2021 Nisan Anneleri

Kızlar ben 9+1 oldum. Uyanık olduğum her an mide bulanıyordu bugün öğleye kadar. Öğleden sonra birden azaldı ve canım biseyler isteye başladı. Bende aşırı iştahsızlık var di. Sizinde böle değiştiği oldu mu merak ettim

Canim ben direkt 9+1 e takildim alttaki imzada ozamn 10.haftadasiniz yazardi senle gunlerimizde yakin 8+4 benim suan ondan sormak istedimBenim bulantilarda kesildi bu arada

Canim ben direkt 9+1 e takildim alttaki imzada ozamn 10.haftadasiniz yazardi senle gunlerimizde yakin 8+4 benim suan ondan sormak istedimBenim bulantilarda kesildi bu arada
Canım çarşamba tam haftam benim bugün +1 die hesapladım belki güncellemesi. Benim hem azalıp hem biseyleryiyesim gelince size de sormak istedim normaldir heralde Allah 'ın izniyle .esimin dediği gibi makine değilsin ya birden başladı birden bitti diyo bana kızıyo

Benimde pazar oluyor tam haftasi bencede bi azalir bi cogalir sanirim

Bnde ikili test yaptırmak istemiyorum aslnda ama eşim inatla istiyo ya risk çıksa sanki aldircakmiyoz diorum yooo ama yaptiralm diyo te Allahim
Canım ben bu konuyu doktorla konuştum herkes böyle düşünüyor diyor biz ikili testi bebeği aldırmak için yapmıyoruz dedi eğer bir problem varsa doğumdan sonra direk hazır olmak için bazı şeylere hemen müdahale etmek için istiyoruz dedi bana mantıklı gibi geldi

Bu testin beyinsel gelisimiyle alakali oldugunu biliyorum yani dogum sonrasi yapilacak birsey kalmiyor ama ayrintili ultrason bedensel gelisimini goruyor kalp ciger bunlarla alakali bi sorun varsa dogum aninda hazirlikli olmak icin tam donanimli hastaneye yonlendiriliyor.birde ikili tes yas ilerledikce yanlis sonuc veriyor mesela ben 31 yas grubunjn yuzdelik dilimiyle karsilastirilicam 20 yasinda olan kendi yas grubunun yuzdesine gore sonuc alacak yani yas ilerledikce sorun var gbi cikacak sonuc aslinda alakasiz insanlari strese sokuolar ama tabiki karar sizin❤

Down sendromu ve trizomi bakılıyo ikiside genetik müdahalesiz ya ben çok yaptım o testleri ama kendime yapasim yok

Aynen öyle.. ilk çocuğumda 34 yaşındaydım. İkili test sonucum yüksek riskli çıktı. O kadar çok üzüldüm, ağladım ki.. detaylı usg de birşey çıkmadı ama içime bi kere kurt düştü ya yedi bitirdi beni..çok şükür oğlum çok sağlıklı doğdu. Şimdi 39 yaşındayım. İkili testteki risk oranını düşünmek bile istemiyorum..

Down sendromu ve trizomi bakılıyo ikiside genetik müdahalesiz ya ben çok yaptım o testleri ama kendime yapasim yok
Canım sen bilirsin bu trizomi bizim genetiğimizden bağımsız değil mi?Mesela eşiminde benimde genetiğimiz temiz.

Canım sen bilirsin bu trizomi bizim genetiğimizden bağımsız değil mi?Mesela eşiminde benimde genetiğimiz temiz.
Yok bağımsız deil cnm yarı senden yarı eşinden genler mutasyon olursa bi dejenerasyon olursa allah korusun olusuyo bu anomaliler

Rabbim saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallah eskidenmis o 20 li yaslarda anne olmak artik 30 dan sonrasi uygun goruluo annelik icin icinizi ferah tutun❤

aynen her sey bas taci dedikleri icin, karnina düsmüs öyle veya böyle yasamaya hakki var diye düsünüyorlar ve devlet zaten Allah korusun ters bir durumda o cocugun tüm bakimini üstleniyo. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Benim ilk kontrolüm 8+5 ti ikinci kontrolüm 12 haftalikken olacak. ilk cocugumda korkularim cok oldugu icin 2 haftada bir gidiyordum.

Benimde iştah çok iyi değil ama mide bulantım yok şükür aşırı. İlk hamileliğimde 52 kiloyla başlayıp 62 kiloyla doğuma girmiştim bundada aynı 52 kiloyla hamile kaldım en son 8+5 te 52,600 dü.

Hmm anladım canım ağda cok büyük eziyet valla ya da benim canım tatlı heralde dayanamıyorum hiç. Ben daha uzun gittiğim için cok az su an 15 güne jiletle alsam yetiyor

Ahh keşke benim de o günlerim biran önce gelse birden bire kesilcek bulantılar diyorlar ya öyle olmuş olabilir senin de ben de dört gözle bekliyorum çok zorluyor beni çünkü bu bulantılar

Kuzum doktor dedi ki down sendromlu bir çocuğu doğurmak istesen bile ilk doğduklarında bağırsakları yapışık oluyor dedi buna bile faydası var dedi ama benim de ilk tecrübem tabi daha bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…