Canım ben Gaziosmanpaşa medicalparka gidiyorumİstanbulda olan var mı ? hangi hastanelere gidiyorsunuz acaba ?
Ayyy inşallah çok heycanli yaaKuzum gittiğimde günüm 10+2 ydi yani bu ultrason resminde crl de 3.38 canım kalp atışı da 180 benim ki baya heyecanlızaten deli gibi dans ediyordu hiç durmadı inşallah sende kıpır kıpır olduğu ana denk gelirsin kuzum çok heyecanlı
Kizzz gazioemanpasadamisin sen ahhh 5 yilim gecti ordaCanım ben Gaziosmanpaşa medicalparka gidiyorum
Bu arada kalp atisina gore seninki kiz kalo atisi teorisi tutuyosa tabiKuzum gittiğimde günüm 10+2 ydi yani bu ultrason resminde crl de 3.38 canım kalp atışı da 180 benim ki baya heyecanlızaten deli gibi dans ediyordu hiç durmadı inşallah sende kıpır kıpır olduğu ana denk gelirsin kuzum çok heyecanlı
Duymuştum adını o zaman sen doğumda farklı bir yer tercih edeceksinİstanbul'dayım... Ben muayenehaneye gidiyorum. Keskesiz doğum merkezinin... Doğumu istediğim hastane de yapabiliyorum bu sayede, hatta her şey yolunda olursa evde bile yapmayı düşünebilirim
Bende Medipol megaya gidiyorum ama çok kalabalık ya mecbur orada devam edicem hem evime yakın hemde kızımda da orda doğum yapmıştim doktorumdan memnunum.Canım ben Gaziosmanpaşa medicalparka gidiyorum
İstanbulda olan var mı ? hangi hastanelere gidiyorsunuz acaba ?
Sağlıkla gelsin de inşallah ilk çocuk ama insan merak etmiyor değilErkek paralel parlak bacaklar yok kızda oluyor diye bilyorum
Sağlıkla gelsinler inşallah şurda ne kaldı yaklaşık 2 3 hafta sonra herkes cinsiyetleri konuşuyor olacakBana da erkek gibi geldi
Bir çok insan erkek dedi bakalımSenin bebisi erkek diye dusunuyorum❤
Canım şu zamanda herkesin eğer özel arabayla gitmiyorsa evine en yakın hastaneyi tercih etmeli zor zamanlar bizi bekliyor çünkü bu dönemdeDuymuştum adını o zaman sen doğumda farklı bir yer tercih edeceksin☺evde doğum su pandemi döneminde en doğru tercih olur sanırım
Bende Medipol megaya gidiyorum ama çok kalabalık ya mecbur orada devam edicem hem evime yakın hemde kızımda da orda doğum yapmıştim doktorumdan memnunum.
500.evlerdeyim bende canımKizzz gazioemanpasadamisin sen ahhh 5 yilim gecti orda8 yil once yildiztabyada denizyildizinda dogum yaptim sonra baglarbasi caddesine tasindik gozumde tütüyor canim gop❤❤❤
Genel olarak öyle canım ya. Orda zahide küçük diye bi doktor var instgramdan takip ediyorum cok ilgili bi doktora benziyor ama sanırım oda pahalıymışAnkara kuzum Ticarethane
Kuzum o teori ilk kalp atışı için diyorlar ilk duyduğun zaman ben 6+4 te duymuştum 4 hafta öncesinde yani ama hiç sormadım doktora ozaman nasıl attığınıBu arada kalp atisina gore seninki kiz kalo atisi teorisi tutuyosa tabi
Evet yine özel araçla gidiyoruz yürüme mesafesinde değil ama araçla 10 dk falan. Haftasonlarina denk getirmeye çalışıyoruz muayeneleri eşim götürüyor.Canım şu zamanda herkesin eğer özel arabayla gitmiyorsa evine en yakın hastaneyi tercih etmeli zor zamanlar bizi bekliyor çünkü bu dönemde
Bende 6+4 de duymustum heyecandan hic aklima gelmedi sormak sonra 8 haftalikken gidince sordm olctu bicti bakti 165 atiyo demistiKuzum o teori ilk kalp atışı için diyorlar ilk duyduğun zaman ben 6+4 te duymuştum 4 hafta öncesinde yani ama hiç sormadım doktora ozaman nasıl attığını
9binnnGenel olarak öyle canım ya. Orda zahide küçük diye bi doktor var instgramdan takip ediyorum cok ilgili bi doktora benziyor ama sanırım oda pahalıymış
Bence sende idrar yolu enf olabilir esraBugunki bel ve kasik agrisi seansim basladiAllahim hayirlara cikarsin.
Idrar tahlili yapmadilar hic ama bende acaba var mi diyorum. Bugune kadar hic oyle bir sey yasamadim ama hamileliklerde cok karsilasiliyormus galiba. Bende bir idrar tahlili yaptirayim diyorum. Ben cok fazla su iciyorum gun icinde. Bir idrar yolu enfeksiyonum eksik o da gelsin sorun yok9binnn
Bence sende idrar yolu enf olabilir esra
Şu an hangi hastaneye gidiyorsun. Ya ben çok kararsız kaldım hastane meselesindeAnkara kuzum Ticarethane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?