2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kuzum ben anlamadım, skntı neymiş? Her neyse hemen için ferahlasın, sağlıkla çözülsün inşallah

Amiiiin tartı duası yapalım bu hafta kızlar. Benim okuduklarıma göre normalmiş 3-5 kg arası mavii33

Ben tam hamile kaldigim kiloyu da bilmiyorum tarti yoktu o zaman bizde, 60 61 de olabilir ama 60 a gore hesaplayinca ben kotayi doldurdum daha almamam lazim bencede normaldir ama ya yolu yariladik resmen

Ben tam hamile kaldigim kiloyu da bilmiyorum tarti yoktu o zaman bizde, 60 61 de olabilir ama 60 a gore hesaplayinca ben kotayi doldurdum daha almamam lazim bencede normaldir ama ya yolu yariladik resmen
Bende doktorda ilk ölçüldüğüm kiloyu varsayıyorum çok değil cidden istifra etmedik bide tam tersi yedik.

Baktı güya da işte detaylı değil bu dedi doppler olan bı gere git dedi ve genetik tıp dan da randevu al esinle gidin dedi
Amaan bunlarınkide iş bence sorumluluğu almamak için öyle söylemiştir. Sizi bilgilendirmek istemiş bence daha ayrıntılı bakılmasını istiyorsanız gidin gibisine söylemiş gibi geldi bana. İçini ferah tut. Eskiden detaylı da yokmuş yeni çıkmış tüm bunlar Allaha emanetler kuzum, anlık birşey olsa içimizde biz bile bilemeyiz onu orda barındıran sağlık veren Allah. Sormadan edemeyeceğim cinsiyete birşey dedi mi?

İnşallah dağıldım resmen bı yandan tekmeliyor içim acıyor bugün hastaneye gitmeden aksilik Google da alınan bebek resimleri gördüm psikolojim bozuldu iyice
Icini ferah tut lutfen, bazen devlet hastanelerinde boyle ustunkoru bakiyolar, bi de gereksiz yere insanlarin psikolojilerini bozuyolar. Sen bulundugun ilde veya cevre illerde en iyi perinatologu arastir ve git mutlaka. Emin ol bebisin cok saglikli

Yaşlılar hep yanı kafada. Eskiden kadınlar hep bi anda 20-30 kilo aldıkları için hamilelikte Ayyy bende de var o. Akşam artık saat 10u geçtiyse açlıktan kıvransamda yemiyorum, beni havuç da kesmiyor bi noktadan sonra ben de akşam 8-9 gibi ayva yiyorum o da iyi geliyor

Kizlar saglikocaginda rutin kan ve idrar tahlilinizi verdiniz mi? Ben de kolestrol yuksek cikti, saglikocagindaki hemsire sanki cok kotu biseymis gibi hemen yagi hamur isini vs kesmemi soyledi. Ama ben dogru duzgun hamurisi yemiyordum ki. Bi de arada nutella yedigimi duyunca gozlerini boooyle acti nutellaa mi dedi. Olmazz yeme dedi. Sanki kavanoz kavanoz yedim neyse ben acaba ben ne yedim de kolestrolum yuksek cikti diye sucluluk duyarken dun doktorum tahlil kagidima bakarken kolestrol icin gebelikte yukselir zaten normal diyerek uzerinde bile durmadi

Ya bu olayı ben anlamıyorum, ben gayet çikolata da yiyorum, hatta haftada 2-3 yiyorum, suçluluk da duymuyorum, acaba ben fazla mı rahatım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…