2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Eklentiler

• 20201215_212907.webp
    20201215_212907.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 63
bizim evin tatlısı tahin pekmez, kahvaltıya başka tatlı bir şey asla koymam.
kadınlarda yumurtalıklar için de çok faydalı tahin.

Tahin pekmez çok aşırı severim.
Kızımın susam alerjisi nedeniyle bir yıldır yiyemiyordum, meme olayımız bitince abandım resmen 😄

Devlette muayene olmak için şu haftaya kadar gitmen lazım gibi bir şart var mı canım ya da doğum için ? Evime iki dk uzaklıkta şehir hastanesi açıldı aşırı güzel bir hastane ama şimdiden sonra gidebilir miyim bilmiyorum sen biliyor musun ?

Bence gidebilirsin canım.
Arkadaşım 25.haftadan sonra şehir hastanesine gitmeye başladı hiç sorun olmadı.
Mesela ben de araştırma hastanesine iki hafta önce gittim, sadece eksik tahliller için gitmiştim ama doktor bir şey demedi, rutin muayene şeklinde dört hafta sonra görüşürüz dedi.

Evine yakınsa bence bir git bak, şehir hastaneleri çok güzel sistemli çalışıyor

A aaa bende pırasa yapıcam 😀
Birvarbiryokum sen misin kız 😄
Valla kimseyi tanıyamıyorum, kesin herkes yazdı da ben kaçırdım oraları 🧐
Bu arada kıymalı pırasa çok güzel oldu kızım da yedi daha mutlu oldum

Amin sanki boşuna gideceğim gibi his var içimde randevuda bı kışı ıptal etmiş 11.20 öyle aldım şansa denk geldi 😂
Şans gerçekten :)
Eltim İstanbul’da haftalarca randevu bulamadı.
Hemen karamsar olma dur bakalım belki devamı da güzel gelir 😀

Benimki daha fena. Kızımın ateşi vardı kreşten aldım götürdüm. Kreşte ateşi vardı. 2dk sonra oradaydık eliyle baktı ateşi yok dedi. Ağzını aç dedi çubuk falan kullanma yok. Uzaktan baktı. Ne vereyim ilaç dedi. Bende bi calpol yazın dedim😂😂 aldım geldim
😂😂 hiç bakmasaymış
Bazı aile hekimleri de asla ısmarlama ilaç yazmıyorlar, bazıları da böyle istediğini yazayım gitsin kafasındalar

Ben portakallı yapmıştım ama kıymalı da güzel olur, afiyet olsun ☺️
Teşekkür ederim canım size de afiyet olsun 😇

Kızlar bugün evde temizlik yemek vs yaptım biraz fazla ayakta kaldım ve sırtım belim çok ağrıyor ne yapsam bu ağrı geçer sizce? 😕
Ağrıyan yerlerini zeytinyağıyla veya kantaronla biraz ovabilirsin cnm. Ama muhtemelen iki güne geçer tamamen bitmesi, yani bende öyle oluyo 2. gün dinlenince geçiyor.

Bugun kayinvalideme gittik uzun zaman sonra farkli bir insan gordum cok iyi geldi, bu ara elbise giymeyi dusunuyorum hep gobus cikiyo😁 yemekten sonra bizim gobus boyle oluyor 😁
Cansu sen misin 😂 eşyalardan tanıdım
Sen de mi adını değiştirdin kız başka bir forumda gibi hissettim kendimi 😂
İki gün takip edemedim herkes ismini değiştirmiş
Göbüşe de maşallah 🧿

Kızlar bugün evde temizlik yemek vs yaptım biraz fazla ayakta kaldım ve sırtım belim çok ağrıyor ne yapsam bu ağrı geçer sizce? 😕
Tek çaresi dinlenmek canım 😕
Ayaklarını dikle yat
Ben dün 5 km yürüdüm, bacaklarım hala ağrıyor.
Yemekle temizliği de farklı günler yapmaya çalış canım aynı gün hepsi yorucu oluyor artık

Back
X