2021 Nisan Anneleri

Bende progestan dün gece unutmuşum sabah biraz renklenme var di ama tam değil açık karamel gibi. Ya tesadüf yada almayı unutunca oldu . Bilemedim

Başına tuz döküyolar haberin olmadan sonra sen eğer saçını başını ellersen kız yüzünü ellersen erkek diyolar :)

Anneme söyleyeyim bana da yapsın eğlencesine.. Yüzükte erkek çıktı. Küçük çocuklar da sorunca erkek diyor.Yavaş yavaş erkek fikrine alıştırıyorum kendimi.

Haftada 2 kere hatta abartisiz 3 bile olur deniz ürünlerine bayılırım ama balıktan tiksindim yiyemiyorummmmmm
Hele iskembe bagirsak dolma vs bayılırım aslında canımda istiyor ama yiyemem tiksinirim diye korkuyoru.

Bence martin 25-27 sı arası doguracaksin içime öyle doğuyor

Canım benim ilk doğumum mecburi sezeryandı zaten bu da büyük ihtimal öyle olur Allah sonunu sağlıkla getirirse .. Ve bence de birkaç gün önce olur.. Kızımı 38+3 te almıştık Kurban bayramı araya girmesin ne olur ne olmaz diye.

Anneme söyleyeyim bana da yapsın eğlencesine.. Yüzükte erkek çıktı. Küçük çocuklar da sorunca erkek diyor.Yavaş yavaş erkek fikrine alıştırıyorum kendimi.
yüzüğü bende denemek istiyorumm :) merak işte bide acaba doğru cıkcak mı diye düşünüyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…