- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.341
Sakin ol kuzum sadaka verin Allah kazadan beladan korusun birz dinlen dışarı çıkma bı sure çok geçmiş olsunBugün ufak bir kaza daha geçirdik artık ne desem bilemedimdoktora yazdım sağlık ocağına git bebeğin kalp atışına baksınlar dedi gittim karnıma bastırmadı ama kalp atışını alıncaya kadar uğraştı hemşire ilk başta duyamadık ama çok şükür iyi miniğim
yok daha kesin kararımı vermedim
bu iş çok zor, karar veremiyorum, çok fonksiyonel bişey olsun istiyorum.
hem anne yanı olarak kullanabileyim, hem 3 yaşına kadar falan kullanabileyim istiyorum..
Ben hapşırınca veya öksürünce kaçıyor çok sıkışıksamBir de ben gulunce ozellikle sabah yeni uyanmissam kacircam diye odum kopuyorsanki cisimi tutmakta zorlaniyorum gun gectikce gulerken kaccak gibi oluyor. Sizde de oyle mi
Ben direk park yatak alcam anne yanı olarakta kuklanılabilen modelleri var kendi yatağımıza sabitlediğimiz ondan alcam valla yatak meselesi bi kaç sene için hallolmuş olur aynen dediğin gibi bi yere giderken toplayıp götürmek güzel bişe. Zaten biz her iki taraftanda çok uzağız gittiğimizde 2-3 gün kalmayız Uzun kalırız hem bebeğim de yerini yadırgamaz diye bana mantıklı geliyoro minvalde düşününce ben sanırım çok fonksiyonel bişey almadım :)
planım 6 ay, benim yanımda yatacağı süre için bu anne yanını kullanmak. sonra bunu let go'dan satmak ve yerine daha basit, toplanıp anneannesine de götürebileceğim, evdeyken de salonda içinde oyun oynayıp uzanabileceği bi park yatak almak :)
Valla benim bulantım olduğu dönemde öğürürken filan kaçıyorduBen hapşırınca veya öksürünce kaçıyor çok sıkışıksam
Doğumdan sonra da bir süre tutamam devam ediyor ama sonra zamanla kaslar kendini toparlıyor.
Devam ederse de üroloji bölümünde işeme testi yapılıyor
Teşekkür ederim canım daha iyiyim çok şükür, bir süre çıkmayı düşünmüyorum zaten gittiğim tek yer annemdi ona da bir süre gitmicemSakin ol kuzum sadaka verin Allah kazadan beladan korusun birz dinlen dışarı çıkma bı sure çok geçmiş olsun
hangi modeli aldın?o minvalde düşününce ben sanırım çok fonksiyonel bişey almadım :)
planım 6 ay, benim yanımda yatacağı süre için bu anne yanını kullanmak. sonra bunu let go'dan satmak ve yerine daha basit, toplanıp anneannesine de götürebileceğim, evdeyken de salonda içinde oyun oynayıp uzanabileceği bi park yatak almak :)
Ben direk park yatak alcam anne yanı olarakta kuklanılabilen modelleri var kendi yatağımıza sabitlediğimiz ondan alcam valla yatak meselesi bi kaç sene için hallolmuş olur aynen dediğin gibi bi yere giderken toplayıp götürmek güzel bişe. Zaten biz her iki taraftanda çok uzağız gittiğimizde 2-3 gün kalmayız Uzun kalırız hem bebeğim de yerini yadırgamaz diye bana mantıklı geliyor
hangi modeli aldın?
evet bunlar 6 ay kullanılıyor diye ben hiç düşünmedim.. güle güle kullansın minnoşun ❤ben black fridayde indirimdeyken şundan aldım canım;
sallanma özelliği yok ama, normal chicco'lar gibi düşünebilirsin :)
Eki Görüntüle 2742004
Bende de o tartılardan var ama ben her gün tartılıyorum. Kitapçığında hamilekikte kullanılması sakıncalı yazmıyordu. Ama ben telefondan bakmıyorum artık sadece kiloma bakıyorum. Akıllı saatleri de sanmıyorum çünkü hamilelerde hep görüyordum sporda falanYa bir sey sorucam dunku tartidan sonra korktum, bu akilli saatlerde mi zararli oluyor o zamanbugun tartilmadim valla korkudan doktora sorucam haftaya
Ben her zaman hissedemiyorumsu da az olunca korkuyorum ama sürekli hissedilmiyordu zaten, sen de uzanınca mı hissediyorsun?
Benim aldığım da bu tarz. Chicco aldık. 6 ay kullanmayı düşünüyorum çok ideal geldiben black fridayde indirimdeyken şundan aldım canım;
sallanma özelliği yok ama, normal chicco'lar gibi düşünebilirsin :)
Eki Görüntüle 2742004
Ben hapşırınca veya öksürünce kaçıyor çok sıkışıksam
Doğumdan sonra da bir süre tutamam devam ediyor ama sonra zamanla kaslar kendini toparlıyor.
Devam ederse de üroloji bölümünde işeme testi yapılıyor
Ah canım büyük geçmiş olsun, iki gün üst üste allah beterinden saklasın.Kızlar bugün sanırım ilk kez bebeğimi hissettim şöyle oldu;eşimle eve dönüyorduk bu kez arkadan bi araç bize çarptıartık gülüyorum Allah büyüğünden korusun tabi ki neyse dayanamadım doktoruma yazdım kendimi çok kastım dünden beri dedim bana sağlık ocağına git kalp atışını dinlesinler dedi.Gittim hemşire kalp atışını aldı çok şükür sonra sanki içimde bir şey kaydı dedim hemşireye söyledim evet yer değiştirdi bak kalp atışı da gitti bu yüzden dedi çok çok farklı bir şeydi ya
Bende de o tartılardan var ama ben her gün tartılıyorum. Kitapçığında hamilekikte kullanılması sakıncalı yazmıyordu. Ama ben telefondan bakmıyorum artık sadece kiloma bakıyorum. Akıllı saatleri de sanmıyorum çünkü hamilelerde hep görüyordum sporda falan
Teşekkürler canım hemen verdik dün akşam Allah büyüğünden korusun,bebeğin hareketini hissetmem de çok farklı ve özeldi ya
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Bebeğin hareketini hissetmene sevindim bundan sonra daha güçlü hissederizKızlar bugün sanırım ilk kez bebeğimi hissettim şöyle oldu;eşimle eve dönüyorduk bu kez arkadan bi araç bize çarptıartık gülüyorum Allah büyüğünden korusun tabi ki neyse dayanamadım doktoruma yazdım kendimi çok kastım dünden beri dedim bana sağlık ocağına git kalp atışını dinlesinler dedi.Gittim hemşire kalp atışını aldı çok şükür sonra sanki içimde bir şey kaydı dedim hemşireye söyledim evet yer değiştirdi bak kalp atışı da gitti bu yüzden dedi çok çok farklı bir şeydi ya
Kegel egzersizlerinden mi yapsak acababende de oldu bir kere hapsirirken kacirma bir de kendimi sıkmıştım bir damla kaçtı daha simdiden boyleysem ben 2. ve 3. yü dusunemiyorum
Aynen öyle canım her türlü kaçıyorValla benim bulantım olduğu dönemde öğürürken filan kaçıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?