2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gebelikte kolesterol ldl hdl trigliseritin yuksek olmasi normal.
Benim de yukselmis. Doktorum normal dedi. Aslinda saglik ocagindnaki hemsirenin de bilmesi lazim.
Biliyormuscasina boyle yaklasmasi ilginc geldi.

Maalesef ben hic cevap vermiyorum kendi kendine konusup konuyu kapatiyor ayvayi da deniyim bir kupa sutte iyi gidiyor bazen icine kakao da atiyorum cikolata yemisim gibi bir his birakiyor

Kolesterol ldl mi oluyor bana hic bakmamislar bile baksalar kesin bende de yuksek cikar, cok kivrandigim zaman nutellaya kasikla daliyorum

Ya bu olayı ben anlamıyorum, ben gayet çikolata da yiyorum, hatta haftada 2-3 yiyorum, suçluluk da duymuyorum, acaba ben fazla mı rahatım?
Ben de senin gibiyim açıkçası canım ne çekerse yiyorum.
Sağlık problemimiz olmadığı sürece istediğimi yiyebilirim diye düşünüyorum.
Kızım doğduktan sonra alerjisi yüzünden çok katı diyet yaptım, bir yıl birçok sevdiğim şeyi yemedim.
Ya bu bebekte de öyle olursa diye şimdiden bol bol yiyorum

Ben 1 kilo almışım 62 den 63 e ama ben hamilelikte alamıyorum kuzu, inşallah bebeğimin kilosu normal doğar, zaten senin kilon benimkinden de azmış
Yaa maşallah bu grupta kimse çok kilo almıyor herkes fit anacım bu ne böyle
Ben dün 60 kilo çıktım 53 kiloyla başlamıştım
Herkesin minnoş göbüşleri var
Bende ne bel oyuntusu kaldı ne de incelik, dümdüz eşit oldu her yerim, bacaklarım kalınlaştı popom büyüdü

Evet gebelikte kolestrol ve ona bağlı değerlerde yükselme oluyor.
İlk gebeliğimde benim de hep yüksek çıkardı, doktor normal der geçerdi, çok şükür bir sorun da yaşamadım
Bu hemşire çok ısrarcı olan hemşire miydi

ben şimdi gönderi sorguladım, bugün teslim edilecekmiş.

sen gri sipariş vermiştin galiba, ben sipariş verirken gri kalmamıştı, pembe seçmiştim o yüzden.
Maviliydi benim sipariş ettiğim. Müşteri hizmetlerini de arıyorum ulaşamıyorum stok kalmadıysa hiç koymamaları lazım çok saçma bu sistem.

Bana saglik ocaginda baktilar gecen. Aile hekimlerine ek puan geliyormus bu istemlerden gecen arkadasim soyledi.

Bizim sağlık ocağı hiç bunları takip etmiyor.
Gidip tahlil vermek istiyorum dersem her şeye bakarlar ama öyle takip falan yok.
Aşıdan başka hiç arayıp sormuyorlar

merak etme ben de aldım hatırı sayılır bi kilo, evde olmanın vermiş olduğu dayanılmaz hafiflik

Kızlar ilgilenen olur mu bilmiyorum, ben lcw den hamile eşofmanı almıştım geldi, çok beğendim.
Normalde evde hep tayt giyiyorum ama zamanla onlar da sıkmaya başlayacak.
Hamilelikte de çok dar giyinmemek gerekiyor ya bu eşofman doğuma kadar kankam olur artık
Almayı düşünen varsa tavsiye ederim
Fiyatı 60 tl idi ben aldığımda

Ya bu olayı ben anlamıyorum, ben gayet çikolata da yiyorum, hatta haftada 2-3 yiyorum, suçluluk da duymuyorum, acaba ben fazla mı rahatım?
Ben de böyleyim çok takılmıyorum ve yiyorum canımın istediği şeyleri abartıya kaçmadan. Kaç kez hamile kalıcaz ki sonuçta ve içimizde büyüyen bir canlı var belki onun canı istiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…