yengem bizim burda bazı doktorların çin takvimine göre cinsiyet tahmin ettigini ve tuttugunu söylemisti :)ilk cocukta cinsiyeti pek merak etmiyorduk o yuzden hic cin takvimine falan bakmamistim. sonra simdikinde merak ettim. gecen sefer kizi tutturmuş. bu sefer de oglani tutturur umarim :)
Benim 4 haftalıkken 1623tü ama bu önemli değil önemli olan sağlıklı katlanıp ilerlemesi canımMerhaba kızlar bayağı bir okudum yazışmaları. Ben tüp bebek hamileliği yaşıyorum hamdolsun ki tuttu fakat yanlış hesaplamıyor isem 6 hafta hamileliğim var hcg 1435 çıktı sizce normal mi aranızda bu şekilde olan var mı?Lütfen bu durumu yaşayan var ise bana yaza bilir mi?
Bu arada bu cuma günü kese görmeye gideceğiz inşallah.
Merhaba benim 6 ağustosta embriyo yerleştirmesi oldu ilk testim 53 çıktı 2 gün dobra 150 oldu daha sonra ki 2 gün 300 oldu fakat daha sonra %60 civarı gibi artmış bu yüzden biraz stres yaptım böyle durum yaşayan var mı diye araştırıp duruyorum rabbime emanetiz inşallah sorun yoktur birde yarım rahimimMerhaba ALLAH tamamına erdirsin galiba 4 5 haftaya kadar yaptırdı burdakiler önemli olan değerin 2 ye katlamasi
Evet ilk başta iki üç kat gibi ilerledi fakat şimdi %60 civarı ilerliyor sanırım cuma günü kese görmeye gideceğiz inşallah bir aksilik olmaz rabbimin izni ileBenim 4 haftalıkken 1623tü ama bu önemli değil önemli olan sağlıklı katlanıp ilerlemesi canım
Bi sorun yoktur canım. Cuma günü keseni görürsün inşallah❤Evet ilk başta iki üç kat gibi ilerledi fakat şimdi %60 civarı ilerliyor sanırım cuma günü kese görmeye gideceğiz inşallah bir aksilik olmaz rabbimin izni ile❤
İnşallah ya dua edin bizim içinBi sorun yoktur canım. Cuma günü keseni görürsün inşallah❤
Ederim canımm rabbim hepimize sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsim❤İnşallah ya dua edin bizim için ❤
Bende olmadı cok sükür korka korka oluyo iliski ama yasamadım. Sende mi oldu?Kızlar ilişki sonrası kanama yaşayan varmi
Eve 2 defasında da olduBende olmadı cok sükür korka korka oluyo iliski ama yasamadım. Sende mi oldu?
Hareketlere dikkat ediyorsunuzdur zaten. Bi süre ilişki yaşama bence nolur nolmaz.Eve 2 defasında da oldu
Aminnnnnn inşallah .Şu an yeni bir şey öğrendim ben aile hekimimde yaptırdım kan tahlilini bundan öncekiler hep aynı yerde Bahçeci tüp bebek merkezinde yapıldı devlet hastanesi ile özel hastane arasında fark oluyormuş sanırım.Ederim canımm rabbim hepimize sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsim❤
yüzüğü iple bağlayıp uzanıyorsun gelişigüzel sallıyor kızsa daire çiziyor erkekse dikeygidip geliyor benim kızda tutmuştu :)
Ay bunu denicem sağolyüzüğü iple bağlayıp uzanıyorsun gelişigüzel sallıyor kızsa daire çiziyor erkekse dikeygidip geliyor benim kızda tutmuştu :)
Dikkat canım ilk 3 ayda ilişki sonrası pembemsi kanama olabiliyor ama böyle durumlarda bir sure yapmamak daha iyi. Ya da yüzeysel...Kızlar ilişki sonrası kanama yaşayan varmi
İşe yaradı mı peki bu yoğunluğuna rağmen. Ben de kızımda çok yoğun yaşadım ama evde başka çocuk yoktu tabi o zaman şuan daha az fakat iş yapamıyorum aşırı halsizlik var bulantı var kızıma da bakmam gerek bana da prilam yazdı kullansam mı bilemedim. Nasıl alıyorsun ?Benim doktorum verdi canım ben artık bulantı kusmadan hic bişey yiyemiyor halsizlikten çökmüştüm. Prilam Dr diye bi hap verdi
Sağol canım işte erkek milleti kafasına kürekle vurasın geldi Allahtan işteHareketlere dikkat ediyorsunuzdur zaten. Bi süre ilişki yaşama bence nolur nolmaz.
Dikkat canım ilk 3 ayda ilişki sonrası pembemsi kanama olabiliyor ama böyle durumlarda bir sure yapmamak daha iyi. Ya da yüzeysel...
Valla eşim yaklaşınca kokusunu alır almaz suratına öğürüyorum, o halimi görünce ister istemez anlıyorSağol canım işte erkek milleti kafasına kürekle vurasın geldi Allahtan işte
Çok sağol kuzum bundan sonra kafam ağrıyor beynim agriaycagina
Bende halsizlik dışında hiç bir belirti yok yarın gircez akmi karamiValla eşim yaklaşınca kokusunu alır almaz suratına öğürüyorum, o halimi görünce ister istemez anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?