2021 Nisan Anneleri

Ayyyy gerçekten mi bide doktor o kadar basitleştirerek anlattı ki inşallah gerek kalmaz canım rabbim senin de yardımcın olsun zormuş gerçekten

Bana 2 tane verdi monurol ama malesef yine aynı çıktı inşallah biter bu antibiyotikle ileride gerek kalmasın en azından ilaçlara sende ne güzel işe yaramış

katılıyorum yaa hepimizin başına farklı derecelerde kötü şeyler gelmiş zaten. Bir daha aynı şeyleri yaşamaya korkuyoruz yazmayın kötü şeyleri bu sayfa 2021 mutlu nisan anneleri sayfası. Geçmiş olsun başka sayfalarda aynı şeyleri yaşamış insanlarla paylaşabilirsiniz. Buraya yazmanıza gerek yok.

Hadi konuyu degistirelim yokmu doktora giden cinsiyet tahmini yapalim atin ultroan fotolarini

Arkadaşlarıma katııyorum siz hassasız o anne şuan ne hassas kötü durumdasır güzel şeyleri paylaştığımız gibi malesef acı şeyleri de paylaşıp dertleşebiliriz. Lütfen bencil olmayalım
Canım burası dertleşme sayfası değil o sayfalar da var oraya yazsın. ben de kötü oluyorum birinin bebeğini kaybettiğini gördüğümde bende kaybedecekmişim gibi kuruyorum kafamda. Lekelenme bel ağrısı tarzı şeyler normal de ben Mart annelerindeydim bebeği kaybettiğimde Ama ordaki annelerin morali bozulmasın diye asla yazmadım. Biraz da bu açıdan bakalım düşünceli olalım

gecmis olsun

benim yememde hic sorun yok sayilir. sadece kendi pisirdigim eti yiyemiyorum. hamileligin ilk 3 ayinda kilo kaybina dikkat diyorlar ya ondan endise ediyorum..
Belli bir kilodan sanirim 5 kilo fazla kaybedilince yatış veriyorlar. Ben ilk gebeligimde de kilo kaybetmiştim. Cok sık serum takviyesi aldım. Çok şükür sağlıklı bir oğlum var. Ama bu kadar zor olduğunu unutmuşum hamileliğin üstelik asla unutmam diyordum. Oğlum kolik bir bebekti ben çok serum almama bağladım bu durumu onun icin hemde mevcut koşullardan dolayı çok fazla gitmiyorum hastaneye. Sağ salim alalım da kucağımıza bu günler de geçer

Benim kizim da kolikti ben tek bir serum veya hap almadm hamilelikde kolik bebeklerin yuzde ellisinden fazlasinda gorunyo herhangi bi ilaca bagli dgil cnm 4 aylik olana kadr cok zordu kolikle bas etmek

Merhaba. Sizin bulantilariniz geçti mi? 7+3 deyim bulantilarim azaldı bir şey olmamıştır değil mi

Benim kizim da kolikti ben tek bir serum veya hap almadm hamilelikde kolik bebeklerin yuzde ellisinden fazlasinda gorunyo herhangi bi ilaca bagli dgil cnm 4 aylik olana kadr cok zordu kolikle bas etmek
Yaaa bitirdin beni şu an. Ben tamamen ilaçlara başlamıştım bu durumu. Neyse napalim çıktık bu yola bir kere ama inşallah kolik olmaz

Yaaa bitirdin beni şu an. Ben tamamen ilaçlara başlamıştım bu durumu. Neyse napalim çıktık bu yola bir kere ama inşallah kolik olmaz
Simdi kolik bebekler icin ozel muzikler oyuncaklar var hic korkmahem geciyo bisekilde hepsi unutuluyor anlik yorgunluk onlar saglikla dogsunlarda

Korkma bisey olmamıştır benmde bi geliyo bi bitiyo hiçbişey kalmiyo sonra tekrar başlıyo seninde öyle olur belki
Seninle gunumuz ayni sayilir bende sifir bulanti bugun hic bisi yoksabah kalktigim da acayip acikmis hissederdim kendimi bugun hic açlik da hissetmedim

Zaten stres herseyi etkiliyor. Bir iki güne gidicem diyip duruyordu zaten bende önünde durcak degılım herkes kendi bilir. Ben bu anı cok bekledim bunu mahvetmesine eşimin bile izin vermem oda eninde sonunda anlayacak
Aynen canım bu modda devam et. İnsaallah Allahın izniyle her şey güzel olacak

Seninle gunumuz ayni sayilir bende sifir bulanti bugun hic bisi yoksabah kalktigim da acayip acikmis hissederdim kendimi bugun hic açlik da hissetmedim
Geçen hafta aynı soruyu sordum buraya sen mısın soran dedi ufaklık öğleden sonra mahvetti beni birsey olmaz içini ferah tut canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…