Acaba etkisi var mı ya yüksek miktar bulantı yaparmış ama bilemedimcumartesiden beridir girmemiştim foruma, masaallah dokturmussunuz yine ☺ Allah yardımcımız olsun kızlar. Zor bir gebelik geçiriyorum. Başımı kaldıramıyorum.
Geçen bir gün folik asit içmeyi unuttum ve o gün mide bulantım ve halsizligim neredeyse hiç yoktu. Folik asitin yan etkilerini yaşıyor olabilir miyim? Yarın akşam içip deneyeceğim gün boyu nasıl oluyorum diye
Aynı sorun bende de var doktor herkesin vücudu değişik şekilde tepki veriyor dedi normal bunun için bol su iç dediKızlar yaa benim gibi kabız olan ve bir çare bulan var mı karnım 4 aylık gibi geziyorum. Çok rahatsızım. Kendimi zorluyorum lavaboda o da hiç iyi değil korkuyorum bu defa hemoroid olurum diye. Bir çare bulan var mı. Doktora sormayı unuttum. Düşük riski var deyince aklımdaki hersey uçtu gitti
Canım sence benimki nin cinsiyeti netopiğin çoğu erkek olcak bence ve azzenin kesin erkek onun harici sezsiz sedalınında ikisi kız gibi :)
Bilmiyorum ki şuan bisi dusunmedim ilker herşey olabilirCanım sence benimki nin cinsiyeti ne
Çok tatlısınCanim iğde istedigeceye ama agactan
Evet canım olabilirAminnnnnn inşallah .Şu an yeni bir şey öğrendim ben aile hekimimde yaptırdım kan tahlilini bundan öncekiler hep aynı yerde Bahçeci tüp bebek merkezinde yapıldı devlet hastanesi ile özel hastane arasında fark oluyormuş sanırım.
cumartesiden beridir girmemiştim foruma, masaallah dokturmussunuz yine ☺ Allah yardımcımız olsun kızlar. Zor bir gebelik geçiriyorum. Başımı kaldıramıyorum.
Geçen bir gün folik asit içmeyi unuttum ve o gün mide bulantım ve halsizligim neredeyse hiç yoktu. Folik asitin yan etkilerini yaşıyor olabilir miyim? Yarın akşam içip deneyeceğim gün boyu nasıl oluyorum diye
siskinlik bende de cok var. ilk aylar normal :) sonra da bebek siskinligi baslarBenim çok fazla mide şişkinliğim oluyor gün içinde o yüzden midem bulanıyor sürekli kusmuyorum ama öğürürken afedersiniz ağzımdan hep gaz çıkıyor, hayır bişey yediğimde yok bulantıdan niye böyle gaz oluyor anlayamadım bir türlü, zaten göbekliyim midemde şişince 3-4 aylık hamile gibiyim resmen :))
Bence yediklerini az ve sika indir Allahım kusardım yine yerdim yine kusardım şimdi galiba biraz daha bilinçli hareket ettiğim için bisi olmuyorBenim çok fazla mide şişkinliğim oluyor gün içinde o yüzden midem bulanıyor sürekli kusmuyorum ama öğürürken afedersiniz ağzımdan hep gaz çıkıyor, hayır bişey yediğimde yok bulantıdan niye böyle gaz oluyor anlayamadım bir türlü, zaten göbekliyim midemde şişince 3-4 aylık hamile gibiyim resmen :))
Günaydın canımcumartesiden beridir girmemiştim foruma, masaallah dokturmussunuz yine ☺ Allah yardımcımız olsun kızlar. Zor bir gebelik geçiriyorum. Başımı kaldıramıyorum.
Kamuda çalısan herkes için 1 eylülde başlıcakmış son dakika haberlerinde var
İlk kızımda hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım bilemiyorum kisiskinlik bende de cok var. ilk aylar normal :) sonra da bebek siskinligi baslar
Yaaa detaylarını okumadım demek üzüldüm şimdi en azından bende öyle dedim başkadıysa devamı gelir diye düşündüm kötü olmuş gercektenSağlık ve güvenlik kurumlarını kapsamıyor amaBende cok sevinmistim diger illere emsal olur diye simdi emsal olacağı şey sağlıkçılar ve güvenlik mensupları haric gebeliklerde izin oldu. En azından riskli gebelikleri göz önüne alsaydılar ayıp yaptıkları. Insallah diğer illerde tüm kamu ve kuruluşlarında olur
Valla yaradı canım cok şükür hafif hafif oluyo arada ama bastırcak birşeylerle geciştiriyorum. Gece yatmadan aç karnına iki tane alıyorum gün içinde içmiyorum baska eger cok kötü olunursa gün içinde bir bir iki daha alma hakkı varmış. Kızında olunca daha zordur tabi benim ilk suan kendime zor bakıyorum valla Allah kolaylık versinİşe yaradı mı peki bu yoğunluğuna rağmen. Ben de kızımda çok yoğun yaşadım ama evde başka çocuk yoktu tabi o zaman şuan daha az fakat iş yapamıyorum aşırı halsizlik var bulantı var kızıma da bakmam gerek bana da prilam yazdı kullansam mı bilemedim. Nasıl alıyorsun ?
O kadar su içiyorum bana mısın demiyor hava cok sıcak ondan heraldeAynı sorun bende de var doktor herkesin vücudu değişik şekilde tepki veriyor dedi normal bunun için bol su iç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?