2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim sağlık ocağı ilgisiz ya. Aramıyor hiç. Benimde aklıma gelmiyor doktora gidince sağlık ocağı yani

Sağol kuzu bekleyeyim bakalım ohh ne güzel bitirmişim erkenden

Benim sağlık ocağı ilgisiz ya. Aramıyor hiç. Benimde aklıma gelmiyor doktora gidince sağlık ocağı yani
Sağlık ocağı bebak aşılarında falan daha çok önem kazanıyor kuzu aşıyı onlar yapıyor çünkü, ilgili olsalar daha iyi olur yani

Kızlar daha önce tetenoz olup olmadığınızı hatırlıyor musunuz yoksa bir testte falan mı çıkıyor? Hepatit aşım var benim, kan testinde de çıkıyor ama tetenozu hiç hatırlamıyorum. En son ortaokulda falan birşeyler vurmuşlardı ama

Kızlar bakın e nabızda böyle gözüküyor dabt ipa yazanda karma aşıymış tetenoz da var içinde. Olmuşum galiba küçüklen

Eklentiler

• B72BEE15-CE02-454D-953B-8D09E460F2D0.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 55
Birefebirece kuzum ailevi meseleler yüzünden üzüldüğünü okudum. Üzülmemek zor can sıkmamak haklısın ama izole etmeye çalış kendini, gebesin aslında onların düşünmesi lazım fakat, maalesef bazı insanlar o olgunluğa ulaşamıyor. Allah yardımcın olsun kalbini ferahlatsın kuzum amiiinnn

Tetanoz aşı takviminde olan rutin aşılardan biri değil diye biliyorum. Bir kesik, yaralanma, ameliyat vs geçirmediysen olmamışsındır diye düşünüyorum.

Ben olmuştum yaa ama gebelikte baştan başlıyorlar kuzu vuruman şart

Kızlar bakın e nabızda böyle gözüküyor dabt ipa yazanda karma aşıymış tetenoz da var içinde. Olmuşum galiba küçüklen
Yok bunlar güncel değil canım, herkeste var o takvim. Üzerine tıklayınca yapılmadı yazıyor zaten. 2016dan sonra oluşturulmuş galiba. Bizim bebeklik, çocukluk aşıları işlenmemiş.

Bu arada bir bilgi : decavit kullanıyorum şuan sadece ve gerçekten çok zinde tutuyor kullanan Bi arkadaş daha bahsetmişti zaten ben düzenli kullanmıyorum ona devam edeceğim

Cnm gebelikte vurulman şart tetanoz.
İlk gebeliğimde 2 tane oldum.2 sene koruyuculuğu varmış.
Eğer ilk gebeliğimden sonra sonuncuyu vurulsaydım yani 3.yü ,bu gebelikte gerek olmayacaktı ama ben ihmal ettim tamamlamadım , şimdi yine 2 aşı beni beklio.

Saol kuzum çok teşekkür ederim bakiym duruma göre olmadı gidicem doktora saçımı kurutuyorm ztn ama daha çok dikkat edicem

16 dayım ben 20. Hafta da gidecem vurula cam aşıyı

Canım benim Allah hatırını yapsın. Malesef bazı çocukların kaderi anne babalarına anne babalık yapmak oluyor.

benim doktorum tetanoz için şöyle dedi; "şu an şu odada herhangi bir hastalık için en riskli kişi sensin. aynı şekilde bir ev kazasında elin kesilirse, ya da herhangi benzeri bir durumda senin riskin en yüksek. yoksa aslında hepimiz risk altındayız ve ona göre gidip bu aşıyı olmalıyız. hamileleri özellikle bu anlamda uyarmalarının, takip etmelerinin nedeni bu. ama olmazsan dünyanın sonu değil, olursan bi zararı da yok. mutlaka ol demem ama olmanda bir sakınca yok. "

Merhabalar arkadaşlar. Ben de 17. haftamdayım. Bu korona süreci beni psikolojik anlamda etkiledi. Bulunduğum yerde vaka sayısı çok fazla artmış durumda. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Sanırım muayene olduğum doktorum da korona geçiriyor ve haftaya kontrolüm vardı. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Etrafımdaki herkes korona. Benim de kalp rahatsızlığım mevcut kalp pili kullanıyorum. Arada çarpıntılarım oluyor ama üstesinden gelmeye çalışıyorum. Korkumdan eve kapandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…