2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Daha once haber vermis miydi ev sahibi insallah daha guzelini bulursunuz, moralini bozma lutfen
Evet ilk hamileliğimi öğrendim sonra tak diye söyledi, resmen sınanıyorum şuan. Yani daha 1,5 yıldır oturuyoruz bir de evde o kadar boyandı etti masraf edildi. Ne diyim yazık yani

Evet ilk hamileliğimi öğrendim sonra tak diye söyledi, resmen sınanıyorum şuan. Yani daha 1,5 yıldır oturuyoruz bir de evde o kadar boyandı etti masraf edildi. Ne diyim yazık yani

Koronadan dolayi ev musait degil kimseyi alamam gosteremem deseniz. Biz ev bakarken bir kac ev sahibi oyle demisti cunku bir ay sonra bakabilirsiniz suan oturan var ve pandemiden dolayi kabul etmiyorlar demisti. Zaten en kisa zamanda cikicaz biz ciktiktan sonra gosterirsiniz gibi kabul etmez mi cok haklisin

Çoğuna öyle dedil ama ev sahipleri pislikler o kadar paragözlerki söz konusu arapsa hemen illa gösterecekler. Bende bu dk itibariyle göstermicem zaten şubata kadar. Çıkınca da evi temizlemicem bile. Umrumda değiş. Bize ben on yıl gelemem zaten ist de oturuyorum falan demişti şimdi satacağı tuttu. Yazık.

Bizde evi satarken her giren cikandan sonra sirkeli suyla evi silerdim havalandirirdim, dokunduklari yerleri silerdim kolonya fislatirdim gercekten cok zor bir surec Insallah gonlunuze gore bir yer bulursunuz, bebekte geliyor ugur getirir size

Evet canimm bir sorucam esime soyledim dun o zaman tv de izleme, o zaman telefonla da konusma, buzdolabini da acma dedi saati de cikardim attim dunden beri bir soruyim bakalim

ben takıyorum saatimi ya, apple watch için araştırmıştım - herhangi bir zararı yok diye hem kitapçığında yazıyor hem de internette bununla ilgili yazılar var..

Hayır bu ev sahipleri de evi bir ay kiraya vermesinler yani daha kiracı çıkmadan eve baktırılır mi çok saçma. Önce sizin çıkmanız lazım ki şu süreç pandemi süreci. Yeni kiracı bulamazsa para gelmez diye ne yapacaklarını şaşırdılar. Ben olsam kabul etmezdim hem hamilesin hem de virüs çok yayıldı. Ki sen evine tanımadığın birini almak zorunda değilsin. Sizin daha süreniz varsa siz çıktıktan sonra baksınlar mümkünse

Daha kontratınızın bitmesine 3 ay var ve bu adam 5 aydır ev mi gösteriyor? Ne münasebet ya? Şu pandemi döneminde, biz çıkmadan kabul edemeyiz. Kontrat bitince boşaltırız rahat rahat gezdirirsiniz deseydiniz keşke.

Arkadaşlar bi yatak beğendim minnoşuma ama emin değilim tabii kullanışlılığından.. acaba gören bilen varsa bi fikir beyan etse.

Eki Görüntüle 2741937
Ben bunu görüyorum hep, Kiwi markasının değil mi? Fiyatı da baya uygundu. Park yatağı ablamdan alacağım için bakmadım açıkçası. Ama instagramda kullanıcı yorumları fena değildi.

çok pratik bir şeye benziyor, tekerleği olması çok güzel :)
çocuk en dibinde mi duruyoor, yoksa yukarıda da bir kademesi var mı?
tekerleği var, istersen sabitleniyor, istersen sallamalı da kullanılıyor.
2 kademesi var, önce yukarıda, sonraki süreçte aşağıda kullanabiliyorsun.
20 kg taşıma kapasitesi varmış, 0-3 yaş için uygun.
Ben bunu görüyorum hep, Kiwi markasının değil mi? Fiyatı da baya uygundu. Park yatağı ablamdan alacağım için bakmadım açıkçası. Ama instagramda kullanıcı yorumları fena değildi.
evet markası kiwi.. instagramdan da bakayım en iyisi yorumlara.

valla bence o zaman fiyatı da görünüşü de gayet iyi :)
güle güle kullansın minnooooş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…