- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.161
Bakalım gerçekten de büyümüş mü yoksa sırf anneye eziyet kuru kalabalık yer işgali mı23 ünde anlariz. Ama bu da abisi gibi önden önden gidiyordu danam benim
Pandemiden dolayı da geç gelir kesin ben öyle düşünüyorumHic haber yok, ocagin ilk haftasi ariycam eger hala gelmemis olursa. 45 50 gun gibi bir sey yaziyordu sanirim teslim suresi sozlesmede
Bazen gaz da oluyo ya sisiyosun sisiyosun, sabah bir uyaniyorsun duzlesmisbende cok merak ediyorum valla kac gram kac cm
Pandemiden dolayı da geç gelir kesin ben öyle düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canm, Allah beterinden korumuşCanım çok teşekkür ederim sancım olunca biraz endişelendim sadece
Ya evet çok ağırlaşmadan yaparız inşallahBiz agirlasmadan gelse de kendi basimiza halletsekkiyafetlerini, yorganini yastigini vs de yikicam mobilyayi bekliyorum
Bizde düzleşme ya da küçülme olmadı ama gaz olduğu oluyor aradaama olması ve olmamasi pek farketmiyor büyük karın dezavantaj aslına bakarsan ilerde anlayacaksiniz demek istediğimi sağlıklı olsunlar da Yeter ki
Kesinlikle gorumcenle aynı fikirdeyim buraya atmıştım foto hatırlarsan tam 20 haftalıkken cektigim önceki gebeliğimi baya kocaman karnım vardı yineEvet tahmin ediyorum hareket alanin azaliyor buyuk karinda egilip de kalkamiyorsun sanirim. Ben gorumceme atmistim dunku karnimi cok sanslisin demek ki ic karnin var senin, az catlarsin dedi. Ben senin gibiyken baya hamileydim dedibakalim nasil olacak benim karsi komsum beni goruyor mesela surekli kapidan konusuyoruz, daha anlayamadi hamile oldugumu
Kuzum yaa tüh belli olmamış bazı bebişler göstermiyor yaaBenım gıdısat o bugünde goremedı kız mı dıyorum yok erkek yok bellı degıl orası goremıyorum dedı devlet hastanesi detaylıda bakarız dedı
Ya evet çok ağırlaşmadan yaparız inşallahAnnem dün bir sürü şey almış bebişe. ben de madame cocodan hurç aldım. Bu zamana kadar aldıklarımızı hurçlara koycam şimdilik
Çok geçmiş olsun kuzum, yaa insan çok korkuyor, iyiki size birşey olmamış. İnşallah hasarınızda azdır. Allah beterinden korusunSorma canım ya aniden durdu önümde hava da yağışlıydı kaydım işte Allah büyüğünden korusun
Ay dün bir video izledim bir kadın doğum profunun, iç karın diye bir şey yok, ben bunca yıllık doktorum biz öyle bir organ bilmiyoruz dedi çok güldümEvet tahmin ediyorum hareket alanin azaliyor buyuk karinda egilip de kalkamiyorsun sanirim. Ben gorumceme atmistim dunku karnimi cok sanslisin demek ki ic karnin var senin, az catlarsin dedi. Ben senin gibiyken baya hamileydim dedibakalim nasil olacak benim karsi komsum beni goruyor mesela surekli kapidan konusuyoruz, daha anlayamadi hamile oldugumu
Eee öyle derler hep biz onların yalancisiyiz doğrusu neymişAy dün bir video izledim bir kadın doğum profunun, iç karın diye bir şey yok, ben bunca yıllık doktorum biz öyle bir organ bilmiyoruz dedi çok güldüm
Ay dün bir video izledim bir kadın doğum profunun, iç karın diye bir şey yok, ben bunca yıllık doktorum biz öyle bir organ bilmiyoruz dedi çok güldüm
Yok valla ben daha bir doktordan duymadım iç karın lafını, kadınlar arasında söyleniyor daha çokEee öyle derler hep biz onların yalancisiyiz doğrusu neymiş
buna çok güldümAy dün bir video izledim bir kadın doğum profunun, iç karın diye bir şey yok, ben bunca yıllık doktorum biz öyle bir organ bilmiyoruz dedi çok güldüm
Yani doğru ama, biz de gördük anatomi yok yani öyle bir yer hakikatenbuna çok güldümben de okumuştum plasentanın yeri, rahim pozisyonu amniyon sıvısı vs gibi sebeplerle değişiyormuş büyüklük küçüklük. Hatta ben de doktora gittiğimde demiştim iç karnım geniş heralde hiç belli olmuyor diye. İç karın ? dedi tuhaf tuhaf baktı
E bizde doktordan duymadık kadın atalarımız öyle diyordu bizde örfe adete uyduk canım ne varmış gülünecekYok valla ben daha bir doktordan duymadım iç karın lafını, kadınlar arasında söyleniyor daha çokkarnın esnekmiş, genişleme kapasitesi fazlaymış o yüzden daha büyük oluyormuş. Fazla esnek olmayanlarınki ufak kalıyormuş.
Hahaha çok yaratıcı amaE bizde doktordan duymadık kadın atalarımız öyle diyordu bizde örfe adete uyduk canım ne varmış gülünecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?