2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim karnima hic bastirmadi hemen buldu jeli surer surmez cok hosuma gitmisti her gun gitmemek icin kendimi zor tutuyorum, pandemi olmasaydi tutamazdi kimse beni
Bugün ufak bir kaza daha geçirdik artık ne desem bilemedim doktora yazdım sağlık ocağına git bebeğin kalp atışına baksınlar dedi gittim karnıma bastırmadı ama kalp atışını alıncaya kadar uğraştı hemşire ilk başta duyamadık ama çok şükür iyi miniğim

Ben kendime bunu yapıştırdım en son idrar kaçağı olduğuna inandım çünkü özellikle yürüyünce oluyor

Ah canim dikkat edin cok gecmis olsun, sadaka verin mutlaka oh iyi sende hissedersin bak sirt ustu uzan. Elini gobek deliginin altindan baslayan saga ya da sola koy. Bazen ic camasirinin ustune dogru da oluyor bir bak arada pit pit damar atmasi gibi oluyor artik cok guclendi hatta daha sert atiyor dun gobek deligimin ustundende hissettim. Esim yanki yapiyordur diyor

Ben her zaman hissedemiyorum su da az olunca korkuyorum ama sürekli hissedilmiyordu zaten, sen de uzanınca mı hissediyorsun?

Valla şubatta çıkıcam artık bekleyemem de kontratı hiç. Çıkayım bitsin gitsin. Yıldım artık

Kızlar bugün sanırım ilk kez bebeğimi hissettim şöyle oldu;eşimle eve dönüyorduk bu kez arkadan bi araç bize çarptı artık gülüyorum Allah büyüğünden korusun tabi ki neyse dayanamadım doktoruma yazdım kendimi çok kastım dünden beri dedim bana sağlık ocağına git kalp atışını dinlesinler dedi.Gittim hemşire kalp atışını aldı çok şükür sonra sanki içimde bir şey kaydı dedim hemşireye söyledim evet yer değiştirdi bak kalp atışı da gitti bu yüzden dedi çok çok farklı bir şeydi ya

Bizde evi satarken her giren cikandan sonra sirkeli suyla evi silerdim havalandirirdim, dokunduklari yerleri silerdim kolonya fislatirdim gercekten cok zor bir surec Insallah gonlunuze gore bir yer bulursunuz, bebekte geliyor ugur getirir size
İnşallah ya inşallah güzel şeylere ihtiyacım vsr şuan

Teşekkürler canım hemen verdik dün akşam Allah büyüğünden korusun,bebeğin hareketini hissetmem de çok farklı ve özeldi ya

Şeker yükleme var 25. Haftada
Ben şeker yüklemesi yaptırmıyorum.
İlkindede yaptırmadım.
1 hafta düzenli şeker takibi yapıyorum parmaktan.
Doktoruma gönderiyorum.
Değerlere göre yorumluyor.
Zaten annede ve bebekte aşırı kilo alımı yoksa, bebeğin amniyon sıvısında artış yoksa,şeker yüklemesine gerel yok dedi doktorum ki kendisi riskli gebelik uzmanı.
Nasipse buseferde öyle yapıcam.

Canım bizim kontrat Kasım da bitti adam ses çıkarmayinca kirayı da arttırılmalı gönderdik geçen hafta pat diye aramış ya çıkın ya alın diye kiralar çok uçtu ev fiyatları yüksek kredi çekelim desek faizler aşırı yüksek yani napcaz bizde bilmiyoruz benim riskli durumumdan da haberi var ama vicdansız adam hiç umursamadi

Canım kasılma varsa adalat tarzı ilaç vermesi gerekirdi.benim ilk gebelikte 22.haftada kasılma vardı günde 3 kere içmem gereken adalat ilacı vermişti.lütfen dikkate al ve doktoruna danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…