2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bakalım gerçekten de büyümüş mü yoksa sırf anneye eziyet kuru kalabalık yer işgali mı 23 ünde anlariz. Ama bu da abisi gibi önden önden gidiyordu danam benim

Bazen gaz da oluyo ya sisiyosun sisiyosun, sabah bir uyaniyorsun duzlesmis bende cok merak ediyorum valla kac gram kac cm

Bizde düzleşme ya da küçülme olmadı ama gaz olduğu oluyor arada ama olması ve olmamasi pek farketmiyor büyük karın dezavantaj aslına bakarsan ilerde anlayacaksiniz demek istediğimi sağlıklı olsunlar da Yeter ki
Bazen gaz da oluyo ya sisiyosun sisiyosun, sabah bir uyaniyorsun duzlesmis bende cok merak ediyorum valla kac gram kac cm

Biz agirlasmadan gelse de kendi basimiza halletsek kiyafetlerini, yorganini yastigini vs de yikicam mobilyayi bekliyorum
Ya evet çok ağırlaşmadan yaparız inşallah Annem dün bir sürü şey almış bebişe. ben de madame cocodan hurç aldım. Bu zamana kadar aldıklarımızı hurçlara koycam şimdilik

Evet tahmin ediyorum hareket alanin azaliyor buyuk karinda egilip de kalkamiyorsun sanirim. Ben gorumceme atmistim dunku karnimi cok sanslisin demek ki ic karnin var senin, az catlarsin dedi. Ben senin gibiyken baya hamileydim dedi bakalim nasil olacak benim karsi komsum beni goruyor mesela surekli kapidan konusuyoruz, daha anlayamadi hamile oldugumu

Kesinlikle gorumcenle aynı fikirdeyim buraya atmıştım foto hatırlarsan tam 20 haftalıkken cektigim önceki gebeliğimi baya kocaman karnım vardı yine

Sorma canım ya aniden durdu önümde hava da yağışlıydı kaydım işte Allah büyüğünden korusun
Çok geçmiş olsun kuzum, yaa insan çok korkuyor, iyiki size birşey olmamış. İnşallah hasarınızda azdır. Allah beterinden korusun

Ay dün bir video izledim bir kadın doğum profunun, iç karın diye bir şey yok, ben bunca yıllık doktorum biz öyle bir organ bilmiyoruz dedi çok güldüm

Eee öyle derler hep biz onların yalancisiyiz doğrusu neymiş
Yok valla ben daha bir doktordan duymadım iç karın lafını, kadınlar arasında söyleniyor daha çok karnın esnekmiş, genişleme kapasitesi fazlaymış o yüzden daha büyük oluyormuş. Fazla esnek olmayanlarınki ufak kalıyormuş.

Ay dün bir video izledim bir kadın doğum profunun, iç karın diye bir şey yok, ben bunca yıllık doktorum biz öyle bir organ bilmiyoruz dedi çok güldüm
buna çok güldüm ben de okumuştum plasentanın yeri, rahim pozisyonu amniyon sıvısı vs gibi sebeplerle değişiyormuş büyüklük küçüklük. Hatta ben de doktora gittiğimde demiştim iç karnım geniş heralde hiç belli olmuyor diye. İç karın ? dedi tuhaf tuhaf baktı

Yani doğru ama, biz de gördük anatomi yok yani öyle bir yer hakikaten içi dışı mı olur

E bizde doktordan duymadık kadın atalarımız öyle diyordu bizde örfe adete uyduk canım ne varmış gülünecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…