2021 Nisan Anneleri

Olsun herkesin ağrı eşiği farkli her doğum kendine özel. Doktorun da tecrübesi önemli bence. Mesela aynı dönem doğum yaptığım bir arkadasim sezaryen sonrası kötü şeyler yaşadı dikisleriyle ilgili enfeksiyon falan kapmış bir sürü olumsuzluk.. benim öyle olmadı herkesin olacak diye birşey de yok. İnşallah normal doğum yaparsın tabiki en güzeli o ama nasip herşey canım

Kısmet bakalm hayırlısı hakkımızda

Ben spinal sezeryan oldum bebegin ilk cikis anina taniklil.ediosun sohbet esliginde dogum oldu korkucak bisi yok bacim ameliyat yeri agrisi vs hic olmadi bende sadece son yillarda panik atak oldm belki oyuzden bu sefer genel anestezi isterim ama yinede bilemiorm ozmn gelmeyince

Sezeryan derlerse genel isterim zaten ya diğerleri beni ürkütür

Ben mecburi sezeryan olacaktım.Ve doktorum spinale ikna etti beni.. İyi ki de etmiş..Çok güzel bir normal doğum gibi sezeryan oldu.. Genel anestezide acı ile uyanıyorlar. Ben ilk 5-6 saat hiç bir şey hissetmediğimden bebeğim hep kucağımda koynumdaydı. İlk ayaklandığımda gaz sancısı anamı ağlattı ama yürüdükçe iyileştim. Ertesi sabah dr eve göndereyim seni dedi..Gayet iyisin dedi ben de olmaz 2 gün değil mi gitmem dedim.. İlk çocuk ya acemilik var evde birşey olursa diye pimpiriklendim açıkçası 2 gün kaldım.. Herkese de tavsiye ediyorum.Tabi heyecan yapacaklara hafif bir sakinleştirici yapıyorlar ama yine ayık oluyorsun.Arkadaşım öyle oldu.

Önceki doğumumu Fulya Acibadem de yaptım. Genel olarak güzel bir hastane ama doktorum ve ebem dışarıdan geldiğinden hastane pek farketmiyor. Aslında doktordan çok ebeye iş düşüyor doğum anında. Kasilmalarim doğumdan 3 gün önce başladı hastaneye gitmeden bir kaç gün ebem eve gelip kontrol etti. Doktorla haberlestiler. Doğum anı gelince doktorum son dakika geldi ve baktı her şey yolunda bizi izledi. Doktor eğer bir risk söz konusu olduğunda müdahale için ve öncesi muayeneler için önemli. Ama doğum anında ebenin rolü daha büyük. İnsaallah bebislerimizi sağlıcakla kucağımıza alabiliriz.

Arkadaşlar merhaba aranıziia yeni katıldım. Son regl tarihim 21 temmuz. Ama doktora gittiğimde ultrason cihazında sadece keseyi görebildik ve doktor kesim birşey söylemedi. Aynı zamanda ultrason cihazında 3 haftalık olduğu yazıyor. Yani büyük ihtimalle geç döllenme olmuş gibi gözüküyor. Son regl tarihimi baz aldığımda 8 haftalık olması gerekirken ultrason cihazında kesenin büyüklüğüne göre 3+1 haftalık. Daha bebeği bile göremedik. Doktor çok küçük dedi. Şimdi ben doğum için son regl tarihini mi baz almam lazım. Yoksa ultrasondaki tarihi mi? Çünkü ikisi arasında tam 5 hafta var baya ay değişiyor. İlk gebeliğim. Baya süpriz geldi. Çok heyecanlıyım. Benim kendimi bildim bileli reglim hem çok geç oluyordu. Hatta bazen doktor kontrolünde oluyordum polikistikoverlardan dolayı. Kafam baya karışık.

