- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #26.321
bunu da çinde yapıyolardır kesin, artık ne çin malı değil ki
bi sor evet, için rahatlar, belki telefon bağlantısını falan kesmek lazımdır...
Bugün ufak bir kaza daha geçirdik artık ne desem bilemedimBenim karnima hic bastirmadi hemen buldu jeli surer surmez cok hosuma gitmistiher gun gitmemek icin kendimi zor tutuyorum, pandemi olmasaydi tutamazdi kimse beni
Ben kendime bunu yapıştırdım en son idrar kaçağı olduğuna inandım çünkü özellikle yürüyünce oluyorÇoğu zaman akıntı zannettigimiz şey kendi cisimiz kizlar. İlerleyen haftalarda daha da çok olacak malesef. Su geldi mi birden bire gelir genelde. Nadiren sızıntı şeklinde gelenler de var ama bu çok nadir oluyor. Yine de ped alıp rahat edebilirsiniz. Hastanelerde oluyor. Medikalcilerde de olur.
Kış vakti yapılacak şey mi yaBende ayni durumdayım canım ev sahibi evi saticam dedi ya çık yada al dedi fiyatlar çok yüksek bu süreçte böyle bişy olması beni de gerdi bebegi de evde huzur kalmadı valla
Bugün ufak bir kaza daha geçirdik artık ne desem bilemedimdoktora yazdım sağlık ocağına git bebeğin kalp atışına baksınlar dedi gittim karnıma bastırmadı ama kalp atışını alıncaya kadar uğraştı hemşire ilk başta duyamadık ama çok şükür iyi miniğim
Ben her zaman hissedemiyorumAh canim dikkat edin cok gecmis olsun, sadaka verin mutlakaoh iyi sende hissedersin bak sirt ustu uzan. Elini gobek deliginin altindan baslayan saga ya da sola koy. Bazen ic camasirinin ustune dogru da oluyor bir bak arada pit pit damar atmasi gibi oluyor artik cok guclendi hatta daha sert atiyor dun gobek deligimin ustundende hissettim. Esim yanki yapiyordur diyor
Aynen öyle böyle anlaşmamıştık baştaSözleşme filan yapsaydınız keşke baştan, ama nerden bie eksiniz böyle olacağını, üzülmeyin lütfen
Aynen öyle daha göstermicez zaten yıldık yani.Daha kontratınızın bitmesine 3 ay var ve bu adam 5 aydır ev mi gösteriyor? Ne münasebet ya? Şu pandemi döneminde, biz çıkmadan kabul edemeyiz. Kontrat bitince boşaltırız rahat rahat gezdirirsiniz deseydiniz keşke.
Valla şubatta çıkıcam artık bekleyemem de kontratı hiç. Çıkayım bitsin gitsin. Yıldım artıkHayır bu ev sahipleri de evi bir ay kiraya vermesinler yani daha kiracı çıkmadan eve baktırılır mi çok saçma. Önce sizin çıkmanız lazım ki şu süreç pandemi süreci. Yeni kiracı bulamazsa para gelmez diye ne yapacaklarını şaşırdılar. Ben olsam kabul etmezdim hem hamilesin hem de virüs çok yayıldı. Ki sen evine tanımadığın birini almak zorunda değilsin. Sizin daha süreniz varsa siz çıktıktan sonra baksınlar mümkünse
İnşallah ya inşallah güzel şeylere ihtiyacım vsr şuanBizde evi satarken her giren cikandan sonra sirkeli suyla evi silerdim havalandirirdim, dokunduklari yerleri silerdim kolonya fislatirdim gercekten cok zor bir surecInsallah gonlunuze gore bir yer bulursunuz, bebekte geliyor ugur getirir size
Teşekkürler canım hemen verdik dün akşam Allah büyüğünden korusun,bebeğin hareketini hissetmem de çok farklı ve özeldi yaAh canim dikkat edin cok gecmis olsun, sadaka verin mutlakaoh iyi sende hissedersin bak sirt ustu uzan. Elini gobek deliginin altindan baslayan saga ya da sola koy. Bazen ic camasirinin ustune dogru da oluyor bir bak arada pit pit damar atmasi gibi oluyor artik cok guclendi hatta daha sert atiyor dun gobek deligimin ustundende hissettim. Esim yanki yapiyordur diyor
Bir ay var3-4 hafta sonrasına randevu alacağım 22. Hafta civarı gideceğim iyice büyüsün diyedaha çok bekleyeceğim gibi cinsiyet için
Ozaman unisex hazırlık yapmak en mantıklısı :) aman sağlıklı olsundaBenım gıdısat o bugünde goremedı kız mı dıyorum yok erkek yok bellı degıl orası goremıyorum dedı devlet hastanesi detaylıda bakarız dedı
Ben şeker yüklemesi yaptırmıyorum.Şeker yükleme var 25. Haftada
Canım bizim kontrat Kasım da bitti adam ses çıkarmayinca kirayı da arttırılmalı gönderdik geçen hafta pat diye aramış ya çıkın ya alın diye kiralar çok uçtu ev fiyatları yüksek kredi çekelim desek faizler aşırı yüksek yani napcaz bizde bilmiyoruz benim riskli durumumdan da haberi var ama vicdansız adam hiç umursamadiBenimde öyle valla ilk haberi hamileliğimin ilk başında almıştım ve yıkılmıştım. evi görmeye gelen takım full araplar ve aşırı pisler çıplak ayakla eve giriyor düşün. Bende alamam şuan evi zaten ev alacaksam da daha güzel ev alırdım yani şuan oturduğum ev standart bir daire. Çok moralim bozuldu. Kontrat marta kadar ama şubatta falan taşınmak istiyorum çünkü doğumdan sonra taşınmak çok zor olur benim için
Canım kasılma varsa adalat tarzı ilaç vermesi gerekirdi.benim ilk gebelikte 22.haftada kasılma vardı günde 3 kere içmem gereken adalat ilacı vermişti.lütfen dikkate al ve doktoruna danış.Ben bugün kontrole gittim sancılarım cikiyo ultrasonda rahmin kasilinca bebeği sikistiriyo günde 3-4 kez yarım saat lik hafif sertlikte bı zeminde istirahat ediceksin ağır kaldırmak ıkınma zorlanma ev süpürme ev işi yapmak yasak diyo eğer dinlemezsen erkenden doğum yaparsın sonra ugrasirsin dedi. Kızımın gelişimi iyi dedi ama 307 Gr sizcede iyimi anlamıyorum bu ultrason kağıdından hicbirsey ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?