- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
+1 erkekYa bence erkek ne bileyim içimden öyle geldi
Maşallah kuzucuğaArkası hafif dönük, cinsiyet tahminlerini alayım
Aminn çok teşekkür ederim kız tahmini de +1Maşallah kuzucuğa ❤ banada kız gibi geldi hayırlısı olsun inşallah
Gözün aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallahkızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişin hareketlerini gördük,hickiriyor gibi hopluyorduCinsiyete dair bir şey söylemek için erken dedi. Ama bana kız gibi geldi, galiba kızım olacak.
Bgun bende iyi uyandım göğüs acısı bile daha az gbi azcik karnım ağrıyo gbi o kadarSeninle gunumuz ayni sayilir bende sifir bulanti bugun hic bisi yoksabah kalktigim da acayip acikmis hissederdim kendimi bugun hic açlik da hissetmedim
Maşallah nekadar büyümüş. Benim oğlumun ultrason resmi aklıma geldide bian seninki kız bence saglıkla gelsin annesiArkası hafif dönük, cinsiyet tahminlerini alayım
Erkek gbi geldi banadaArkası hafif dönük, cinsiyet tahminlerini alayım
Aminnn inşaallah cümlemizin kiGözün aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşaallah
Teşekkür ederim ☺ evet banada öyle geldi, kızıma benzettim bendeMaşallah nekadar büyümüş. Benim oğlumun ultrason resmi aklıma geldide bian seninki kız bence saglıkla gelsin annesi
Hahahahah evet yaaa sen hep erkek diyorsunErkek gbi geldi banadaniyeyse bana hepsi erkek gbi geliyo
Sey gbi oldu benimkide ben kız doğurmayacaksam herkes erkek doğursunHahahahah evet yaaa sen hep erkek diyorsunhadi bakalım
Arkası hafif dönük, cinsiyet tahminlerini alayım
Muhittin canım idrarda yanma falan varmıydı öylemi yaptırdın testi yoksa rutin istendiğinden mi yaptırmıştın
Sagolun kızlar daha gitmedim sağlık ocağı gel tahlil yapıcaz dedi öyle yaptırdım yanma değilde kaşık ağrım ve tupturuncu idrarın aşırı halsizlik ve normal olmayan bulantum var . Hamilelik de basta olsaydı hep olurdu bulantum bu bu Ara ciktiMuhittin aynen canım neden yaptirdin testi. Doktor ne dedi belki önemli bir şey değildir
Allah iyiliğini versin kahkaha attımSey gbi oldu benimkide ben kız doğurmayacaksam herkes erkek doğursunkıskançlık mi yapiyom acaba
Bende merak ettim cuma girmiş
Çalışıyor muydu acaba tam hatırlayamadım belki ondan girememiştirBende merak ettim cuma girmiş
Banada kız gibi geldi hadi hayırlısıKizzzzzzz
Sagolun kızlar daha gitmedim sağlık ocağı gel tahlil yapıcaz dedi öyle yaptırdım yanma değilde kaşık ağrım ve tupturuncu idrarın aşırı halsizlik ve normal olmayan bulantum var . Hamilelik de basta olsaydı hep olurdu bulantum bu bu Ara cikti
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahKaybınız için gerçekten çok üzüldümBen de nisan annesi olma adayıydım ama iki hafta önce aynı sizin gibi bebeğimi kaybettim kese gerektiği kadar büyümediği için gelişmemişti. Sizi çok iyi anlıyorum, böyle zamanlarda biraz empati yapıp bi geçmiş olsun demek bu kadar zor olmamalı.
Allah kayıplarımızı unutturacak kadar güzel sevinçler yaşatır umarım hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?