- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
anladim. o zaman bizden cok daha iyi beslenmen gerekiyor:))
evet 2 yas bebegini birakmak biraz zor olacak. son ayinda dogumda kime birakacaksan bi kac gun onla uyumasini saglarsan belki bi nebze kolaylasir. emzirme bitince zaten deliksiz uykuya geciyorlar 1 aylik bi adapte surecinden sonra.
insallahh hamileligin de dogumun da cook kolay gecer
Hiç kormayin düşük olacağı zaman parça parça kan geliyor Allah korusun sağlıklı doğumlar olsun inşallahCanım kanaman devam ediyor mu benim bugün de su gibi kan gitti WC ye yine koştum doktora dedim kesin gitti ama kalp atışı devam ediyordu gelişimi de iyidi ama kan var doktor yatacaksın sürekli dedi düşük riski yüksekmiş böyle durumlarda inşallah atlatırız
Süper senin adına çok sevindimCok iyi ben özellikte tüp bebeğe başlıcam diye diyet yapmıstım şükür 53 e düşmüşüm ne kadar az başlarsam o kadar iyi diye düşündüm☺ Tüp bebeğe de gerek kalmadı
Sen doktora gittin mi canım, ben henüz gitmedim o yüzden emzirme konusunda da kendimce ilerliyorum kızımda bir sıkıntı olmadı çok şükürAhahaha aynen yaa sürekli takipteyim kaka rengini tamamdır canım çok sağol ❤
Kaç çıktı değerinBende 7.haftam da gitmek zorunda kaldım tiroit değerim çok yüksek cıkınca. Bende beklicektim bi hafta daha normalde :)
Şimdi ben sana git ya da gitme diyemem canım ama ben ilk gebeliğimde de bekledim gitmedim.Canm bende gitmedm bende sekiz haftalık olmayı bekliyorum inşallah hata etmiyoruzdur
Eğer özele gidiyorsan biraz daha bekle istersen canım boşuna tekrar tekrar para verme, tabi eğer bir sıkıntın yoksa bekle.Ben de 9umu beklesem dedimde belki kese uyumlu değil-dir o zaman haftaya gideyim mi
Endişelenme canım, ilk üç ay bebişler annenin depolarını kullanır, şu an yediklerin kendine :)Bende 60 ile kaldım canım 57 yim şuan da ne yapalım artık 3 aydan sonra alırız bizde insan endişeleniyor vitamin olarak besleyemeyecek diye
Çok geçmiş olsun Canım allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsinCanım kanaman devam ediyor mu benim bugün de su gibi kan gitti WC ye yine koştum doktora dedim kesin gitti ama kalp atışı devam ediyordu gelişimi de iyidi ama kan var doktor yatacaksın sürekli dedi düşük riski yüksekmiş böyle durumlarda inşallah atlatırız
Ahh ayakta kalınca aynı ağrı bende de oluyorBende sıkıntı yok ama ayakta kalınca kaşıklarım agriyor uzanincada belim agriyor halsizim bugün yatayım biraz
Ay maşallah bu ne enerjiBenim de bugün yemeğe misafirim var.evi didik didik topla ,akşamüstü çayı böreği şimdi yemek faslında sıra ama kasıklarım felaket.sanki içi taş dolu ince bir poşet ve aşağı ağırlık yapıyor.Gece dinlenince geçer.bir an önce akşam olsunnn
İnşallah her şey yoluna girer sağlıkla kucağına alırsın CanımIyi akşamlar herkese ben de bugün güzel haber alma umuduyla doktora gittim ama pek öyle olmadı malesef. Cumartesi günü 6+6 iken kontrole gittik vajinal ultrasonda kalp atışları başlamış ama daha yeni demişti doktorumuz. 5+6 olarak gözüküyor dedi. Bugün tekrar gittik ama hala aynı gözüküyor kalp atışı çok cılız gelişim yok sanki herşeye hazırlıklı ol durabilir düşük olabilir dedi malesef
İyi akşamlar Kızlar
Acaba saç dökülmesi yaşayan var mı? Gün içinde saçlarım dökülüyor hele duşta veya saçımı tararken baya baya çok dökülüyor acaba vitamin eksikliği falan olabilir mi yoksa normal bir durum mu
Bende aynı soruyu sorucaktım dün bi avuç saç döküldü nerdeyse banyosa tarasam fena kel kalıcam galiba vitaminlerimde iyi ama gebelik etkiliyo sanırım
1 gün arayla 18 ve 10 cıktı. Daha sonra ilaca basladık 50mglık canım. Her ay kontrole gidicem endokrin doktoruna bende.Kaç çıktı değerin
İlk gebeliğimde benim de yüksek çıkmıştı ilaç kullandım, hatta gebelik ilerledikçe daha da yükseldi ve tedavi tekrar düzenlendi günde iki kez 25 mg içiyordum.
Sabah yine kan verdim bakalım bu kez tsh bakılacak kaç çıkacak merak ediyorum
Baya yüksek çıkmış canım ilacını düzenli kullanırsan bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle.1 gün arayla 18 ve 10 cıktı. Daha sonra ilaca basladık 50mglık canım. Her ay kontrole gidicem endokrin doktoruna bende.
Canım ağrı sızı yok Allaha şükür bulantıda yok inşallah sağlıklıdır bende o yüzden endişeleniyorum bulantı yok diyeSüper senin adına çok sevindim
Sağlıkla tamamla inşallah canım
Sen doktora gittin mi canım, ben henüz gitmedim o yüzden emzirme konusunda da kendimce ilerliyorum kızımda bir sıkıntı olmadı çok şükür
Kaç çıktı değerin
İlk gebeliğimde benim de yüksek çıkmıştı ilaç kullandım, hatta gebelik ilerledikçe daha da yükseldi ve tedavi tekrar düzenlendi günde iki kez 25 mg içiyordum.
