2021 Nisan Anneleri

Bana sağlık ocagında idrar testi yapmadılarda ondan sordum canım özele gidiyorum ya testleri saglık ocagında yaptırmıstım bazılarını yapmıyormus p.tesi şehir hast. De yaptırayım dedim ordaki doktorda yanma yoksa gerek yok dedi sen böyle deyince merak ettim. İnşaallah önemli bişey değildir hemen geçer canım

Valla bazen doktorlar deliriyor yanma yok canim ama enfeksiyon cikti bence verebilirsin sağlık ocağına git ben idrar testinvermek istiyorum kaşıklarım yanıyor yada agriyor felannde hemen yapar. Devlet hastanesi çok kapsamlı bakıyor benim özelde doktorum devlete yollardı hep

Valla idrar testleri yapılmıyor dedi ben gittiğimde bilmiyorum ki canım. Bende ondan sordum yanma olmasada enfeksiyon olabilir demekki neden öyle yaptı ki zaten hiç memnun kalmadım o gün hastaneden de doktordan da. Özel düşkünü de değilim ama şu süreçte doktorumu sıkı tutayım bari

Teşekkür ederim anlatmak istediğim buydu aynı haftalarda olmasak belki yine etkilenmem bi de dün doktor bel ağrısı normal değil fln dedi iyice gerildim bnmde önceden iki kaybım var Allah kimseye yaşatmasın kimsenin acısını hafife almadım kırdıysam özür dilerim ben arkadaşı etiketlemeden yazmıştım genel olarak olumsuz konuşulmasın die kanama ya da risk olumca yazılmasını anlıyorum danışıyoruz birbirimize fln. Tam tersini düşünün bi de siz ya ben buraya yazıyorum böyle bişi ama burdaki insanlar üzülür mü korkar mı acaba dediniz mi ben mi bencillik yapmış oluyorum yani ne diyim vicdanınıza bırakıyorum

Ben sabah bi kadin buldum normal doğumu 4500 mis yorumları okudum kadin doğuma gelemiyor hep ebeler doğurtuyormus üstelik muayenesi 5 10 dkka geçmiyor muş doktor zor is

Ben fikrimi söyledim desteklemeyebilirsiniz ama bunu ayıplayamazsınız ben ne kimsenin acısıyla dalga geçtim ne başka bir şey.

İstanbulda olan var mı ? hangi hastanelere gidiyorsunuz acaba ?

İstanbulda olan var mı ? hangi hastanelere gidiyorsunuz acaba ?
İstanbul'dayım... Ben muayenehaneye gidiyorum. Keskesiz doğum merkezinin... Doğumu istediğim hastane de yapabiliyorum bu sayede, hatta her şey yolunda olursa evde bile yapmayı düşünebilirim

T Tugba4444 crl ne kadarmış kız merk ettim bide 9+ kaç yarım benmde 10dan saymaya başlıycak heveslendim
Kuzum gittiğimde günüm 10+2 ydi yani bu ultrason resminde crl de 3.38 canım kalp atışı da 180 benim ki baya heyecanlı zaten deli gibi dans ediyordu hiç durmadı inşallah sende kıpır kıpır olduğu ana denk gelirsin kuzum çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…