Çok saolun kızlar ya valla moral oldu o zmanlarida görelim de inşallah varsın acılı olsun napalm dogsunda sağ salim duygusallastim yine

Canım benim esimde hamile kalınca çok değişik mutlu bi havalara girmedi. Hatta akşamları beni dizilerle başbaşa bırakıp kendi siyaset progranlarinda takılıyor. Midesi çok kötü bisey yiyemiyor ,biraz fazla ilgili olayim sohbet muhabbet edeyim yok, Benim midem kotu oldugu icin susuyorum halim yok , yüzüm asık o da benim gibi davranıyor beni güldürmeye çalışmıyor kafamı dağıtmıyor. Parfüm sıkme diyorum tamamm tamam gidiyorum simdi rahat edersin diyo tamm sıkmam diyecegini aliniyor manyak. Gereksiz laf sokuyor mesala hiiiiiç oralı olmuyorum sinirlenip kavga etsem ağlasam lekelenmem olur die Allah korusun hic ama hiç muhattap olmuyorum açıyorum netten dizi izliyorum

Öyle deme kiz biz hep tayiniydik tam koltuk alcaktım çocuk cikti hdhdhdh saka şaka normal doğum u kendin yapıyorsun adamlar sadece çıkartıyor ondan bana koltuk daha cazip geliuor ama devlet hastaneleri feci iyisi zor
Seninkide farklı bakıs açısı hayırlısıyla saglıklıca gelsinler de artık kısmet nasılsa öyle olcak canım devlet hastanesi diye bişey kalmadı zaten şehir hastanesi oldu oda anasının dininde doğumevi vardı bursada köklü hemde ne güzeldi onuda kapatıp dehşr hastanesine tasıdılar özellere mecbur bırakıldık biyerde hayırlısı bakalım.koltuk bi şekilde olur büyüsünlerde daha rahat alırsın

Senin adına da üzüldüm ama kendi adıma tek olmadığımı görünce sevindim biyandan onlarında psikolojisi degısıyor demekki gıcıklar yaa

Ben nisanım suyum gelse yola çıksam sancılar sıklaşır çocuk Anneee merabaa der

Eklentiler

• Screenshot_20200917-185639_Maps.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 39
Valla al benden de okadar bizimde baya var birde çok ters araban bozulsa falan yandın zaten sagdan soldan bul ki bozuluyo sürekli zaten denk gelir tam ozamana
Kiz bacım benim teyzem 20 yil once ikizleri normal doğurdu bu cağda elbet dogurursun

Not sezeryan olup çok memnun kalanlar var normal çok kotu geçenler var herkeisn doğumu hatta her hamilelik ayrı

Kiz bacım benim teyzem 20 yil once ikizleri normal doğurdu bu cağda elbet dogurursun

Not sezeryan olup çok memnun kalanlar var normal çok kotu geçenler var herkeisn doğumu hatta her hamilelik ayrı
Maşaallah bende yakın zamanda duydum normal doguran sırayla kısmet bakalım.
Aynen öyle hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun inşaallah canım Rabbim hayırlı doğumlar bir avazda doğurmak nasip etsin inşaallah hepimize

canim.bursada devlet olsun istiyorsan kudanya devletten memnundu insanlar..hatta ben zübeyde hanım ile.hep negatif hikayeler duyup mudanya ile guzel seyler duydum. odalari da deniz manzaraliymis :)

Canım benim yengem iki çocuğunda da kan sulandırıcı kullandı ikisini de normal yaptı yanlış hatırlamıyorsam doğumdan çok kısa bir süre önce kesti ilacı, Allah istediğin gibi bir doğum nasip etsin inşallah

Ben nisanım suyum gelse yola çıksam sancılar sıklaşır çocuk Anneee merabaa der
keske 20 dakikada anne merhaba dese valla arabada dogurmaya raziyim o zaman :))

benim su an yasadigim yerde 1 tane buyuk dogumevi var. 1.5saat mesafedeki sehirlere bile bu hastanede dogum yaptiriliyor. gorunce şok oldum. kuçuk baska hastaneler vardır belki onu bilemiyorum da buyuk tam.tesekkullu dogum hastanesi bu uzaklikta yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…