Bende progestan dün gece unutmuşum sabah biraz renklenme var di ama tam değil açık karamel gibi. Ya tesadüf yada almayı unutunca oldu . BilemedimBen dizlerimi kendime cekiyorum o zaman bir sey olmuyo. Aksam biraz guclu hapsurdum biraz lekelenmem oldu, alakasi var mi bilmiyorum. Dun gece uyandigimda karnimda biraz agri basladi. Bu sabah kahverengi akintim geliyor, peceteye silince sadece geliyo, akan bir sey degil simdilik. Tedirgin oldum yine kacgundur bir sey yoktu bugun de boyle agriyla olunca. Midem agriyor gibi karnimdan cok. 4. Ve 5. Haftalarda da gaz agrisi gibi oluyordu ama suan korkuyorum acikcasi biraz.
Aynen canım kamudakiler içinDevlet memurlari icin mi?
Amin canım inşallahAnkarada hamilelere idari izin gelmiş darısı diğer illere inşallah
1 de canim iyi seninkilerin haberini alıp sonra benimkine insallahSabah 11de canım senin?
Başına tuz döküyolar haberin olmadan sonra sen eğer saçını başını ellersen kız yüzünü ellersen erkek diyolar :)Nasıl yaptı?
Ama 24.hafta sonrası değil mi canım o ?Aynen canım kamudakiler için
Benim de 10 gibi fln1 de canim iyi seninkilerin haberini alıp sonra benimkine insallah
Başına tuz döküyolar haberin olmadan sonra sen eğer saçını başını ellersen kız yüzünü ellersen erkek diyolar :)
Amin diğer illerde aynısını uygular içinde Antalyada olur inşallah sevindirdin canım beniAnkarada hamilelere idari izin gelmiş darısı diğer illere inşallah
Bence martin 25-27 sı arası doguracaksinAnneme söyleyeyim bana da yapsın eğlencesine.. Yüzükte erkek çıktı. Küçük çocuklar da sorunca erkek diyor.Yavaş yavaş erkek fikrine alıştırıyorum kendimi.
Internettrn okumaktan bilim kadini oldum ciktimEkledin canim bu haftalar normal olabilir kendini.takip et ağrı eşliğinde aşırı kanama artarsa doktora git onun haricinde netten bak durum neymiş
Dun gece bende uyumusum gece 2 de bi kalktim nasil ictigimi sapittimBende progestan dün gece unutmuşum sabah biraz renklenme var di ama tam değil açık karamel gibi. Ya tesadüf yada almayı unutunca oldu . Bilemedim
Bence martin 25-27 sı arası doguracaksiniçime öyle doğuyor
gozun aydinBen dr dan çıktım kalp atışını duyduk fasulyemin çok şükür darısı duymayanların başına sağlıkla
yüzüğü bende denemek istiyorumm :) merak işte bide acaba doğru cıkcak mı diye düşünüyo insanAnneme söyleyeyim bana da yapsın eğlencesine.. Yüzükte erkek çıktı. Küçük çocuklar da sorunca erkek diyor.Yavaş yavaş erkek fikrine alıştırıyorum kendimi.
İnşaallah canım inşaallah iyi haberler alalım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versiin1 de canim iyi seninkilerin haberini alıp sonra benimkine insallah
Yüzük nasıl oluyoyüzüğü bende denemek istiyorumm :) merak işte bide acaba doğru cıkcak mı diye düşünüyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?