Sabah yine kan verdim bakalım bu kez tsh bakılacak kaç çıkacak merak ediyorum
Şimdi ben sana git ya da gitme diyemem canım ama ben ilk gebeliğimde de bekledim gitmedim.
Kanamam yoktu, belirgin ağrı sancı da yoktu o yüzden beklemiştim, şimdi de bekliyorum beta baktırıyorum haftada bir kez.
Bunda iki gün hafif lekelenme oldu ama sanırım yerleşme kanamasıydı devam etmedi.
Ama senin kanaman ağrın veya hissettiğin anormal bir şey varsa git ihmal etme
Bulantı herkeste olacak diye bir kural yok ki canım ona hiç takılma.Canım ağrı sızı yok Allaha şükür bulantıda yok inşallah sağlıklıdır bende o yüzden endişeleniyorum bulantı yok diye
İlaçsız bile düşüş oldugu icin rahatım ilac kullanıyorum düşmüştür artık :) doktorlar aşırı korkutuyo. Eltiminde tsh yüksek cıkmıs hamileliğinde şimdi bi oğlu var maşallahı var. Takmıyorum yani ben kafaya. İlacımı kullanıyorum. Rabbime emanet bebeklerimiz ❤ bilmiyorum öncesinde varmıydı belkide vardı ben bilmiyordum.Baya yüksek çıkmış canım ilacını düzenli kullanırsan bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle.
Senin gebelikten önce de var mıydı tsh yüksekliği
Bende hep var, annemden geliyor kız kardeşimde de var, benim normalde ilacımı sürekli kullanmam gerek ama bir süre kullanıp bırakıyorum, şikayetler artınca tekrar başlıyorum öyle ortaya karışık gidiyorumama gebelikte ihmal etmemek gerek, zeka gelişimi için çok riskli tsh yüksekliği.
Ben ilk gebeliğimde ilacım bitince yazdıramadjm şehir dışında olduğum için 10 gün ilaçsız geçti ve hemen çok fazla yükselmişti, kontrole gidince doktor bana aşırı kızmıştı
Ay ben o yorgunluğu da bilirimEğer özele gidiyorsan biraz daha bekle istersen canım boşuna tekrar tekrar para verme, tabi eğer bir sıkıntın yoksa bekle.
Biz ilçedeyiz, buradaki devlet hastanesine kadın Doğumcu haftada bir gün geliyor, ben ildeki özel doktora gidicem o yüzden bekliyorum, tekrar tekrar oraya gidemeyiz eşim öyle sürekli izin alması sıkıntı olur, bir sıkıntım da olmadığı için bekliyorum ben. Bugün tekrar kan verdim beta için, güzel artmışsa içim daha rahat edecek.
Endişelenme canım, ilk üç ay bebişler annenin depolarını kullanır, şu an yediklerin kendine :)
Ben de ilk gebeliğimde bulantıdan önce kilo vermiştim sonra arayı hızla kapattım fıçı gibi gittim Doğuma
Çok geçmiş olsun Canım allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin
Yanında sana bakabilecek kimse var mı, mümkün olduğunca yat dinlen
Ahh ayakta kalınca aynı ağrı bende de oluyor
Patlayacak gibi ağrıyor kasıklarım
Ay maşallah bu ne enerji
Ben dün sadece temizlik yapılırken boş evde bekledim ve kızımla ilgilendim ama akşam eve geldiğimizde sanki temizliği ben yapmışım gibi yorgundum
Öyle tabi Canım Allah’a emanet hepsi, en güzel koruyan oİlaçsız bile düşüş oldugu icin rahatım ilac kullanıyorum düşmüştür artık :) doktorlar aşırı korkutuyo. Eltiminde tsh yüksek cıkmıs hamileliğinde şimdi bi oğlu var maşallahı var. Takmıyorum yani ben kafaya. İlacımı kullanıyorum. Rabbime emanet bebeklerimiz ❤ bilmiyorum öncesinde varmıydı belkide vardı ben bilmiyordum.
Biliyorum canım inşallah sağlıklı olsunda bulantı olmasınBulantı herkeste olacak diye bir kural yok ki canım ona hiç takılma.
Hem daha yeni belki de ilerledikçe bulantılar olacak, boşver hiç olmasın bulantı çekilecek gibi değil fena bir şey
Hahaha yaaAy ben o yorgunluğu da bilirimbenim kız insan çok sever habire temizlik yapan bayanın peşinde su dolu kovaların çevrsinde dolanırdı.derdim çıcuğa bakacak biri olsaydı da temizliği ben yapsaydım
Yok canim ben develte gidiyorum bence güzel artmıştır değerin bi sıkıntın yok çok şükürEğer özele gidiyorsan biraz daha bekle istersen canım boşuna tekrar tekrar para verme, tabi eğer bir sıkıntın yoksa bekle.
Biz ilçedeyiz, buradaki devlet hastanesine kadın Doğumcu haftada bir gün geliyor, ben ildeki özel doktora gidicem o yüzden bekliyorum, tekrar tekrar oraya gidemeyiz eşim öyle sürekli izin alması sıkıntı olur, bir sıkıntım da olmadığı için bekliyorum ben. Bugün tekrar kan verdim beta için, güzel artmışsa içim daha rahat edecek.
Günaydın canım maşallah enerjiksin inşallah betan artmıştır canım bebişler sağlıklıdır inşallahGünaydın diyemeden mesajlara daldım
Günaydın kızlar
Herkes iyidir inşallah
Ben bugün 4+5 oldum, sabah tekrar kan verdim bakalım beta artmış mı
Herkese sağlıklı huzurlu bir gün olmasını diliyorum ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?