2021 Nisan Anneleri

Acaba etkisi var mı ya yüksek miktar bulantı yaparmış ama bilemedim

Aynı sorun bende de var doktor herkesin vücudu değişik şekilde tepki veriyor dedi normal bunun için bol su iç dedi

Benim çok fazla mide şişkinliğim oluyor gün içinde o yüzden midem bulanıyor sürekli kusmuyorum ama öğürürken afedersiniz ağzımdan hep gaz çıkıyor, hayır bişey yediğimde yok bulantıdan niye böyle gaz oluyor anlayamadım bir türlü, zaten göbekliyim midemde şişince 3-4 aylık hamile gibiyim resmen :))

Folik asit bende ilk gebeligimdede şimdi de bulantı yaptı..Yan etkisiymis galiba ..Ilkinde 12 haftada Dr biraktirmisti..Şimdi elevit kullanıyorum ve onu icince midem daha rahat oluyor..

siskinlik bende de cok var. ilk aylar normal :) sonra da bebek siskinligi baslar

Bence yediklerini az ve sika indir Allahım kusardım yine yerdim yine kusardım şimdi galiba biraz daha bilinçli hareket ettiğim için bisi olmuyor

Ben gündüz folik asit içince deliriyorum gece yatarken içince de uykum kaçıyor bence artik icmeyeyim

Günaydın canım
Ben folikasiti akşam 7 gibi içiyorum ama mide bulantısı ve aşırı halsizlik var. Ben de acaba sabahları içsem halsizliğim azalır mi diye düşünüyordum Hangi folikasiti kullanıyorsun canım?

Kamuda çalısan herkes için 1 eylülde başlıcakmış son dakika haberlerinde var

Sağlık ve güvenlik kurumlarını kapsamıyor ama Bende cok sevinmistim diger illere emsal olur diye simdi emsal olacağı şey sağlıkçılar ve güvenlik mensupları haric gebeliklerde izin oldu. En azından riskli gebelikleri göz önüne alsaydılar ayıp yaptıkları. Insallah diğer illerde tüm kamu ve kuruluşlarında olur

Yaaa detaylarını okumadım demek üzüldüm şimdi en azından bende öyle dedim başkadıysa devamı gelir diye düşündüm kötü olmuş gercekten

Valla yaradı canım cok şükür hafif hafif oluyo arada ama bastırcak birşeylerle geciştiriyorum. Gece yatmadan aç karnına iki tane alıyorum gün içinde içmiyorum baska eger cok kötü olunursa gün içinde bir bir iki daha alma hakkı varmış. Kızında olunca daha zordur tabi benim ilk suan kendime zor bakıyorum valla Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…