- 13 Nisan 2020
- 2.894
- 5.447
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
- #25.761
Baya ilerlemişsin ben kesin hala sıkı iğne mi meyse onda olurdum herhaldeAltı üstü bir diş kaşıma çıngırağı yapıcamneyse 3. Sıraya geçtim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya ilerlemişsin ben kesin hala sıkı iğne mi meyse onda olurdum herhaldeAltı üstü bir diş kaşıma çıngırağı yapıcamneyse 3. Sıraya geçtim
![]()
öyle demeeeee ben en son 5 hafta geçti öyle görmüştüm detaylıya kadar da gitmicem detaylım da bu ayın 28 indeOcağın 8 inde gideceğim bende daha çoook var![]()
Bende ayni durumdayım yaa izledim ama yok bana göre değil annem de sen beceremezsn boşuna uğraşma diyoElle battanıye öreyim dedim şişsiz ama yok yanı benım sabrım kalmamış onuda izleyemedim içim darlandıgidip alırım dedim bite kendıne eziyet ediyorum ki
ipler çok pahalı birde yorumlarda gördüm YouTube da 200 TL’ye denk gelıuor felan yazmışlar 1 sene önce o parayı verene kadar hazır alırım birde uğraşıcağınla uyguna gelse neyse paradan yırttık derdim
![]()
Kız
öyle demeeeee ben en son 5 hafta geçti öyle görmüştüm detaylıya kadar da gitmicem detaylım da bu ayın 28 indegeçiyor zaman bi şekilde eskisi gibi panik değilim
![]()
Hadi inşallahhhhhh detaylıdan sonra da çok sık gitmem diye düşünüyorum bakalımdarısı bana
Kızlar sonunda doktora gidebildim dogum paketimi aldım ve minnosu mu gördüm cinsiyetini de öğrendim KIZIMIZ GELİYOOOORRR![]()
![]()
![]()
KirazHanim beni de ekle canm.
Bi oğlumuz vardı çok şükür birde KIZIMIZ olacak Rabbim sağlıklıca almayı nasip etsin İnşaAllah hepimize
![]()
Ay ne güzel darısı başımaBen bugün saçlarımı boyattım sonunda, tabi kuaföre gitmedim annem boyadı. Organik fazla kimyasal içermeyen bi boyayla boyayabilirsin demişti doktorum artık bekleyemedim, dışarı çıkmadığım için dipler de baya koyulaştı çok kötü görünüyordu. 5. Ay bakımı oldu tam![]()
Tahin çok sağlıklı bir yağ canım , tabi herşey in fazlası zararTahin pekmeze girdim mi çıkamıyorum ben yao yüzden 2 haftada bir küçük bi kase yapıp koyoyorum masaya, ama 2 günde bitiyo
allahtan sağlıklı şeyler ama sırf yağ işte.
Aaa hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşsun inşallahKirazHanim canm beni de ekler misin 2.bebek KIZIMIZ olacak
Tahin çok yararlı diye biliyorum ben ne güzel. Kötü gıda değil en azındanTahin pekmeze girdim mi çıkamıyorum ben yao yüzden 2 haftada bir küçük bi kase yapıp koyoyorum masaya, ama 2 günde bitiyo
tahin pekmez her gün 1 tatlı kaşığı yiyorum, bence yiyin gönül rahatlığıyla. tahini pekmezden fazla olsun amaTahin pekmeze girdim mi çıkamıyorum ben yao yüzden 2 haftada bir küçük bi kase yapıp koyoyorum masaya, ama 2 günde bitiyo
Bizde Ayla deniz koymak istiyoruz canım inşallah, ben Aybala ya da aysima da olsun dedim ama eşim pek yanaşmadıKızlar ben de isim konusunda henüz net değilim.
Kızımın adı nazlı hilal.
Ona uyumlu olsun istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor.
Ben ayperi veya Nilay olabilir dedim ama eşim ısınamadı.
Eşimle Zeynep ela isminde hemfikir gibiyiz ama ben net değilim henüz
Başka da ısındığımız bir isim yok şimdilik
Yanılmıyorsam tahin kemiklere çok faydalı. Oğluma küçükken alıştırdım abur cubur yerine tahin pekmez verdim hep. Şimdi öğrendi çikolatayı fln tabitahin pekmez her gün 1 tatlı kaşığı yiyorum, bence yiyin gönül rahatlığıyla. tahini pekmezden fazla olsun ama![]()
bizim evin tatlısı tahin pekmez, kahvaltıya başka tatlı bir şey asla koymam.Yanılmıyorsam tahin kemiklere çok faydalı. Oğluma küçükken alıştırdım abur cubur yerine tahin pekmez verdim hep. Şimdi öğrendi çikolatayı fln tabiama kaçırabildiğim kadar kaçırdım
Ben biraz da virüsden korkuyorum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsaydık minnoşlarımızıHadi inşallahhhhhh detaylıdan sonra da çok sık gitmem diye düşünüyorum bakalım![]()
![]()
Beni o kadar mutlu etti ki anlatamamAy ne güzel darısı başımayeni yıla girmeden boyayacağım. Hedefim var
![]()
Aynen virüs baya sıkıntılı hal aldı normal çekinmemiz. İnsallah az kaldı sayılır o günler de gelcekBen biraz da virüsden korkuyorum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsaydık minnoşlarımızı
Evet canım çok yoğun Mersin merkezde. Sen hastaneye mi gidiyordun?Merhaba kızlar, bende yarın minnoşum görmeye gideyim diyordum ama virüsten dolayı biraz daha gitmesem mi diyorum. Yani neredeyse 1 ay olacak bu arada yaptırmam gereken birşey var mı acaba bu haftalarda yoksa gitmeyeyim mi, gideyim mi karar veremedimmersin de yoğun olduğu için yükseliş korkuyorum.
1 tatlı kaşığıyla dursam ahtahin pekmez her gün 1 tatlı kaşığı yiyorum, bence yiyin gönül rahatlığıyla. tahini pekmezden fazla olsun ama![]()