2021 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun..Bizim kötü gördüğümüzde bile hayır vardır, demek ki hayırlısı böyleymiş..En kısa zamanda sağlıkla yavruna kavuşursun inşallah..

Ah cnm benm basın saolsun çok çok üzüldüm inan benm 7. gebeligimde oldu aynı şekilde geriden geliyodu gelismiyodu ama umut ediyorduk sürekli buyuycek diye yıkılmıştım resmen 2 sene kendime gelemedim halada atlatabilmiş deilm tam olarak kendime yaptım ama herşeyin hayırlısı sefaatciye ihtiyacımız varmış demek bizi bekliyorlar meleklerimiz sen benm yaptığım hatayı yapma kendini yıpratma güzelim geciktiriyorsa güzelleştirecektir rabbim mutlaka

Son düzenleme:
Resim bekliyorum cinsiyet bakcaz
Cinsiyet konusunda nub teorisine göre bir topik var.Orada ikra meyra var hanika tahminler yapıyor.Benim diğer gebeliğimde herşey erkeğe uyuyordu çin takvimi bile erkek diyordu.8 ya da 9.hafta ben ikra meyraya attım görüntüyü kız dedi.10.haftada doktora gittim doktorda %95 kız demişti ki kızdı zaten.Bunda da hissiyatım erkek olduğunu söylüyor ama hayırlısı.Ama bence erkek anneleri bana kızmasın bir annenin mutlaka 1 kızı olmalı.Benim durumum için cinsiyeti ne olursa olsun farketmez ilk çocuğum olacak inşallah rabbim nasip ederse.

Ben de dün rutin gebelik testlerini yaptırdım idrar ve kan verdim idrarda eritrosit 52 çıkmış idrarda kan olduğu anlamına geliyomuş benim böbreğimde taş var ondan kaynaklı olabileceğini söyledi doktor.Kanda da lökosit sınırın biraz üstünde çıkmış çok hafif enfeksiyon var gibi tsh ım çok düşük çıkmış 0,3 haftaya tekrarlıcaz testleri aynı çıkarsa endokrine ve ürolojiye yollıcam dedi.Çok su içmek lazım ama bulantıdan da içemiyorum

Geçmiş olsun.. Allah hayırlı zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah..

İnşallah tekrarını yaşamazsın canım en zor dönemler bu dönemler sanırım yani öyle ümid ediyorum
Inşallah çok inşallah kimse yaşamasın bende öyle ümit ediom en azndan hareketlerini hissedene kadar çok zorlaniriz sonra kıpırdadıkça rahatlarız zaten o günleri göstersin rabbim

Kuzum bana bardağa karıştırılan toz karışımından vermişti gece içiyordum yatıyordum ama bende bir işe yaramamış tekrar idrar tahlili yaptım bu defa antibiyotik tedavisi verdi mecburen içmek istemiyorum ama içmezsen daha zararlı bu durum bebeğe dedi doktor 5 günlük bir antibiyotik tedavisi. Sana muhtemelen o toz karışımından verir ve inşallah sende işe yarar antibiyotiğe gerek kalmaz

Canım benim de her iki böbreğimde taş var çoğu zaman idrar yerine afedersin kan işiyorum resmen mutlaka su içmek gerekiyor ama bende bulantıdan en fazla günde 2 bardak doktor da istersen günlerce yemek yeme bebek senin depolarından beslenir sorun olmaz ama susuz asla olmaz dedi serumla sıvı alıcam bi süre başka türlü olmuyor çünkü kimse anlamıyor içemediğimi

Aynen öyle ben de gün içinde zorlıcam artık içmek için ben 1,5 sene önce endoskopik böbrek taşı ameliyatı oldum mesaneme düşmüştü taş düşüremedim ameliyatta tekrar böbreğe gitmiş ameliyatı kurtulmak için oldum ama esas ağrıları ameliyattan sonra çektim, çok zor günler geçirdim.Allah bu böbrek taşını düşmanıma vermesin öyle kötü birşey.Benim şuan böbreğimde gömülü ama hissediyorum az su içince sızlıyor.İnşallah sorun olmaz.

Benim kanama olunca doktor ileride doğuma kadar böbrekle idrar kesesi arasına stent takabiliriz demişti ama inşallah gerek kalmaz gerçekten böbrek çok iller hele kiii idrar kesesine düşünce allahım düşmanımın başına vermesin inşallah

Evet ya bana keseye gore kiz dedi
Çok geçmiş olsun canim benim de hem yara var altta sanmam toz halletsin fitil kullanıyordum sürekli oluyir cok-da dikkat etmeme ragmen

Bana stend de takıldı o da çok zor birşey bir ucu böbrekte bir ucu mesanede oluyor mesanedeki uç değdikce yanma ve sanki idrara sıkışıkmış hissi yaratıyor, sonra onu canlı canlı anestezi vermeden idrar yolundan çıkardılar.İnşallah gerek kalmaz canım gerekirse bile iki kere düşün.

Evet ya bana keseye gore kiz dedi

Çok geçmiş olsun canim benim de hem yara var altta sanmam toz halletsin fitil kullanıyordum sürekli oluyir cok-da dikkat etmeme ragmen
O toz olan monurol diye bir ilaç suya karıştırıp içiyorsun enfeksiyonda çok işe yarıyor ben bir kere sistit oldum ondan verdiler gece içtim sabaha birşeyim kalmadı baya etkili.Ama antibiyotik diye geçiyor reçetesiz satılmıyor ilk 12 haftada bebeğe zarar verirmi bilemedim, hamileliğin ileriki haftalarında veriyorlar ama.

Rüyamda onlarca yumurta gördüm bi sürü bi sürü erkek çocuğa delaletmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…