- 1 Aralık 2018
- 774
- 577
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
- #25.801
Bak bu da Benim inegin totosu etine dolgun oldu baksana besili masallahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bu da Benim inegin totosu etine dolgun oldu baksana besili masallahhh
Uhhyy küçücük kavunbenim yemekten sonra devasa oluyor göbek sabah uyandığımda bi tık küçülmüş oluyor
![]()
Benim de ilk yarım saati küfretmekle geçti zaten üzülmeValla ne güzel şeyler yapıyorsunuz Kızlar özendim açıkçası ama çözemiyorum o yüzden kendime iyi seyirler diliyorum![]()
Bak bu da Benim inegin totosu etine dolgun oldu baksana besili masallahhh![]()
Ben de doktora gitmiştim göbeğim düzleşti diye doktor da gülmüştüEveet benim de sabah oyleilk zamanlar bir sey mi oldu diye korkuyordum karnim duzlesince
![]()
Benim de 28 inde belki de 29 24 üne bişe kalmamışDetaylı randevum ertelendi 24 aralıkta gidicem daha çok var uf uf
Ayla Deniz çok güzelmiş canımBizde Ayla deniz koymak istiyoruz canım inşallah, ben Aybala ya da aysima da olsun dedim ama eşim pek yanaşmadıonunda içine sinmese olmaz
Zeynep ela da çok hoş
![]()
bizim evin tatlısı tahin pekmez, kahvaltıya başka tatlı bir şey asla koymam.
kadınlarda yumurtalıklar için de çok faydalı tahin.
Yüzü etlendikçe belli olur herhaldeValla benim doktor 23. Hafta diyo canım 28 inde gidicem o yüzden Aman çok şükür ya kız acaba kime benzediği ne zaman belli olur ki![]()
Ben de öyleeeeDetaylı randevum ertelendi 24 aralıkta gidicem daha çok var uf uf
Devlette muayene olmak için şu haftaya kadar gitmen lazım gibi bir şart var mı canım ya da doğum için ? Evime iki dk uzaklıkta şehir hastanesi açıldı aşırı güzel bir hastane ama şimdiden sonra gidebilir miyim bilmiyorum sen biliyor musun ?
Birvarbiryokum sen misin kızA aaa bende pırasa yapıcam![]()
Şans gerçekten :)Amin sanki boşuna gideceğim gibi his var içimde randevuda bı kışı ıptal etmiş 11.20 öyle aldım şansa denk geldi![]()
Benimki daha fena. Kızımın ateşi vardı kreşten aldım götürdüm. Kreşte ateşi vardı. 2dk sonra oradaydık eliyle baktı ateşi yok dedi. Ağzını aç dedi çubuk falan kullanma yok. Uzaktan baktı. Ne vereyim ilaç dedi. Bende bi calpol yazın dedimaldım geldim
Teşekkür ederim canım size de afiyet olsunBen portakallı yapmıştım ama kıymalı da güzel olur, afiyet olsun![]()
Bana dr bugun 21.haftayi doldurunca gel dedi .sizin kac hafta oluyor?Ben de öyleeee
Ağrıyan yerlerini zeytinyağıyla veya kantaronla biraz ovabilirsin cnm. Ama muhtemelen iki güne geçer tamamen bitmesi, yani bende öyle oluyo 2. gün dinlenince geçiyor.Kızlar bugün evde temizlik yemek vs yaptım biraz fazla ayakta kaldım ve sırtım belim çok ağrıyor ne yapsam bu ağrı geçer sizce?![]()
Cansu sen misinBugun kayinvalideme gittik uzun zaman sonra farkli bir insan gordum cok iyi geldi, bu ara elbise giymeyi dusunuyorum hep gobus cikiyoyemekten sonra bizim gobus boyle oluyor
![]()
Tek çaresi dinlenmek canımKızlar bugün evde temizlik yemek vs yaptım biraz fazla ayakta kaldım ve sırtım belim çok ağrıyor ne yapsam bu ağrı geçer sizce?![]()
İlk gebeliğimde yaşadım. Bunda henüz bakılmadıKızlar gebelıkte şeker sorunu yasayan varmı aranızda