2021 Nisan Anneleri

Plesenta oluşmasına daha var ilk önce yolk kesesi oluşur ben sadece kese gördüm
Anladım canım birkaç arkadaş bu yeri plasenta olarak gösterdi bana pek mantıklı gelmedi. Embriyoya çok uzak ve dediğiniz gibi yeni oluşuyor burada olması bana mantıklı gelmedi. Sanırım etrafı beyaz olunca böyle söylediler

Eklentiler

• IMG_20200830_185333.webp
    34 KB · Görüntüleme: 19
topiğin çoğu erkek olcak bence ve azzenin kesin erkek onun harici sezsiz sedalınında ikisi kız gibi :)
Bende ikisi kız hissediyorum ama bi ihtimal bi kız bi erkek olabilirmi ki diyorum.burda bi arkadas da bi teoriye göre bi kız bi erkek demişti ama bilemiyoruz bakalım kısmet hayırlı saglıklı olsunlarda en büyük duamız

Görüntü kaynaklı olabilir canım sadece kese var suan benim kesenin içindede beyaz bişey vardı 2 doktorada sordum yolk kesesimi diye gözükmüyo demişlerdi

Benim ilk bebegim olcak Allah nasip ederse kız da erkek de olsa aynı duyguları yasıcam ikinci ücüncü olsa da farketmez yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun ama insan bi kızı varsa bide oglu olsun ister tabi❤ rabbim hangisi hayırlısıysa hakkımız da onu nasip etsin. Bana çin takvimini yengem yaptı kız gözüküyomuş ama kendinde de kız gözüküyomuş onun ki erkek pek güvenilir değil öyle şeyler :)

ben 7 şubat doğumkluyum çin takvimi 12 şubatta başlıyor şubat oncesileri 2 sonraları 1 yaş ekleyip hesaplasın çin takvimini

Valla ben bu minnoş için cok uğraştım kız erkek Farketmiyo gercekten ama gönlümüz kızdan yana eşim istediği için☺
Aynen canım bizde öyle kız isteği bi farklı ama Rabbim vermedi vermedi iki birden verdi birde daha cinsiyet arama derdine düşüyoz insan oğlu doyumsuz işte sonra da kızıyoz kendimize

Aynen canım sağlıklı olsun inşallah ama 3prensesim var gönül değişiklik istiyor elbet. Ama önmrli olan sağlıklı hayırlı bir evlat olması. Allah acılarını göstermesin hiçbirimizin kuzusınun

Aynen canım bizde öyle kız isteği bi farklı ama Rabbim vermedi vermedi iki birden verdi birde daha cinsiyet arama derdine düşüyoz insan oğlu doyumsuz işte sonra da kızıyoz kendimize
Valla sorma nası doyumsuzuz hemde hayatta böyle geciyo napalım fıtratımız böyle

İnşallah bi prens geliyodur canım normal tabi bu istekler ❤

Merhaba kızlar bayağı bir okudum yazışmaları. Ben tüp bebek hamileliği yaşıyorum hamdolsun ki tuttu fakat yanlış hesaplamıyor isem 6 hafta hamileliğim var hcg 1435 çıktı sizce normal mi aranızda bu şekilde olan var mı?Lütfen bu durumu yaşayan var ise bana yaza bilir mi?
Bu arada bu cuma günü kese görmeye gideceğiz inşallah.

Merhaba ALLAH tamamına erdirsin galiba 4 5 haftaya kadar yaptırdı burdakiler önemli olan değerin 2 ye katlamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…