Olsun herkesin ağrı eşiği farkli her doğum kendine özel. Doktorun da tecrübesi önemli bence. Mesela aynı dönem doğum yaptığım bir arkadasim sezaryen sonrası kötü şeyler yaşadı dikisleriyle ilgili enfeksiyon falan kapmış bir sürü olumsuzluk.. benim öyle olmadı herkesin olacak diye birşey de yok. İnşallah normal doğum yaparsın tabiki en güzeli o ama nasip herşey canımYok hikaye deil hayatım bende çocuk olmayınca tabi gorumceden teyzeye arkadaştan akrabaya kim doğursa bana kaliyodu hastabakicilik 7 8 kişi dogurttuk maşallah 6 tanesi sezaryen perişan oldu gözümün önünde aklım gidiyo o yüzden
Kısmet bakalm hayırlısı hakkımızdaOlsun herkesin ağrı eşiği farkli her doğum kendine özel. Doktorun da tecrübesi önemli bence. Mesela aynı dönem doğum yaptığım bir arkadasim sezaryen sonrası kötü şeyler yaşadı dikisleriyle ilgili enfeksiyon falan kapmış bir sürü olumsuzluk.. benim öyle olmadı herkesin olacak diye birşey de yok. İnşallah normal doğum yaparsın tabiki en güzeli o ama nasip herşey canım
Ben spinal sezeryan oldum bebegin ilk cikis anina taniklil.ediosun sohbet esliginde dogum oldu korkucak bisi yok bacim ameliyat yeri agrisi vs hic olmadi bende sadece son yillarda panik atak oldm belki oyuzden bu sefer genel anestezi isterim ama yinede bilemiorm ozmn gelmeyinceBende ignede hapta var ama 36da flan hapı biraktircaklarmis zaten sadece iğne kalcak geçen sefer sezaryen olursun mecbur iğneden demişti doktorun biri bu sefer belki demezler diye bi umut düşünüyorum kendi kendimesaçma belki ama acaip korkuyom sezaryenden cevremde olanlar çok etkiledi beni
Sezeryan derlerse genel isterim zaten ya diğerleri beni ürkütür
Önceki doğumumu Fulya Acibadem de yaptım. Genel olarak güzel bir hastane ama doktorum ve ebem dışarıdan geldiğinden hastane pek farketmiyor. Aslında doktordan çok ebeye iş düşüyor doğum anında. Kasilmalarim doğumdan 3 gün önce başladı hastaneye gitmeden bir kaç gün ebem eve gelip kontrol etti. Doktorla haberlestiler. Doğum anı gelince doktorum son dakika geldi ve baktı her şey yolunda bizi izledi. Doktor eğer bir risk söz konusu olduğunda müdahale için ve öncesi muayeneler için önemli. Ama doğum anında ebenin rolü daha büyük. İnsaallah bebislerimizi sağlıcakla kucağımıza alabiliriz.Duymuştum adını o zaman sen doğumda farklı bir yer tercih edeceksin☺evde doğum su pandemi döneminde en doğru tercih olur sanırım
Bende Medipol megaya gidiyorum ama çok kalabalık ya mecbur orada devam edicem hem evime yakın hemde kızımda da orda doğum yapmıştim doktorumdan memnunum.
Malesef benimde öle 2 bardak oldu bu saate kadar çok üzülüyorum bu duruma ayran iciyorsun sıvı olsun die şimdi ondan da sogudumSen yine iyi içiyormuşsun canım ya aslında yeterli diye biliyorum 2-2,5 lt ben 2 bardağı asla geçemiyorum
Ben spinal sezeryan oldum bebegin ilk cikis anina taniklil.ediosun sohbet esliginde dogum oldu korkucak bisi yok bacim ameliyat yeri agrisi vs hic olmadi bende sadece son yillarda panik atak oldm belki oyuzden bu sefer genel anestezi isterim ama yinede bilemiorm ozmn gelmeyince
Çok saolun kızlar ya valla moral olduBen mecburi sezeryan olacaktım.Ve doktorum spinale ikna etti beni.. İyi ki de etmiş..Çok güzel bir normal doğum gibi sezeryan oldu.. Genel anestezide acı ile uyanıyorlar. Ben ilk 5-6 saat hiç bir şey hissetmediğimden bebeğim hep kucağımda koynumdaydı. İlk ayaklandığımda gaz sancısı anamı ağlattı ama yürüdükçe iyileştim. Ertesi sabah dr eve göndereyim seni dedi..Gayet iyisin dedi ben de olmaz 2 gün değil mi gitmem dedim.. İlk çocuk ya acemilik var evde birşey olursa diye pimpiriklendim açıkçası 2 gün kaldım.. Herkese de tavsiye ediyorum.Tabi heyecan yapacaklara hafif bir sakinleştirici yapıyorlar ama yine ayık oluyorsun.Arkadaşım öyle oldu.
