2021 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar, acaba bu cinsiyet olayları hurafe mi bilmiyorum ama bende de annem makas bıcak testini yaptı kız çıktı yüzükte de kız çıktı diyorum aksi çıkarsa artık inanmaktan vazgeçersin umarım:) yani ilk hamileliğimde doğru çıkmıştı gelinimizin de doğru çıktı bu makas bıçak testi yapan varmı şuan veya ilk hamilelikte

Kızıma hamileyken annem yapmıştı bıçak makası makasa oturmuştum ben doğru çıktı şimdide yaptılar bıçağa oturdum bakalim ne çıkacak bence tesadüf

Kızıma hamileyken annem yapmıştı bıçak makası makasa oturmuştum ben doğru çıktı şimdide yaptılar bıçağa oturdum bakalim ne çıkacak bence tesadüf
Evet tesadüf te olabilir çevremde doğru çılan çok ama tabi her iki ihtimal de %50

Eklentiler

• 0FA0AAA8-DFDD-4D6A-88BF-0961A463BCA5.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 29
  • 07422529-A3F3-4EDB-BFF7-58E74DB83130.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 49
Evet canım kurusu olmalıymış sagliklihayat
Tmm cnm attım o taze inciri hemn haftaya kurur zaten tesekkür ederim
canım öksürünce veya hapşırma olunca bana da kramp giriyo sanki kasığıma ama normal diye düşünüyorum rahmimiz sürekli büyümeye çalışıyor hareket halinde. İnşallah leke geçer bende birsey yok su an şükür. Doktoruna sor istersen yine de tedirgin olacağına canım

yüzüğü iple bağlayıp uzanıyorsun gelişigüzel sallıyor kızsa daire çiziyor erkekse dikeygidip geliyor benim kızda tutmuştu :)

topiğin çoğu erkek olcak bence ve azzenin kesin erkek onun harici sezsiz sedalınında ikisi kız gibi :)

canım çok çok geçmiş olsun hafif atlatırsın hemen inşallah birsey olmaz sana da evlatlarına da. Bir de hamileler olmuyor diyorlar bu ne kadar doğru acaba
Kızlar nen günde 3 kere felan tuvalete gidiyorum gece 1 kere hiç normal değil normalde çok sık gider diyor yazilar
Bende bir kere giriyorum cnm yaa normaldir hava sıcak terliyoz

Doktorum karsilasabilecegim her seyi anlatti. Agri, sizi da olabilir. Ekstra kanaman olmadigi surece istirahat ve verdigimiz ilaclara devam edecegiz dedi. Kimsenin yasadigi birbirine benzemez ama insan kendi gibi olan diger insanlarda neler oluyor merak ediyor

Canım merhaba çok geçmiş olsun ailene malesef benimde tüm ailemde pozitif çıktı covid. Annem babam ve yeğenim kronik hasta. Çok korkuyorum birşey olucak diye ortalama 5 gündür hastalar evde karantinadalar babamın sürekli ateşi var ve halsiz birde kusuyor anneminde ateşi yok onda öksürğk halsizlik ve kusma var. Sizin süreç nasıl ilerliyor çok merak ediyorum çok endişeliyim. Onlar başka şehirdeler süreç nasıl ilerliyor bilgilendirirsen çok sevinirğm

Bana kayımvalidem yaptı erkek çıktı bu makas bıçak testinde

Kızlar bu görüntüde plasenta neresi anlayan var mı. Yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_20200829_125036.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…