İnşallah alışverişleri de paylaşacağımız zamanlar danışacağımız zamanlar gelirBende 6+4 de duymustum heyecandan hic aklima gelmedi sormak sonra 8 haftalikken gidince sordm olctu bicti bakti 165 atiyo demisticinsiyeti sirf alisverise ve isim telaşina dusmek icin bekliorm yoksa saglikli olsun hayirli evlat olsn yetrr
Olabilir canim kaşık ağrısı yapyor bi kontrol etti idrar renginden analrsin aslındaIdrar tahlili yapmadilar hic ama bende acaba var mi diyorum. Bugune kadar hic oyle bir sey yasamadim ama hamileliklerde cok karsilasiliyormus galiba. Bende bir idrar tahlili yaptirayim diyorum. Ben cok fazla su iciyorum gun icinde. Bir idrar yolu enfeksiyonum eksik o da gelsin sorun yok
Canım ben etlik zübeyde d3 kontroldeyim bilkentte doguracak gibiyim hastanede ortadoğu yada lokman hekim dusunuyorumŞu an hangi hastaneye gidiyorsun. Ya ben çok kararsız kaldım hastane meselesinde
Oyyy kzuumm hamur işi yene çok ayakta kalma çok geçmiş oslunMrb kızlar bnde çok fazla baş dönmesi var gözüme vuruyor ağrı gözlerim karariyor bulanık görüyorum arada tansiyonumu ölçtüm 9.5 tuzlu ayran ictim pek işe yaramadi çok baş ağrım var
Oh maşaallah ya valla benim doktorda da 7000 falan olacak banada pahalı geliyor ama hastanenin yakın olması ve aşılama yaptırdıgım doktor olduğundan vazgecemedik suan cok düşünüyordum ama napayım dedim iki tane ya ikiye bölünce iki cocuk dogumu aynı hesap oluyor9binnn
Bence sende idrar yolu enf olabilir esra
Senin her halükarda sezeryan güzel diken bi yer olmalıOh maşaallah ya valla benim doktorda da 7000 falan olacak banada pahalı geliyor ama hastanenin yakın olması ve aşılama yaptırdıgım doktor olduğundan vazgecemedik suan cok düşünüyordum ama napayım dedim iki tane ya ikiye bölünce iki cocuk dogumu aynı hesap oluyor
Olabilir canim kaşık ağrısı yapyor bi kontrol etti idrar renginden analrsin aslında
Canım ben etlik zübeyde d3 kontroldeyim bilkentte doguracak gibiyim hastanede ortadoğu yada lokman hekim dusunuyorum
Oyyy kzuumm hamur işi yene çok ayakta kalma çok geçmiş oslun
Kız gibi bence ya içime öyle doğduKızlar sizce benimkinin cinsiyeti nedir 2 3 hafta geçse de kesin bir şekilde öğrensek
Bu konuda bilgim yok ama kan sulandirici kullananlar sezetyanda genel anastezi almaliymis epudural yada spinal onerilmiyormusKızlar yaa bisey sorcam kan sulandırıcı kullanan illa sezaryen mi olmak zorunda normal saapamiyoz mu biz
Yok normal dogum da yapabilirsiniz tabi kiKızlar yaa bisey sorcam kan sulandırıcı kullanan illa sezaryen mi olmak zorunda normal saapamiyoz mu biz
Sezeryan derlerse genel isterim zaten ya diğerleri beni ürkütürBu konuda bilgim yok ama kan sulandirici kullananlar sezetyanda genel anastezi almaliymis epudural yada spinal onerilmiyormus
Dimi dimi bencede inşallahYok normal dogum da yapabilirsiniz tabi ki
En iyi hastane (özellikle pandemi döneminde) ulaşım açısından evinize en yakın hastane, en iyi doktor da en çok ihtiyacınız olduğunda arayıp ulaşabileceğiniz bi doktor benceŞu an hangi hastaneye gidiyorsun. Ya ben çok kararsız kaldım hastane meselesinde
Ben kan sulandırıcı hap kullanıyorum doğuma 1 ay kala falan ignesine geçmiştim kanama daha az oluyormuş öyle demişti doktorum. Sezaryen olmuştum ama bunun kan sulandırıcıyla ilgisi yoktuKızlar yaa bisey sorcam kan sulandırıcı kullanan illa sezaryen mi olmak zorunda normal saapamiyoz mu biz
Bende ignede hapta var ama 36da flan hapı biraktircaklarmis zaten sadece iğne kalcak geçen sefer sezaryen olursun mecbur iğneden demişti doktorun biri bu sefer belki demezler diye bi umut düşünüyorum kendi kendimeBen kan sulandırıcı hap kullanıyorum doğuma 1 ay kala falan ignesine geçmiştim kanama daha az oluyormuş öyle demişti doktorum. Sezaryen olmuştum ama bunun kan sulandırıcıyla ilgisi yoktu
Öyle deme ya belki normal olur benim ümidim var yinede yapanda varmışSenin her halükarda sezeryan güzel diken bi yer olmalıbenim şuan normal doğum 7000 tl bi koltuk takımı alirimnyada 4500 felan yarı taksidi
selam canim yok bir haber cuma günü girmis en son. Insallah kötü birsey yoktur
Korkma canım o korkunç hikayeleri dinleme bile inan öyle korkuldugu gibi değil tamam ağrı acı oluyor ama zaten ağrı kesici falan iğne yapıyorlar ilk ayaklanıp yürümek zor oluyor biraz onu da yavaş yavaş yapınca açılıyorsun korkma. Zaten bebeğini görünce bir an önce ayaklanmak istiyorsun herşeyi unutuyorsunBende ignede hapta var ama 36da flan hapı biraktircaklarmis zaten sadece iğne kalcak geçen sefer sezaryen olursun mecbur iğneden demişti doktorun biri bu sefer belki demezler diye bi umut düşünüyorum kendi kendimesaçma belki ama acaip korkuyom sezaryenden cevremde olanlar çok etkiledi beni
Yok hikaye deil hayatım bende çocuk olmayınca tabi gorumceden teyzeye arkadaştan akrabaya kim doğursa bana kaliyodu hastabakicilik 7 8 kişi dogurttuk maşallah 6 tanesi sezaryen perişan oldu gözümün önünde aklım gidiyo o yüzdenKorkma canım o korkunç hikayeleri dinleme bile inan öyle korkuldugu gibi değil tamam ağrı acı oluyor ama zaten ağrı kesici falan iğne yapıyorlar ilk ayaklanıp yürümek zor oluyor biraz onu da yavaş yavaş yapınca açılıyorsun korkma. Zaten bebeğini görünce bir an önce ayaklanmak istiyorsun herşeyi unutuyorsun ☺
Öyle deme kiz biz hep tayiniydik tam koltuk alcaktım çocuk cikti hdhdhdh saka şaka normal doğum u kendin yapıyorsun adamlar sadece çıkartıyor ondan bana koltuk daha cazip geliuor ama devlet hastaneleri feci iyisi zorÖyle deme ya belki normal olur benim ümidim var yinede yapanda varmışAllah seni napmasın koltuk cocuk kadar değerlimi o baska o baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?