2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hatta buna en iyi örnek annem. Abime hamileliğinde göbeği çok küçükmüş suyu azmış abim doğduğunda her yeri kırış kırış olmuş sıkışıklıktan bende de göbeği o kadar devasaymış ki doğuma 2 gün kala hep su gelmiş bitmek bilmedi su diyor ama çok rahat doğmuşum kesmemişler bile, şelaleden akar gibi aktım heralde

Ay ne güzel doğmuşsun kesisiz zorlamasız

Kızlar yana doğru büyütüyormul ya karnı öyle derler
O bence annenin yana doğru genişlemesidir, bebek devamlı oynuyor hormonal olabilir basen vs çıkartıyosa. Bana da erkek seninki vücudun öyle gözüküyor belin inceldi falan demişlerdi ama kız

O bence annenin yana doğru genişlemesidir, bebek devamlı oynuyor hormonal olabilir basen vs çıkartıyosa. Bana da erkek seninki vücudun öyle gözüküyor belin inceldi falan demişlerdi ama kız
Benimde öne öne gidiyor göbek. İlgisi var mı yok mu bilmiyorum da Bende zaten hep tersi olur

Bakalım gerçekten de büyümüş mü yoksa sırf anneye eziyet kuru kalabalık yer işgali mı 23 ünde anlariz. Ama bu da abisi gibi önden önden gidiyordu danam benim
Gercekten aksamlari pompolanmis bisiklet lastigi gibiyim boyle bir gobek yokbu kadar gaz nerden gelio anlamadim

Iyi geceler kızlar,
Tetanoz aşısımuhabbeti benimde kafamı çok kurcalayan bir mesele. Tetanoz aslında sandığımızdan daha ciddi kolay bulaşabilen bir hastalık, illa paslı objeyle temas değil her türlü yaralanmalı, doku bütünlüğünün bozulduğu ufak çizikler durumunda oluşabilirmiş. Bir sürü çalışma, bir sürü fikir var ortada olup olmamakla ilgili. Bence içiniz nasıl rahat edecekse kendinizi nasıl telkin edebilecekseniz öyle karar verin ve kararınızın doğurabileceği tüm sorumluluğu kendiniz kabullenin. Tetanoz antikor testi yapılsa keşke TORCH testi gibi. Şöyle de bir çalışmaya denk geldim. Tetanoz Profilaksisi Gerekli Mi? - Acilci.Net
Aşı karşıtı değilim ama bir yandan da neden şimdi diye sorguluyorum. Neyse olumlu düşünce gücü mü dersiniz tevekkül mü dersiniz hepimize bol bol ondan diliyorum

Evet tetanoz topraktan bile bulaşabiliyormuş. İlla paslı demir vs gerekmiyor.

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın çok şükür size bisy olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…