- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Amin insallahDun gece bende uyumusum gece 2 de bi kalktim nasil ictigimi sapittimsu isler gecsin de huzurla hamilelegimizi yasayalim insallah.
Bende sevindim ama uzun sürebilir diğer iller sanırım heryerde vakalar patladı neden bitek ankara anlamadımAmin diğer illerde aynısını uygular içinde Antalyada olur inşallah sevindirdin canım beni
Hayır canım 24 değil 1 eylülden itibaren kaçıncı haftada olursan ol izinlisinAma 24.hafta sonrası değil mi canım o ?
Kızıma hamileyken annem yapmıştı bıçak makasıMerhaba kızlar, acaba bu cinsiyet olayları hurafe mi bilmiyorum ama bende de annem makas bıcak testini yaptı kız çıktı yüzükte de kız çıktı diyorum aksi çıkarsa artık inanmaktan vazgeçersin umarım:) yani ilk hamileliğimde doğru çıkmıştı gelinimizin de doğru çıktı bu makas bıçak testi yapan varmı şuan veya ilk hamilelikte
Canım nette bulamadım o yazıyı öğretmenim gerçi ben bi de ama bize de geçerli mi kiHayır canım 24 değil 1 eylülden itibaren kaçıncı haftada olursan ol izinlisin
Evet tesadüf te olabilir çevremde doğru çılan çok ama tabi her iki ihtimal de %50Kızıma hamileyken annem yapmıştı bıçak makasımakasa oturmuştum ben doğru çıktı şimdide yaptılar bıçağa oturdum bakalim ne çıkacak bence tesadüf
Kamuda çalısan herkes için 1 eylülde başlıcakmış son dakika haberlerinde varCanım nette bulamadım o yazıyı öğretmenim gerçi ben bi de ama bize de geçerli mi ki
Tmm cnm attım o taze inciri hemn haftaya kurur zaten tesekkür ederimEvet canım kurusu olmalıymışsagliklihayat
canım öksürünce veya hapşırma olunca bana da kramp giriyo sanki kasığıma ama normal diye düşünüyorum rahmimiz sürekli büyümeye çalışıyor hareket halinde. İnşallah leke geçer bende birsey yok su an şükür. Doktoruna sor istersen yine de tedirgin olacağına canımBen dizlerimi kendime cekiyorum o zaman bir sey olmuyo. Aksam biraz guclu hapsurdum biraz lekelenmem oldu, alakasi var mi bilmiyorum. Dun gece uyandigimda karnimda biraz agri basladi. Bu sabah kahverengi akintim geliyor, peceteye silince sadece geliyo, akan bir sey degil simdilik. Tedirgin oldum yine kacgundur bir sey yoktu bugun de boyle agriyla olunca. Midem agriyor gibi karnimdan cok. 4. Ve 5. Haftalarda da gaz agrisi gibi oluyordu ama suan korkuyorum acikcasi biraz.
geçen yazmışlardı burda ama detaylarını bende bilmiyorumYüzük nasıl oluyo
Yüzükte bana da kız cıktı inşallah doğruduryüzüğü bende denemek istiyorumm :) merak işte bide acaba doğru cıkcak mı diye düşünüyo insan
canım çok çok geçmiş olsun hafif atlatırsın hemen inşallah birsey olmaz sana da evlatlarına da. Bir de hamileler olmuyor diyorlar bu ne kadar doğru acabaTeşekkür ederim canım bunlara dikkat edicem
Şu an bulunduğumuz ilçe küçük sadece devlet hastanesi var, açıkçası ben de test yapacaklarına pek ihtimal vermiyorum.
Evden de çıkmıyorum çok dikkat ediyorum ama geldiyse eşimden gelmiştir ama o iyi görünüyor çok şükür.
Sabahtan beri sürekli bal-limon-karabiberli ılık su içiyorum, an önce nane limon içtim.
Umarım sadece yorgunluktan patlak vermiştir.
Bugün bana yardım etmesi için dayım yengemi ve çocukları getirdi, kimsenin hakkına girmek istemem.
Maske taktım zaten, kızım da var allah korusun
Bende bir kere giriyorum cnm yaa normaldir hava sıcak terliyozKızlar nen günde 3 kere felan tuvalete gidiyorum gece 1 kere hiç normal değil normalde çok sık gider diyor yazilar
Çin takvimi hep erkektopiğin çoğu erkek olcak bence ve azzenin kesin erkek onun harici sezsiz sedalınında ikisi kız gibi :)
Doktorum karsilasabilecegim her seyi anlatti. Agri, sizi da olabilir. Ekstra kanaman olmadigi surece istirahat ve verdigimiz ilaclara devam edecegiz dedi. Kimsenin yasadigi birbirine benzemez ama insan kendi gibi olan diger insanlarda neler oluyor merak ediyorTmm cnm attım o taze inciri hemn haftaya kurur zaten tesekkür ederim
canım öksürünce veya hapşırma olunca bana da kramp giriyo sanki kasığıma ama normal diye düşünüyorum rahmimiz sürekli büyümeye çalışıyor hareket halinde. İnşallah leke geçer bende birsey yok su an şükür. Doktoruna sor istersen yine de tedirgin olacağına canım
Canım merhaba çok geçmiş olsun ailene malesef benimde tüm ailemde pozitif çıktı covid. Annem babam ve yeğenim kronik hasta. Çok korkuyorum birşey olucak diye ortalama 5 gündür hastalar evde karantinadalar babamın sürekli ateşi var ve halsiz birde kusuyor anneminde ateşi yok onda öksürğk halsizlik ve kusma var. Sizin süreç nasıl ilerliyor çok merak ediyorum çok endişeliyim. Onlar başka şehirdeler süreç nasıl ilerliyor bilgilendirirsen çok sevinirğmAllah razı olsun canım
Gerçekten annen belirti vermeseydi hiç anlaşılmayacaktı ve belki de başkalarına da bulaşacaktınerden çıktı geldi şu hastalık ya her şeyi mahvetti çok üzülüyorum eski hayatımızı özlüyorum
Annene devlet hastanesi mi test yaptı peki
Parol da içmek istemiyorum Canım dayanabildiğim kadar dayanıcam bakalım, ilk haftalar organ gelişimi oluyor çok riskli allah korusun
Bana kayımvalidem yaptı erkek çıktı bu makas bıçak testindeMerhaba kızlar, acaba bu cinsiyet olayları hurafe mi bilmiyorum ama bende de annem makas bıcak testini yaptı kız çıktı yüzükte de kız çıktı diyorum aksi çıkarsa artık inanmaktan vazgeçersin umarım:) yani ilk hamileliğimde doğru çıkmıştı gelinimizin de doğru çıktı bu makas bıçak testi yapan varmı şuan veya ilk hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?