Canım benim esimde hamile kalınca çok değişik mutlu bi havalara girmedi. Hatta akşamları beni dizilerle başbaşa bırakıp kendi siyaset progranlarinda takılıyor. Midesi çok kötü bisey yiyemiyor ,biraz fazla ilgili olayim sohbet muhabbet edeyim yok, Benim midem kotu oldugu icin susuyorum halim yok , yüzüm asık o da benim gibi davranıyorÇok sağol canım biraz olsun iyi geldi. Ben farkındayım zaten bir terslik var yani normal değil yaptıkları ama nasıl davranacagımı şaşırmıs durumdayım. Kaynanam da bizde yardıma geldi güya üç dört gün oldu geleli geldiginden beri gitme lafı yapıyo zorla gelmiş belli. İkisi bir üstüme geldiler bütün gün hadi o erkek anlamıyo kaynanam da kendi üstüne alınıyo o da gidip orda aglıyo nevar simdi neden aglıyosun ben naptım neden yanımda oturmuyon senle alakası yok yalnz kalmak istedim diyorum yani bir yarım saat olmuştur en fazla bu sefer o aglıyo diye eşim geliyo kadını niye ağlatıyon ya düşünebiliyomusun ben hamileyim zaten kusmaktan halim kalmamış ondan destek beklerken bide annesini bana öne sürüyo hiç konuşmadım delirdi daha cok sen beni anlayana kadar böyle dedim kaynanamda aglayıp duruyo valla sinir oldum iyice hep dikkat cekecek ayılıp bayılacak bana laf söyletecek bişey bulacak
Bende yemiyorum dr da 1 kilo fazla çıktım şaka gibiBunu nasıl başarıyorsunuz canım.Ben de yemediğim halde kilo alıyorum ve bu durum canımı sıkmaya başladı.
Ödem deyip kendimi avutuyorumBende yemiyorum dr da 1 kilo fazla çıktım şaka gibi
Seninkide farklı bakıs açısıÖyle deme kiz biz hep tayiniydik tam koltuk alcaktım çocuk cikti hdhdhdh saka şaka normal doğum u kendin yapıyorsun adamlar sadece çıkartıyor ondan bana koltuk daha cazip geliuor ama devlet hastaneleri feci iyisi zor
Senin adına da üzüldüm ama kendi adıma tek olmadığımı görünce sevindim biyandan onlarında psikolojisi degısıyor demekki gıcıklar yaaCanım benim esimde hamile kalınca çok değişik mutlu bi havalara girmedi. Hatta akşamları beni dizilerle başbaşa bırakıp kendi siyaset progranlarinda takılıyor. Midesi çok kötü bisey yiyemiyor ,biraz fazla ilgili olayim sohbet muhabbet edeyim yok, Benim midem kotu oldugu icin susuyorum halim yok , yüzüm asık o da benim gibi davranıyorbeni güldürmeye çalışmıyor kafamı dağıtmıyor. Parfüm sıkme diyorum tamamm tamam gidiyorum simdi rahat edersin diyo tamm sıkmam diyecegini aliniyor manyak. Gereksiz laf sokuyor mesala hiiiiiç oralı olmuyorum sinirlenip kavga etsem ağlasam lekelenmem olur die Allah korusun hic ama hiç muhattap olmuyorum açıyorum netten dizi izliyorum
Ben nisanım suyum gelse yola çıksam sancılar sıklaşırSeninkide farklı bakıs açısıhayırlısıyla saglıklıca gelsinler de artık kısmet nasılsa öyle olcak canım devlet hastanesi diye bişey kalmadı zaten şehir hastanesi oldu oda anasının dininde doğumevi vardı bursada köklü hemde ne güzeldi onuda kapatıp dehşr hastanesine tasıdılar özellere mecbur bırakıldık biyerde hayırlısı bakalım.koltuk bi şekilde olur büyüsünlerde daha rahat alırsın
Valla al benden de okadar bizimde baya var birde çok ters araban bozulsa falan yandın zaten sagdan soldan bul ki bozuluyo sürekli zaten denk gelir tam ozamanaBen nisanım suyum gelse yola çıksam sancılar sıklaşırçocuk Anneee merabaa der
Kiz bacım benim teyzem 20 yil once ikizleri normal doğurdu bu cağda elbet dogurursunValla al benden de okadar bizimde baya var birde çok ters araban bozulsa falan yandın zaten sagdan soldan bul ki bozuluyo sürekli zaten denk gelir tam ozamana
Maşaallah bende yakın zamanda duydum normal doguran sırayla kısmet bakalım.Kiz bacım benim teyzem 20 yil once ikizleri normal doğurdu bu cağda elbet dogurursun
Not sezeryan olup çok memnun kalanlar var normal çok kotu geçenler var herkeisn doğumu hatta her hamilelik ayrı
canim.bursada devlet olsun istiyorsan kudanya devletten memnundu insanlar..hatta ben zübeyde hanım ile.hep negatif hikayeler duyup mudanya ile guzel seyler duydum. odalari da deniz manzaraliymis :)Seninkide farklı bakıs açısıhayırlısıyla saglıklıca gelsinler de artık kısmet nasılsa öyle olcak canım devlet hastanesi diye bişey kalmadı zaten şehir hastanesi oldu oda anasının dininde doğumevi vardı bursada köklü hemde ne güzeldi onuda kapatıp dehşr hastanesine tasıdılar özellere mecbur bırakıldık biyerde hayırlısı bakalım.koltuk bi şekilde olur büyüsünlerde daha rahat alırsın
Canım benim yengem iki çocuğunda da kan sulandırıcı kullandı ikisini de normal yaptı yanlış hatırlamıyorsam doğumdan çok kısa bir süre önce kesti ilacı, Allah istediğin gibi bir doğum nasip etsin inşallahBende ignede hapta var ama 36da flan hapı biraktircaklarmis zaten sadece iğne kalcak geçen sefer sezaryen olursun mecbur iğneden demişti doktorun biri bu sefer belki demezler diye bi umut düşünüyorum kendi kendimesaçma belki ama acaip korkuyom sezaryenden cevremde olanlar çok etkiledi beni
keske 20 dakikada anne merhaba dese valla arabada dogurmaya raziyim o zaman :))Ben nisanım suyum gelse yola çıksam sancılar sıklaşırçocuk Anneee merabaa der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?