Selam kızlar. Bende 9+5 teyim. Benim de tüp bebek 2 embriyo tutmuştu. 7. Haftada kesenin biri gelismemisti. Şu an tek keseyle devam etmekteyim. Rabbim hepimize minnoslarimizi elimize almayı nasip etsin. Bende progestron fitil kullanıyorum çok kötü akinti yapıyor malesef. Doktorum11. 14. Haftada hafta arası muhakkak genk dedi ana ben tarama düşünmüyorum. Cinsiyeti de çooookkk merak ediyorum
Doktorlar fenomen olmuş
Merhaba kızlar, Ankara'da doktor arayisindayim, var mı tanıdığınız, bildiğiniz, güvendiginiz hastane ya da doktor ismi. Erkek bayan farketmez.
Merhaba canim, et yemeyi bırak adını bile duyunca midem bulanıyor benimde, normalde de çok bi düşkünlüğüm yoktu ama köfteyi felan severdim annem diyor köfte yapıyım hayır lahmacun alayım hayır e sen ne yicen diyo, kısıra sardım bu ara bol ekşili midemi bastırıyor neden se çalıştığım için iş yerinde de iyi beslenemiyorum fındık ceviz alıyorum yanıma ama ne kadar olursa inşallah iyi besleniyorlardır bizim minnaklaret yemekten benim kadar nefret eden var mi ya? aksam guzelce pisirdim firin posetinde, pamuk gibi olmuş, tum ev ahali keyifle yedi. ben neredeyse hamileliklerim boyunca ilk defa kusuyordum. o kadar fena oldum. aksam yemegi olarak sadece makarna yemis oldum. diyabet oldugu icin kotu oldu bu. ne yapsam bilmiyorum.
Ben hala hamile oldugumu idrak edemedim.7 yıl bekledim ve hiç bulantim falan yok supheye düşüyorum bazen. Ayrıntılı ultrasonu merakımdan istiyorum2 li 3 lu taramadan ziyade ben de ayrıntılı ultrasondan yanayim. Çünkü Allah korusun bir sıkıntı çıksa bazı şeylerin tedavisi artık anne karnında bile yapılabiliyor.
Benim hayalim de hep iki kızımın olması vardi. O yüzden cinsiyet konusunda ben de inanılmaz heyecanliyim. Allah sağlıkla sihhatle kavuşmak nasip etsin hepimize.
Bende balığa karşı aynı duyguları besliyorum. Yemem gerekiyo diye kendimi zorladım. Artık görünce de migdem bulaniyo.et yemekten benim kadar nefret eden var mi ya? aksam guzelce pisirdim firin posetinde, pamuk gibi olmuş, tum ev ahali keyifle yedi. ben neredeyse hamileliklerim boyunca ilk defa kusuyordum. o kadar fena oldum. aksam yemegi olarak sadece makarna yemis oldum. diyabet oldugu icin kotu oldu bu. ne yapsam bilmiyorum.
Toplu paket ne kadar.liv de? Benim eski doktorum ebru yüce orada. Çok memnun kalmıştım.Buldunuz mu bilmiyorum ama liv’de Bora Coşkun’a gidiyorum ben ve çok memnunum. İkizi var Buğra Coşkun o da aynı şekilde Güleryüzlü. Liv’i seçme sebeplerimden birisi de doğum paketinde herşeyin olmasıydı ama asıl sebep doktorun çok güleryüzlü olması, çıkar çıkmaz normal de doğururum ben ya dedim. Koru mesela detaylı ultrasonu dışarıdan istiyor.
Benimki sadece iki gün oldu canım, hem pedime kahverengi leke şeklinde geldi, hani adet başlangıcı veya bitişinde son gelir ya öyleydi hem de sildikçe hafif pembeye dönük geldi ama sonra olmadı.Canım merhaba özel mesajın kapalı olduğu için burdan yazmak istedim.Benimde adete 5-6gun kala beta değerim 13 tü.Artisa bakicaktim ama bugün peceteye sildigimde gelen(leke şeklinde degil) sulu çok açık soluk kahve hani adet öncesi
idrarla gelen o yavru ağzı şey gibi ama rengi soluk kahve.
