- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.181
şuan çiçek arayışına girmem gerek sanırımDoğal zeytinyağı içine kantaron çiçeği atıp bekletiliyor canım. ağrılara, yara izlerine falan çok iyi geliyor bizde hep bulunur.
aaa üzüldüm, ne zaman sipariş vermiştin?KirazHanim senin küvet setin geldi mi? Benim iptal olmuş şuan çok moralim bozuldu stok sorunu sanırım bi sorucam
Gebelikte kolesterol ldl hdl trigliseritin yuksek olmasi normal.Kizlar saglikocaginda rutin kan ve idrar tahlilinizi verdiniz mi? Ben de kolestrol yuksek cikti, saglikocagindaki hemsire sanki cok kotu biseymis gibi hemen yagi hamur isini vs kesmemi soyledi. Ama ben dogru duzgun hamurisi yemiyordum ki. Bi de arada nutella yedigimi duyunca gozlerini boooyle actinutellaa mi dedi. Olmazz yeme dedi. Sanki kavanoz kavanoz yedim neyse ben acaba ben ne yedim de kolestrolum yuksek cikti diye sucluluk duyarken dun doktorum tahlil kagidima bakarken kolestrol icin gebelikte yukselir zaten normal diyerek uzerinde bile durmadi
Sana söylediğimde siparişi vermiştim. Son ürün olarak görünüyordu. Keşke pembesini seçseydim onda stok vardıaaa üzüldüm, ne zaman sipariş vermiştin?
benimki dün kargoya verildi diye mesaj geldi.
ben şimdi gönderi sorguladım, bugün teslim edilecekmiş.Sana söylediğimde siparişi vermiştim. Son ürün olarak görünüyordu. Keşke pembesini seçseydim onda stok vardı
Ah ah bende keske gidebilsem kahvaltiyadoktor randevusunu sabah erken saate alsam giderim aslinda kahvaltiya yuruyerek hastaneden, olmadi diger ay oyle bir seyler yapiyim
Yaşlılar hep yanı kafada. Eskiden kadınlar hep bi anda 20-30 kilo aldıkları için hamilelikteAyyy bende de var o. Akşam artık saat 10u geçtiyse açlıktan kıvransamda yemiyorum, beni havuç da kesmiyor bi noktadan sonra ben de akşam 8-9 gibi ayva yiyorum o da iyi geliyor
Kizlar saglikocaginda rutin kan ve idrar tahlilinizi verdiniz mi? Ben de kolestrol yuksek cikti, saglikocagindaki hemsire sanki cok kotu biseymis gibi hemen yagi hamur isini vs kesmemi soyledi. Ama ben dogru duzgun hamurisi yemiyordum ki. Bi de arada nutella yedigimi duyunca gozlerini boooyle actinutellaa mi dedi. Olmazz yeme dedi. Sanki kavanoz kavanoz yedim neyse ben acaba ben ne yedim de kolestrolum yuksek cikti diye sucluluk duyarken dun doktorum tahlil kagidima bakarken kolestrol icin gebelikte yukselir zaten normal diyerek uzerinde bile durmadi
Ben de senin gibiyim açıkçası canım ne çekerse yiyorum.Ya bu olayı ben anlamıyorum, ben gayet çikolata da yiyorum, hatta haftada 2-3 yiyorum, suçluluk da duymuyorum, acaba ben fazla mı rahatım?
Yaa maşallah bu grupta kimse çok kilo almıyor herkes fit anacım bu ne böyleBen 1 kilo almışım 62 den 63 eama ben hamilelikte alamıyorum kuzu, inşallah bebeğimin kilosu normal doğar, zaten senin kilon benimkinden de azmış
Bana saglik ocaginda baktilar gecen. Aile hekimlerine ek puan geliyormus bu istemlerden gecen arkadasim soyledi.Kolesterol ldl mi oluyor bana hic bakmamislar bilebaksalar kesin bende de yuksek cikar, cok kivrandigim zaman nutellaya kasikla daliyorum
Evet gebelikte kolestrol ve ona bağlı değerlerde yükselme oluyor.Kizlar saglikocaginda rutin kan ve idrar tahlilinizi verdiniz mi? Ben de kolestrol yuksek cikti, saglikocagindaki hemsire sanki cok kotu biseymis gibi hemen yagi hamur isini vs kesmemi soyledi. Ama ben dogru duzgun hamurisi yemiyordum ki. Bi de arada nutella yedigimi duyunca gozlerini boooyle actinutellaa mi dedi. Olmazz yeme dedi. Sanki kavanoz kavanoz yedim neyse ben acaba ben ne yedim de kolestrolum yuksek cikti diye sucluluk duyarken dun doktorum tahlil kagidima bakarken kolestrol icin gebelikte yukselir zaten normal diyerek uzerinde bile durmadi
Maviliydi benim sipariş ettiğim. Müşteri hizmetlerini de arıyorum ulaşamıyorum stok kalmadıysa hiç koymamaları lazım çok saçma bu sistem.ben şimdi gönderi sorguladım, bugün teslim edilecekmiş.
sen gri sipariş vermiştin galiba, ben sipariş verirken gri kalmamıştı, pembe seçmiştim o yüzden.
Bana saglik ocaginda baktilar gecen. Aile hekimlerine ek puan geliyormus bu istemlerden gecen arkadasim soyledi.
Nerden almıştın canımMaviliydi benim sipariş ettiğim. Müşteri hizmetlerini de arıyorum ulaşamıyorum stok kalmadıysa hiç koymamaları lazım çok saçma bu sistem.
merak etme ben de aldım hatırı sayılır bi kilo, evde olmanın vermiş olduğu dayanılmaz hafiflikYaa maşallah bu grupta kimse çok kilo almıyor herkes fit anacım bu ne böyle
Ben dün 60 kilo çıktım53 kiloyla başlamıştım
Herkesin minnoş göbüşleri var
Bende ne bel oyuntusu kaldı ne de incelik, dümdüz eşit oldu her yerim, bacaklarım kalınlaştı popom büyüdü
Jokerden almıştım canım. Şimdi ulaştım ürün gönderilirken kalite kontrolüne uygun görülmemiş. Yani kusurlu ürün olduğu için göndermemişlerNerden almıştın canım
joker zaten saçma sapan bi site.. ben orda gezerken bile sinir krizi geçiriyorum.Maviliydi benim sipariş ettiğim. Müşteri hizmetlerini de arıyorum ulaşamıyorum stok kalmadıysa hiç koymamaları lazım çok saçma bu sistem.
Ben de böyleyim çok takılmıyorum ve yiyorum canımın istediği şeyleri abartıya kaçmadan. Kaç kez hamile kalıcaz ki sonuçta ve içimizde büyüyen bir canlı var belki onun canı istiyordurYa bu olayı ben anlamıyorum, ben gayet çikolata da yiyorum, hatta haftada 2-3 yiyorum, suçluluk da duymuyorum, acaba ben fazla mı rahatım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?