2021 Nisan Anneleri

Ayyy inşallah çok heycanli yaa

Bu arada kalp atisina gore seninki kiz kalo atisi teorisi tutuyosa tabi

İstanbul'dayım... Ben muayenehaneye gidiyorum. Keskesiz doğum merkezinin... Doğumu istediğim hastane de yapabiliyorum bu sayede, hatta her şey yolunda olursa evde bile yapmayı düşünebilirim
Duymuştum adını o zaman sen doğumda farklı bir yer tercih edeceksinevde doğum su pandemi döneminde en doğru tercih olur sanırım
Canım ben Gaziosmanpaşa medicalparka gidiyorum
Bende Medipol megaya gidiyorum ama çok kalabalık ya mecbur orada devam edicem hem evime yakın hemde kızımda da orda doğum yapmıştim doktorumdan memnunum.

Canım şu zamanda herkesin eğer özel arabayla gitmiyorsa evine en yakın hastaneyi tercih etmeli zor zamanlar bizi bekliyor çünkü bu dönemde

Kizzz gazioemanpasadamisin sen ahhh 5 yilim gecti orda 8 yil once yildiztabyada denizyildizinda dogum yaptim sonra baglarbasi caddesine tasindik gozumde tütüyor canim gop❤❤❤
500.evlerdeyim bende canım Bana en yakın en uygun hastane orası oldu

Bu arada kalp atisina gore seninki kiz kalo atisi teorisi tutuyosa tabi
Kuzum o teori ilk kalp atışı için diyorlar ilk duyduğun zaman ben 6+4 te duymuştum 4 hafta öncesinde yani ama hiç sormadım doktora ozaman nasıl attığını

Canım şu zamanda herkesin eğer özel arabayla gitmiyorsa evine en yakın hastaneyi tercih etmeli zor zamanlar bizi bekliyor çünkü bu dönemde
Evet yine özel araçla gidiyoruz yürüme mesafesinde değil ama araçla 10 dk falan. Haftasonlarina denk getirmeye çalışıyoruz muayeneleri eşim götürüyor.

Kuzum o teori ilk kalp atışı için diyorlar ilk duyduğun zaman ben 6+4 te duymuştum 4 hafta öncesinde yani ama hiç sormadım doktora ozaman nasıl attığını
Bende 6+4 de duymustum heyecandan hic aklima gelmedi sormak sonra 8 haftalikken gidince sordm olctu bicti bakti 165 atiyo demisti cinsiyeti sirf alisverise ve isim telaşina dusmek icin bekliorm yoksa saglikli olsun hayirli evlat olsn yetrr

9binnn

Bence sende idrar yolu enf olabilir esra
Idrar tahlili yapmadilar hic ama bende acaba var mi diyorum. Bugune kadar hic oyle bir sey yasamadim ama hamileliklerde cok karsilasiliyormus galiba. Bende bir idrar tahlili yaptirayim diyorum. Ben cok fazla su iciyorum gun icinde. Bir idrar yolu enfeksiyonum eksik o da gelsin sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…