2021 Nisan Anneleri

kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişin hareketlerini gördük,hickiriyor gibi hopluyordu Cinsiyete dair bir şey söylemek için erken dedi. Ama bana kız gibi geldi, galiba kızım olacak.
Gözün aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah

Seninle gunumuz ayni sayilir bende sifir bulanti bugun hic bisi yoksabah kalktigim da acayip acikmis hissederdim kendimi bugun hic açlik da hissetmedim
Bgun bende iyi uyandım göğüs acısı bile daha az gbi azcik karnım ağrıyo gbi o kadar daha erken bakalm

Arkası hafif dönük, cinsiyet tahminlerini alayım

Kizzzzzzz
Muhittin canım idrarda yanma falan varmıydı öylemi yaptırdın testi yoksa rutin istendiğinden mi yaptırmıştın
Muhittin aynen canım neden yaptirdin testi. Doktor ne dedi belki önemli bir şey değildir
Sagolun kızlar daha gitmedim sağlık ocağı gel tahlil yapıcaz dedi öyle yaptırdım yanma değilde kaşık ağrım ve tupturuncu idrarın aşırı halsizlik ve normal olmayan bulantum var . Hamilelik de basta olsaydı hep olurdu bulantum bu bu Ara cikti

Banada kız gibi geldi hadi hayırlısı
Haaaa olabilir belki ondandır ama hamilelikte bu değerler fazla çıkabiliyor galiba, bence kötü bir şey değil içini ferah tut. İnsaallah bir iki haftaya mide bulantısı vs olmayacak

Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…