2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar. Kegel egzersizlerine başlayan oldu mu?

Eşya bakıyordunuz karar verdiniz mi model beğendiğiniz varsa atsanıza ben de düşünüyorum şu ara

Kizlar gunaydin.Bebek kacinci haftada cikiyordu yukari. Yani bildigin iki gundur Benim bebis gobek deligi ustu mide altinda resmen siz de durumlar nasil cok mu tepeye cikti anlamadim kiDaha tepeye cikacak diye korkuorum

Benim wheeppo’dan aldıklarım geldi, yumuşacıklar fakat müslin örtülerin tam olarak nasıl olması gerektiği konusunda bi fikrim olmadığı için net yorum yapamıyorum.
Baya hızlı gelmiş. Çarşaflar ve nevresim setleri çok hoş gözüküyor ya desenleri çok tatlı.

Benim wheeppo’dan aldıklarım geldi, yumuşacıklar fakat müslin örtülerin tam olarak nasıl olması gerektiği konusunda bi fikrim olmadığı için net yorum yapamıyorum.
Bazıları sert oluyor ama yıkayınca yumuşuyormuş. ben instagramdan almıştım onlar pamuğa dokunuyormuşum gibi yumuşacık. E bebekte baktıklarım falan sertti mesela dokusu

Mayıs anaları, anne yanı olabilen park yatak buldum, bilginize.

Prego Miami Oyun Parkı 70 x 110 cm 8023​

Biz bundan aldık kuzum, iki amaçla da kullanırız diye, bebeği 3-4 aya kadar yanımda yatırırım, o saatten sonra kendi yatağında yatırırım,salona da park yatak olarak bunu koyarız diye düşündük

Kizlar gunaydin.Bebek kacinci haftada cikiyordu yukari. Yani bildigin iki gundur Benim bebis gobek deligi ustu mide altinda resmen siz de durumlar nasil cok mu tepeye cikti anlamadim kiDaha tepeye cikacak diye korkuorum
Canım benim bebiş hala asagda 17+2 haftadayiz acaba normal mi yukarı çıksın daha iyi ben hala kasığım da hissediyorum

Canım benim bebiş hala asagda 17+2 haftadayiz acaba normal mi yukarı çıksın daha iyi ben hala kasığım da hissediyorum
Canım benimki 21.haftada ama resmen alt tarafından çıkacak gibi yakın yerlerde tekmeleri.hatta dün sağlık ocağı doppler ile ara ara bulamadı olması gereken yerlerde,baya bikini bölgesini açtım taaaa en aşağıda duydu.umarım şeklini değiştirir çünkü büyüdükçe alt kısma tekmeler baya rahatsız edici oluyor.5dk da bir wc ye gitme hisside bunların başında geliyor :)

Ay bende geceleri tuvalete kalkiyorm önceden kalkmazdn çok bariz değil de arada bı hareketini hissediyorum benim sıpa sol tarafıma yapışmış o tarafa donemiyorm bile asaglarda solda dönüp duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…