2021 Nisan Anneleri

2 li 3 lu taramadan ziyade ben de ayrıntılı ultrasondan yanayim. Çünkü Allah korusun bir sıkıntı çıksa bazı şeylerin tedavisi artık anne karnında bile yapılabiliyor.

Benim hayalim de hep iki kızımın olması vardi. O yüzden cinsiyet konusunda ben de inanılmaz heyecanliyim. Allah sağlıkla sihhatle kavuşmak nasip etsin hepimize.

Merhaba kızlar, Ankara'da doktor arayisindayim, var mı tanıdığınız, bildiğiniz, güvendiginiz hastane ya da doktor ismi. Erkek bayan farketmez.

Buldunuz mu bilmiyorum ama liv’de Bora Coşkun’a gidiyorum ben ve çok memnunum. İkizi var Buğra Coşkun o da aynı şekilde Güleryüzlü. Liv’i seçme sebeplerimden birisi de doğum paketinde herşeyin olmasıydı ama asıl sebep doktorun çok güleryüzlü olması, çıkar çıkmaz normal de doğururum ben ya dedim . Koru mesela detaylı ultrasonu dışarıdan istiyor.

et yemekten benim kadar nefret eden var mi ya? aksam guzelce pisirdim firin posetinde, pamuk gibi olmuş, tum ev ahali keyifle yedi. ben neredeyse hamileliklerim boyunca ilk defa kusuyordum. o kadar fena oldum. aksam yemegi olarak sadece makarna yemis oldum. diyabet oldugu icin kotu oldu bu. ne yapsam bilmiyorum.

Merhaba canim, et yemeyi bırak adını bile duyunca midem bulanıyor benimde, normalde de çok bi düşkünlüğüm yoktu ama köfteyi felan severdim annem diyor köfte yapıyım hayır lahmacun alayım hayır e sen ne yicen diyo, kısıra sardım bu ara bol ekşili midemi bastırıyor neden se çalıştığım için iş yerinde de iyi beslenemiyorum fındık ceviz alıyorum yanıma ama ne kadar olursa inşallah iyi besleniyorlardır bizim minnaklar

Ben hala hamile oldugumu idrak edemedim.7 yıl bekledim ve hiç bulantim falan yok supheye düşüyorum bazen. Ayrıntılı ultrasonu merakımdan istiyorum. Bende kızım olsun istiyorum ama galiba oğlum olcak. Rabbim sağlık ki sihhatli hayırlı nasip etsin de bi önemi yok artık

Bende balığa karşı aynı duyguları besliyorum. Yemem gerekiyo diye kendimi zorladım. Artık görünce de migdem bulaniyo.

Toplu paket ne kadar.liv de? Benim eski doktorum ebru yüce orada. Çok memnun kalmıştım.

Benimki sadece iki gün oldu canım, hem pedime kahverengi leke şeklinde geldi, hani adet başlangıcı veya bitişinde son gelir ya öyleydi hem de sildikçe hafif pembeye dönük geldi ama sonra olmadı.
Beta değerinin düşük olmadı değil artışı önemli aslında, tekrar kan verebildin mi, yazdıysan görmemiş olabilirim kusura bakma pek takip edemiyorum

Ben tam bir etcilim ve ilk kez dün akşam ben de etini bitiremedim. Benim aslında bu ara iştahım yok ama sofraya oturana kadar. Sofra kurulmazsa sabah akşama yoğurt soda elma salatalık filan idare ederim de sofrada bir anda cosuyorum :))

sağlıkla sihhatle al inşallah kucağına. Ben de ilk çocukta kız çok istemiştim, oğlum oldu ve inanılmaz bana düşkün beni sever düşünür. Bazen diyorm ki artık sırtım yere gelmez :)) her ikisi de ayrı ayrı çok güzeldir eminim. Şimdi ikizlerimden en az bari biri kız olsun diye dua ediyorum :)) iki kız tadından yenmez :))

Bende balığa karşı aynı duyguları besliyorum. Yemem gerekiyo diye kendimi zorladım. Artık görünce de migdem bulaniyo.
her daim dengeli ve guzel beslenmek.onemli ama su an.aslinda bebekler depolarimizi sömürüyorlar bu donemde yediklerimizin onlarin beslenmeleri ile pek.ilgisi yok. ama tabi simdi de eti.baligi guzel yemek ilerideki trimesterlara yatirim.
benim.ilk hamilelligimde hic boyle.olmamisti..hic bir gidadan soğumamıştım. dediginiz gibi benim de et yiyecegimi dusunmek midemi bulandiriyor..dun kasapta 5 dakika surdu hangi eti alacagima karar vermem.cunku hic birini almak.istemiyordum..aldim.pisirdim.yine de yiyemedim.
bende seker var o nedenle cok karbonhidrata yuklenmemem.lazim. dun sirf karbonhidrat yiyince ona canım sıkıldı. yoksa arada sirf karbonhidrat yemek de kabul.eeilebilir de seker yüzünden.

Verdim canım beta değerim pazartesi 13 tü cuma 63.63 çıktı.Umarim herşey yolundadır

Kızlar ben 10+3 üm bugün benim neredeyse hergün sarımsı akıntım oluyor yoğun bir şekilde ilk başlarda beyazdı sonradan hep sarı sizinde öyle mi?
Benim baştan beri sarı ve son hafta arttı 10+1 im suan normaldir canını sıkma

Sağol canım inşallah sorunsuz atlatırız hamileliği cinsiyetlerini öğreniriz şunu aldım bunu aldım diye konuşuruz artık
Aynen şimdi aklım taramalarda valla hep stres 2 hafta sonra yaptırıcam 2 li test bakalım

Kizceler gunaydin nasilsin bu sabah bi tık daha az agrili uyandim bulantilar sabah ve aksam yokluyor gidiyorsizde durumlar nasil?

Benim yine 2 gun hicbir sey gelmemesinden sonra dun oglen kirmizi kanamam geldi bu kez ilkine gore daha fazlaydi. Ama hemen gecti ve akintiya dondu. Suan arada yine kahverengi lekelenme geliyor. Ecopirini ve kan sulandirici igneyi yine kestik. Tam demistim gecti artik galiba dun bana surpriz yapti. Bunun disinda goguslerde sıkışınca ağrı var. sabah hafif bulantiyla uyandim ama cubuk krakerle kesildi gibi ve yatmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…