- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
Bana sağlık ocagında idrar testi yapmadılarda ondan sordum canım özele gidiyorum ya testleri saglık ocagında yaptırmıstım bazılarını yapmıyormus p.tesi şehir hast. De yaptırayım dedim ordaki doktorda yanma yoksa gerek yok dedi sen böyle deyince merak ettim. İnşaallah önemli bişey değildir hemen geçer canımKizzzzzzz
Sagolun kızlar daha gitmedim sağlık ocağı gel tahlil yapıcaz dedi öyle yaptırdım yanma değilde kaşık ağrım ve tupturuncu idrarın aşırı halsizlik ve normal olmayan bulantum var . Hamilelik de basta olsaydı hep olurdu bulantum bu bu Ara cikti
Valla bazen doktorlar deliriyorBana sağlık ocagında idrar testi yapmadılarda ondan sordum canım özele gidiyorum ya testleri saglık ocagında yaptırmıstım bazılarını yapmıyormus p.tesi şehir hast. De yaptırayım dedim ordaki doktorda yanma yoksa gerek yok dedi sen böyle deyince merak ettim. İnşaallah önemli bişey değildir hemen geçer canım
KızKızlar sizce benimkinin cinsiyeti nedir 2 3 hafta geçse de kesin bir şekilde öğrensek
Aaaaaa ilk defa hemde Hayırdır inşallahKızbu sefer kıza benzettim hayret
Valla idrar testleri yapılmıyor dedi ben gittiğimde bilmiyorum ki canım. Bende ondan sordum yanma olmasada enfeksiyon olabilir demekki neden öyle yaptı ki zaten hiç memnun kalmadım o gün hastaneden de doktordan da. Özel düşkünü de değilim ama şu süreçte doktorumu sıkı tutayım bariValla bazen doktorlar deliriyoryanma yok canim ama enfeksiyon cikti bence verebilirsin sağlık ocağına git ben idrar testinvermek istiyorum kaşıklarım yanıyor yada agriyor felannde hemen yapar. Devlet hastanesi çok kapsamlı bakıyor benim özelde doktorum devlete yollardı hep
Ahahaha onuda tutturamadım deseneAaaaaa ilk defa hemde Hayırdır inşallahdoktor bence erkek bu bebek dedi ama net birşey yok merak ediyorum bende
Teşekkür ederim anlatmak istediğim buydu aynı haftalarda olmasak belki yine etkilenmem bi de dün doktor bel ağrısı normal değil fln dedi iyice gerildim bnmde önceden iki kaybım var Allah kimseye yaşatmasın kimsenin acısını hafife almadım kırdıysam özür dilerim ben arkadaşı etiketlemeden yazmıştım genel olarak olumsuz konuşulmasın die kanama ya da risk olumca yazılmasını anlıyorum danışıyoruz birbirimize fln. Tam tersini düşünün bi de siz ya ben buraya yazıyorum böyle bişi ama burdaki insanlar üzülür mü korkar mı acaba dediniz mi ben mi bencillik yapmış oluyorum yani ne diyim vicdanınıza bırakıyorumkatılıyorum yaa hepimizin başına farklı derecelerde kötü şeyler gelmiş zaten. Bir daha aynı şeyleri yaşamaya korkuyoruz yazmayın kötü şeyleri bu sayfa 2021 mutlu nisan anneleri sayfası. Geçmiş olsun başka sayfalarda aynı şeyleri yaşamış insanlarla paylaşabilirsiniz. Buraya yazmanıza gerek yok.
Ben sabah bi kadin buldum normal doğumu 4500 mis yorumları okudum kadin doğuma gelemiyor hep ebeler doğurtuyormus üstelik muayenesi 5 10 dkka geçmiyor muş doktor zor isValla idrar testleri yapılmıyor dedi ben gittiğimde bilmiyorum ki canım. Bende ondan sordum yanma olmasada enfeksiyon olabilir demekki neden öyle yaptı ki zaten hiç memnun kalmadım o gün hastaneden de doktordan da. Özel düşkünü de değilim ama şu süreçte doktorumu sıkı tutayım bari
Erkek paralel parlak bacaklar yok kızda oluyor diye bilyorumKızlar sizce benimkinin cinsiyeti nedir 2 3 hafta geçse de kesin bir şekilde öğrensek
Ben fikrimi söyledim desteklemeyebilirsiniz ama bunu ayıplayamazsınız ben ne kimsenin acısıyla dalga geçtim ne başka bir şey.Kadın burda hep paylasim yapti ne demek paylaşmasak belki acısını bizle paylaştı anlıyorum pinpirikleniyorsun ama bu yazdigin ayıp.sizde yasadiklarinizi yazmayın bizim psikolojimiz bozuluyor.
Basin sagolsunarkadaşım rabbim en kısa sürede kucağına almayı nasip etsin çok üzüldüm
Bana da erkek gibi geldiKızlar sizce benimkinin cinsiyeti nedir 2 3 hafta geçse de kesin bir şekilde öğrensek
Valla aynen kadın doğum doktoru iki kat zor hemde. Hangi şehirdeydin canım senBen sabah bi kadin buldum normal doğumu 4500 mis yorumları okudum kadin doğuma gelemiyor hep ebeler doğurtuyormus üstelik muayenesi 5 10 dkka geçmiyor muş doktor zor is
Valla aynen kadın doğum doktoru iki kat zor hemde. Hangi şehirdeydin canım sen
Bence kiz❤Arkası hafif dönük, cinsiyet tahminlerini alayım
Senin bebisi erkek diye dusunuyorum❤Kızlar sizce benimkinin cinsiyeti nedir 2 3 hafta geçse de kesin bir şekilde öğrensek
İstanbul'dayım... Ben muayenehaneye gidiyorum. Keskesiz doğum merkezinin... Doğumu istediğim hastane de yapabiliyorum bu sayede, hatta her şey yolunda olursa evde bile yapmayı düşünebilirimİstanbulda olan var mı ? hangi hastanelere gidiyorsunuz acaba ?
Kuzum gittiğimde günüm 10+2 ydi yani bu ultrason resminde crl de 3.38 canım kalp atışı da 180 benim ki baya heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?