pozitif Kizlar 2.5 yasinda oğlum ve bende bi belirti yok ama moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…