Plesenta oluşmasına daha var ilk önce yolk kesesi oluşur ben sadece kese gördümKızlar bu görüntüde plasenta neresi anlayan var mı. Yardımcı olursanız sevinirim
Benim doktorum verdi canım ben artık bulantı kusmadan hic bişey yiyemiyor halsizlikten çökmüştüm. Prilam Dr diye bi hap verdiDr u bulantı için ilaç yazan oldu mu ?
Anladım canım birkaç arkadaş bu yeri plasenta olarak gösterdi bana pek mantıklı gelmedi. Embriyoya çok uzak ve dediğiniz gibi yeni oluşuyor burada olması bana mantıklı gelmedi. Sanırım etrafı beyaz olunca böyle söyledilerPlesenta oluşmasına daha var ilk önce yolk kesesi oluşur ben sadece kese gördüm
Bende ikisi kız hissediyorum ama bi ihtimal bi kız bi erkek olabilirmi ki diyorum.burda bi arkadas da bi teoriye göre bi kız bi erkek demişti ama bilemiyoruz bakalım kısmet hayırlı saglıklı olsunlarda en büyük duamıztopiğin çoğu erkek olcak bence ve azzenin kesin erkek onun harici sezsiz sedalınında ikisi kız gibi :)
Benim çin takviminde kız görünüyor ama ikisi de mi bilemiyorumÇin takvimi hep erkek ☺ Sadece 2 ayı kız
Görüntü kaynaklı olabilir canım sadece kese var suan benim kesenin içindede beyaz bişey vardı 2 doktorada sordum yolk kesesimi diye gözükmüyo demişlerdiAnladım canım birkaç arkadaş bu yeri plasenta olarak gösterdi bana pek mantıklı gelmedi. Embriyoya çok uzak ve dediğiniz gibi yeni oluşuyor burada olması bana mantıklı gelmedi. Sanırım etrafı beyaz olunca böyle söylediler
Valla ben bu minnoş için cok uğraştım kız erkek Farketmiyo gercekten ama gönlümüz kızdan yana eşim istediği içinBenim çin takviminde kız görünüyor ama ikisi de mi bilemiyorum
Valla ben takvimi yaptım erkek coktı ama doğru yaptıysamUmutlanayimmi
Aynen canım bizde öyle kız isteği bi farklı ama Rabbim vermedi vermedi iki birden verdi birde daha cinsiyet arama derdine düşüyoz insan oğlu doyumsuz işte sonra da kızıyoz kendimizeValla ben bu minnoş için cok uğraştım kız erkek Farketmiyo gercekten ama gönlümüz kızdan yana eşim istediği için☺
Aynen canım sağlıklı olsun inşallah ama 3prensesim var gönül değişiklik istiyor elbet. Ama önmrli olan sağlıklı hayırlı bir evlat olması. Allah acılarını göstermesin hiçbirimizin kuzusınunBenim ilk bebegim olcak Allah nasip ederse kız da erkek de olsa aynı duyguları yasıcamikinci ücüncü olsa da farketmez yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun ama insan bi kızı varsa bide oglu olsun ister tabi❤ rabbim hangisi hayırlısıysa hakkımız da onu nasip etsin. Bana çin takvimini yengem yaptı kız gözüküyomuş ama kendinde de kız gözüküyomuş onun ki erkek pek güvenilir değil öyle şeyler :)
Valla sorma nası doyumsuzuz hemde hayatta böyle geciyo napalım fıtratımız böyleAynen canım bizde öyle kız isteği bi farklı ama Rabbim vermedi vermedi iki birden verdi birde daha cinsiyet arama derdine düşüyoz insan oğlu doyumsuz işte sonra da kızıyoz kendimize
İnşallah bi prens geliyodur canımAynen canım sağlıklı olsun inşallah ama 3prensesim var gönül değişiklik istiyor elbet. Ama önmrli olan sağlıklı hayırlı bir evlat olması. Allah acılarını göstermesin hiçbirimizin kuzusınun
Merhaba kızlar bayağı bir okudum yazışmaları. Ben tüp bebek hamileliği yaşıyorum hamdolsun ki tuttu fakat yanlış hesaplamıyor isem 6 hafta hamileliğim var hcg 1435 çıktı sizce normal mi aranızda bu şekilde olan var mı?Lütfen bu durumu yaşayan var ise bana yaza bilir mi?
Bu arada bu cuma günü kese görmeye gideceğiz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?