Ayriyetten bel ve kasık ağrım var seninde benzer durumlar olmuş ama şükür ki birşey olmamış.Benin umudum yok ama tam anlamıyla seninki nasıldı yerleşme kanamasiysa o.
Ben tam bir etcilim ve ilk kez dün akşam ben de etini bitiremedim. Benim aslında bu ara iştahım yok ama sofraya oturana kadar. Sofra kurulmazsa sabah akşama yoğurt soda elma salatalık filan idare ederim de sofrada bir anda cosuyorum :))et yemekten benim kadar nefret eden var mi ya? aksam guzelce pisirdim firin posetinde, pamuk gibi olmuş, tum ev ahali keyifle yedi. ben neredeyse hamileliklerim boyunca ilk defa kusuyordum. o kadar fena oldum. aksam yemegi olarak sadece makarna yemis oldum. diyabet oldugu icin kotu oldu bu. ne yapsam bilmiyorum.
Ben hala hamile oldugumu idrak edemedim.7 yıl bekledim ve hiç bulantim falan yok supheye düşüyorum bazen. Ayrıntılı ultrasonu merakımdan istiyorum. Bende kızım olsun istiyorum ama galiba oğlum olcak. Rabbim sağlık ki sihhatli hayırlı nasip etsin de bi önemi yok artık
Merhaba canim, et yemeyi bırak adını bile duyunca midem bulanıyor benimde, normalde de çok bi düşkünlüğüm yoktu ama köfteyi felan severdim annem diyor köfte yapıyım hayır lahmacun alayım hayır e sen ne yicen diyo, kısıra sardım bu ara bol ekşili midemi bastırıyor neden se çalıştığım için iş yerinde de iyi beslenemiyorum fındık ceviz alıyorum yanıma ama ne kadar olursa inşallah iyi besleniyorlardır bizim minnaklar
her daim dengeli ve guzel beslenmek.onemli ama su an.aslinda bebekler depolarimizi sömürüyorlar bu donemde yediklerimizin onlarin beslenmeleri ile pek.ilgisi yok. ama tabi simdi de eti.baligi guzel yemek ilerideki trimesterlara yatirim.Bende balığa karşı aynı duyguları besliyorum. Yemem gerekiyo diye kendimi zorladım. Artık görünce de migdem bulaniyo.
Verdim canım beta değerim pazartesi 13 tü cuma 63.63 çıktı.Umarim herşey yolundadırBenimki sadece iki gün oldu canım, hem pedime kahverengi leke şeklinde geldi, hani adet başlangıcı veya bitişinde son gelir ya öyleydi hem de sildikçe hafif pembeye dönük geldi ama sonra olmadı.
Beta değerinin düşük olmadı değil artışı önemli aslında, tekrar kan verebildin mi, yazdıysan görmemiş olabilirim kusura bakma pek takip edemiyorum
Aynen ya baya belliydi nası çırpındı ilkrskks masaaallah Allah korusun sizi. Elini oynattı deyince duygulandım. Belli olmaya başlamış senin kız
Benim baştan beri sarı ve son hafta arttı 10+1 im suan normaldir canını sıkmaKızlar ben 10+3 üm bugün benim neredeyse hergün sarımsı akıntım oluyor yoğun bir şekilde ilk başlarda beyazdı sonradan hep sarı sizinde öyle mi?
Sağol canım inşallah sorunsuz atlatırız hamileliği cinsiyetlerini öğreniriz şunu aldım bunu aldım diye konuşuruz artıkBenim baştan beri sarı ve son hafta arttı 10+1 im suan normaldir canını sıkma
Aynen şimdi aklım taramalarda valla hep stres 2 hafta sonra yaptırıcam 2 li test bakalımSağol canım inşallah sorunsuz atlatırız hamileliği cinsiyetlerini öğreniriz şunu aldım bunu aldım diye konuşuruz artık
Degeriniz 4 kattan fazla artmis, iyi duruyor. Cok erken yakalamissiniz.Verdim canım beta değerim pazartesi 13 tü cuma 63.63 çıktı.Umarim herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?