2021 Nisan Anneleri

ilk cocukta cinsiyeti pek merak etmiyorduk o yuzden hic cin takvimine falan bakmamistim. sonra simdikinde merak ettim. gecen sefer kizi tutturmuş. bu sefer de oglani tutturur umarim :)
yengem bizim burda bazı doktorların çin takvimine göre cinsiyet tahmin ettigini ve tuttugunu söylemisti :)

Benim 4 haftalıkken 1623tü ama bu önemli değil önemli olan sağlıklı katlanıp ilerlemesi canım

Merhaba ALLAH tamamına erdirsin galiba 4 5 haftaya kadar yaptırdı burdakiler önemli olan değerin 2 ye katlamasi
Merhaba benim 6 ağustosta embriyo yerleştirmesi oldu ilk testim 53 çıktı 2 gün dobra 150 oldu daha sonra ki 2 gün 300 oldu fakat daha sonra %60 civarı gibi artmış bu yüzden biraz stres yaptım böyle durum yaşayan var mı diye araştırıp duruyorum rabbime emanetiz inşallah sorun yoktur birde yarım rahimim

Ederim canımm rabbim hepimize sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsim❤
Aminnnnnn inşallah .Şu an yeni bir şey öğrendim ben aile hekimimde yaptırdım kan tahlilini bundan öncekiler hep aynı yerde Bahçeci tüp bebek merkezinde yapıldı devlet hastanesi ile özel hastane arasında fark oluyormuş sanırım.

Benim doktorum verdi canım ben artık bulantı kusmadan hic bişey yiyemiyor halsizlikten çökmüştüm. Prilam Dr diye bi hap verdi
İşe yaradı mı peki bu yoğunluğuna rağmen. Ben de kızımda çok yoğun yaşadım ama evde başka çocuk yoktu tabi o zaman şuan daha az fakat iş yapamıyorum aşırı halsizlik var bulantı var kızıma da bakmam gerek bana da prilam yazdı kullansam mı bilemedim. Nasıl alıyorsun ?

Hareketlere dikkat ediyorsunuzdur zaten. Bi süre ilişki yaşama bence nolur nolmaz.
Sağol canım işte erkek milleti kafasına kürekle vurasın geldi Allahtan işte
Dikkat canım ilk 3 ayda ilişki sonrası pembemsi kanama olabiliyor ama böyle durumlarda bir sure yapmamak daha iyi. Ya da yüzeysel...

Çok sağol kuzum bundan sonra kafam ağrıyor beynim agriaycagina

cumartesiden beridir girmemiştim foruma, masaallah dokturmussunuz yine ☺ Allah yardımcımız olsun kızlar. Zor bir gebelik geçiriyorum. Başımı kaldıramıyorum.
Geçen bir gün folik asit içmeyi unuttum ve o gün mide bulantım ve halsizligim neredeyse hiç yoktu. Folik asitin yan etkilerini yaşıyor olabilir miyim? Yarın akşam içip deneyeceğim gün boyu nasıl oluyorum diye

Valla eşim yaklaşınca kokusunu alır almaz suratına öğürüyorum, o halimi görünce ister istemez anlıyor
Bende halsizlik dışında hiç bir belirti yok yarın gircez akmi karami
Haha seninki demiyor iyi yapma bak kusarım ben bikac kez ogurdum diyorki az ötede oğur kusarım manyakmidir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…