Ayyyy gerçekten mi bide doktor o kadar basitleştirerek anlattı ki inşallah gerek kalmaz canım rabbim senin de yardımcın olsun zormuş gerçektenBana stend de takıldı o da çok zor birşey bir ucu böbrekte bir ucu mesanede oluyor mesanedeki uç değdikce yanma ve sanki idrara sıkışıkmış hissi yaratıyor, sonra onu canlı canlı anestezi vermeden idrar yolundan çıkardılar.İnşallah gerek kalmaz canım gerekirse bile iki kere düşün.
Bana 2 tane verdi monurol ama malesef yine aynı çıktı inşallah biter bu antibiyotikle ileride gerek kalmasın en azından ilaçlara sende ne güzel işe yaramışO toz olan monurol diye bir ilaç suya karıştırıp içiyorsun enfeksiyonda çok işe yarıyor ben bir kere sistit oldum ondan verdiler gece içtim sabaha birşeyim kalmadı baya etkili.Ama antibiyotik diye geçiyor reçetesiz satılmıyor ilk 12 haftada bebeğe zarar verirmi bilemedim, hamileliğin ileriki haftalarında veriyorlar ama.
katılıyorum yaa hepimizin başına farklı derecelerde kötü şeyler gelmiş zaten. Bir daha aynı şeyleri yaşamaya korkuyoruz yazmayın kötü şeyleri bu sayfa 2021 mutlu nisan anneleri sayfası. Geçmiş olsun başka sayfalarda aynı şeyleri yaşamış insanlarla paylaşabilirsiniz. Buraya yazmanıza gerek yok.Böyle olumsuz şeyleri buraya yazmasak yani yeterince tedirginiz zaten hani soru sormak danışmak fln olsa anlarım çok üzücü çok üzüldüm Rabbim tez zamanda tekrar versin inşallah. Ama zaten riskli haftalardayız bi de byöle konuşulunca cidden geriliyorum. Dertleşilecek farklı gruplar vardır die düşüyorum.
Hayır olsun inşallahBen ruyami hic anlatmiyim hala sinirim bozuluyo dusundukce
Canım burası dertleşme sayfası değil o sayfalar da var oraya yazsın. ben de kötü oluyorum birinin bebeğini kaybettiğini gördüğümde bende kaybedecekmişim gibi kuruyorum kafamda. Lekelenme bel ağrısı tarzı şeyler normal de ben Mart annelerindeydim bebeği kaybettiğimde Ama ordaki annelerin morali bozulmasın diye asla yazmadım. Biraz da bu açıdan bakalım düşünceli olalımArkadaşlarıma katııyorum siz hassasız o anne şuan ne hassas kötü durumdasır güzel şeyleri paylaştığımız gibi malesef acı şeyleri de paylaşıp dertleşebiliriz. Lütfen bencil olmayalım
Belli bir kilodan sanirim 5 kilo fazla kaybedilince yatış veriyorlar. Ben ilk gebeligimde de kilo kaybetmiştim. Cok sık serum takviyesi aldım. Çok şükür sağlıklı bir oğlum var. Ama bu kadar zor olduğunu unutmuşum hamileliğin üstelik asla unutmam diyordum. Oğlum kolik bir bebekti ben çok serum almama bağladım bu durumu onun icin hemde mevcut koşullardan dolayı çok fazla gitmiyorum hastaneye. Sağ salim alalım da kucağımıza bu günler de geçergecmis olsun
benim yememde hic sorun yok sayilir. sadece kendi pisirdigim eti yiyemiyorum. hamileligin ilk 3 ayinda kilo kaybina dikkat diyorlar ya ondan endise ediyorum..
Benim kizim da kolikti ben tek bir serum veya hap almadm hamilelikde kolik bebeklerin yuzde ellisinden fazlasinda gorunyo herhangi bi ilaca bagli dgil cnm 4 aylik olana kadr cok zordu kolikle bas etmekBelli bir kilodan sanirim 5 kilo fazla kaybedilince yatış veriyorlar. Ben ilk gebeligimde de kilo kaybetmiştim. Cok sık serum takviyesi aldım. Çok şükür sağlıklı bir oğlum var. Ama bu kadar zor olduğunu unutmuşum hamileliğin üstelik asla unutmam diyordum. Oğlum kolik bir bebekti ben çok serum almama bağladım bu durumu onun icin hemde mevcut koşullardan dolayı çok fazla gitmiyorum hastaneye. Sağ salim alalım da kucağımıza bu günler de geçer
YaaaBenim kizim da kolikti ben tek bir serum veya hap almadm hamilelikde kolik bebeklerin yuzde ellisinden fazlasinda gorunyo herhangi bi ilaca bagli dgil cnm 4 aylik olana kadr cok zordu kolikle bas etmek
Simdi kolik bebekler icin ozel muzikler oyuncaklar var hic korkmaYaaabitirdin beni şu an. Ben tamamen ilaçlara başlamıştım bu durumu. Neyse napalim çıktık bu yola bir kere ama inşallah kolik olmaz
İnşallah.Simdi kolik bebekler icin ozel muzikler oyuncaklar var hic korkmahem geciyo bisekilde hepsi unutuluyor anlik yorgunluk onlar saglikla dogsunlarda
Korkma bisey olmamıştır benmde bi geliyo bi bitiyo hiçbişey kalmiyo sonra tekrar başlıyo seninde öyle olur belkiMerhaba. Sizin bulantilariniz geçti mi? 7+3 deyim bulantilarim azaldı bir şey olmamıştır değil mi
Seninle gunumuz ayni sayilir bende sifir bulanti bugun hic bisi yokKorkma bisey olmamıştır benmde bi geliyo bi bitiyo hiçbişey kalmiyo sonra tekrar başlıyo seninde öyle olur belki
Aynen canım bu modda devam et. İnsaallah Allahın izniyle her şey güzel olacakZaten stres herseyi etkiliyor. Bir iki güne gidicem diyip duruyordu zaten bende önünde durcak degılım herkes kendi bilir. Ben bu anı cok bekledim bunu mahvetmesine eşimin bile izin vermem oda eninde sonunda anlayacak
Geçen hafta aynı soruyu sordum burayaSeninle gunumuz ayni sayilir bende sifir bulanti bugun hic bisi yoksabah kalktigim da acayip acikmis hissederdim kendimi bugun hic açlik da hissetmedim
Arkası hafif dönük, cinsiyet tahminlerini alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?